8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta: Sunt pacienți care vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că ei sunt covid-pozitiv

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta: Sunt pacienți care vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că ei sunt covid-pozitiv
Dr. Virgil Musta, avertisment dur: „Dacă se răspândește noua tulpină a virusului în România...”
Publicat: 14/07/2020, 08:03
Actualizat: 14/07/2020, 08:07

Capacitatea Spitalului Victor Babeș din Timișoara a ajuns la limită, o spune managerul acestuia, medicul Virgil Musta, care precizează că de la 5 bolnavi noi cu coronavirus pe zi, s-a ajuns la un număr de 15 noi internați. 

Virgil Musta, declarații dure despre pacienții cu Covid

Medicul de la Timișoara precizează că există tot felul de comportamente în rândul bolnavilor de Covid-19. Dr. Musta amintește de cazurile bolnavilor care vin la spital pentru a anunța că au Covid i semnează declarația pe propria răspundere prin care își asumă că situația s-ar putea agrava dacă stau la domiciliu.

Lovitură pentru Donald Trump, după ce instanța a decis că nepoate sa poate să-și promoveze cartea

Lovitură pentru Donald Trump, după ce un tribunal new yorkez a ridicat un ordin de restricție temporară împotriva lui Mary Trump, nepoate președintelui american, care a scris carte explozivă despre familia acestuia. Mary Trump va putea să-și promoveze carte, intitulată „Prea mult şi niciodată suficient: modul în care familia mea a creat cel mai periculos bărbat din lume”.

Document CNSAS. Mugur Mihăescu „Garcea”, turnător la Securitate! Colegii din familiile de militari, principalele victime ale lui „Mihai”

Mugur Mihăescu „Garcea”, unul dintre liderii protestului anti-COVID din Piața Victoriei, a fost recrutat de securiști în timpul Armatei, pentru a-și turna colegii militari, potrivit CNSAS. Mihăescu, cel care a promovat intens „revoluția gândirii” la mitingul de duminică, a semnat cu Securitatea în 2 iunie 1986, având numele conspirativ „MIHAI”.

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, după infectarea cu Covid-19: „O zi dacă mai stăteam și nu mă internam…”

Artistul Marcel Pavel a povestit într-un interviu acordat postului TV de știri Antena 3, difuzat luni seară, prin ce a trecut în lupta sa cu coronavirusul, după ce a fost depistat pozitiv. Totodată, a avut și un mesaj pentru cei ce l-au  calomniat în zilele în care s-a luptat pentru viața sa pe un pat de spital, la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Bianca Andreescu, prima canadiancă din istorie care a câștigat un turneu de Grand Slam. „Cred că ce am luat din România, este pasiunea mea pentru tenis”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Horoscopul chinezesc în săptămâna 13-19 iulie 2020. E rost de distracție pentru nativii zodiei „Iepure”

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 13-19 iulie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 13-19 iulie!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: „În acest moment nu avem evoluție pentru o stare de urgență, dar prelungirea stării de alertă este aproape iminentă”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit luni seara, la un post de televiziune, despre evoluția epidemiei de coronavirus în România, în contextul în care zilnic se înregistrează tot mai multe cazuri.

Soțul Andreei Esca, internat la Terapie intensivă cu Covid-19! Știrista se află în același spital din Capitală!

Soțul cunoscutei jurnaliste Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19, scrie Cancan. Știrista se află în același spital din Capitală.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase