ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Nelu Tătaru, primul pe lista candidaților PNL Vaslui la Camera Deputaților

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Nelu Tătaru, primul pe lista candidaților PNL Vaslui la Camera Deputaților
Publicat: 12/10/2020, 10:18

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se află pe prima poziție pe lista candidaților PNL la Camera Deputaților.

La Senat, lista este deschisă de Iulian Bâca, reprezentant al organizației PNL Bârlad și consilier al primarului Dumitru Boroș.

Lista candidaților PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare a fost aprobată, duminică, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, informează știrileprotv.ro.

“Desemnarea candidaţilor s-a făcut potrivit unui algoritm simplu care a ţinut de rezultatele obţinute de fiecare organizaţie la alegerile locale. Ne vom mobiliza şi sperăm să obţinem rezultate bune la alegerile generale”, a declarat, luni, preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

La Camera Deputaților, poziția a doua pe listă este ocupată de Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și candidat PNL la Primăria Vaslui, următorii fiind: Radu Bobârnat, reprezentant al organizaţiei PNL Huşi, Daniel Onofrei, de la PNL Bârlad, Carmen Bularda, reprezentantă a organizaţiei de femei, Andrei Năforniţă, care reprezintă organizaţia liberală de tineret şi Cătălina Popa, reprezentant al pensionarilor.

La Senat, pe locul al doilea este Mihaela Nacu, de la PNL Huşi, iar pe cea de-a treia poziţie, fostul consilier judeţean Gelu Veziteu, reprezentant al organizaţiei municipale Vaslui a PNL.

Nelu Tătaru, despre organizarea alegerilor parlamentare: „Nu avem niciun indiciu să ne spună că nu le putem organiza!”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, 9 octombrie, că alegerile parlamentare care urmează să aibă loc în decembrie vor putea fi organizate deoarece nu ar exista în prezent vreun indiciu care să arate contrariul.

„Nu ne mai permitem un nou lockdown”. Ce spune ministrul despre obligativitatea purtării măștii în București

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, duminică, la Digi24, că „închiderea țării nu este o soluție”. Întrebat dacă bucureștenii ar putea fi obligați să poarte măști de protecție în aer liber, ministrul a spus: „Vom vedea săptămâna viitoare daca se impune acest lucru”, însă le-a recomandat cetățenilor să poarte masca inclusiv în exterior.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase