Autobuz electric din Brașov, cuprins de apă. Achiziţia mijloacelor de transport din acest lot depășește 75 de milioane de lei

Autobuz electric din Brașov, cuprins de apă. Achiziţia mijloacelor de transport din acest lot depășește 75 de milioane de lei
Autobuz electric din Brașov, cuprins de apă. Achiziţia mijloacelor de transport depășește 75 de milioane de lei
Publicat: 16/03/2021, 16:51
Actualizat: 06/04/2021, 14:18

Un autobuz electric din Brașov, parte a ultimului lot achiziționat, a fost cuprins de ploaie. Regia Autonomă de Transport Braşov a început să verifice toate mijloacele de transport achiziționate în etapa respectivă.

Autobuz electric din Brașov, cuprins de ploaie

Potrivit lui George Cornea, directorul Regiei Autonome de Transport Brașov, producătorul ceh al autobuzului a fost notificat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Cornea este de părere că nu va exista nicio problemă, pentru că mijloacele de transport sunt în garanţie.

Acesta a mai spus că apa intră prin plafon deoarece la pantograful prin care sunt alimentate autobuzele nu există o închidere etanșă.

75 de milioane de lei plus TVA, investiția în acest lot de autobuze

Suma totală la care se ridică investiția făcută de Municipalitatea Brașov în acest lot de autbuze este de peste 75 de milioane de lei plus TVA.