Crimă trasă la indigo! Tânără ucisă și ascunsă într-o valiză, găsită în Bulgaria, înainte cu câteva zile de crima din Giurgiu

Crimă trasă la indigo! Tânără ucisă și ascunsă într-o valiză, găsită în Bulgaria, înainte cu câteva zile de crima din Giurgiu
Crimă trasă la indigo! Tânără ucisă și ascunsă într-o valiză, găsită în Bulgaria, înainte cu câteva zile de crima din Giurgiu Sursa foto: captură video btvnovinite.bg
Publicat: 06/11/2020, 13:01
Actualizat: 06/04/2021, 15:26

O tânără în vârstă de 30 de ani, dispărută încă din luna ianuarie, pare a fi victima unei crime identice cu cea din Ghimpați, județul Giurgiu. Cu doar câteva zile înainte de crima din România, o tânără ucisă și ascunsă într-o valiză a fost găsită pe malul unui râu, în vestul Bulgariei, scrie presa bulgară, citată de Antena 3.

Crimă trasă la indigo

Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză, pe marginea unui râu, între orașul Radomir și satul Nikolaevo, în vestul Bulgariei. Anchetatorii nu au reușit să identifice victima. După ce cazul a devenit public, informațiile furnizate de presa bulgară arată că victima ar putea fi o tânără în vârstă de 30 de ani, Antonia Ventsislavova, dispărută pe 7 ianuarie 2020.

Autoritățile au prelevat probe ADN atât de la victima găsită în valiză, cât și din casa tinerei dispărute pentru a le compara, scrie presa bulgară, citată de Antena 3.

Cadavrul incendiat din Giurgiu, băgat în valiză

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au audiat trei persoane în dosarul deschis după crima odioasă în care o femeie a fost băgată într-o valiză și incendiată. Potrivit ultimelor informații, trollerul in care criminalul pusese corpul victimei a dost trimis la expertizare fizico-clinică la Institutul Național de Criminalistică. Sursele Gândul.ro spun că aurorul omorului a folosit benzină pentru a da foc valizei care conținea cadavrul femeii.

Expert criminolog, despre crima din Giurgiu

Dan Antonescu, expert criminolog, a comentat, la GÂNDUL LIVE, cazul din Giurgiu, unde cadavrul unei femei a fost incendiat la marginea drumului, iar autorul acestei atrocități este încă liber. Dan Antonescu a vorbit din experiența vastă în soluționarea acestui tip de cazuri.

„În cele mai multe cazuri de acest gen, și aici vreau să ating două paliere, există un numitor comun: fie că găsim victima într-un geamantan, fie că o găsim eșalonat, dacă îmi este permis cinismul, în colete macabre, partea principală o reprezintă dorința, obligația, autorului de a scăpa de cadavru, pentru că fapta a fost comisă într-un loc care legătură cu el, cu autorul – locuința, locul de muncă, garajul autorului”, a explicat Dan Antonescu, la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase