Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2020. „Gemenii” se fac remarcați

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2020. „Gemenii” se fac remarcați
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 12/11/2020, 23:50

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Este o zi bună să ne atingem niște obiective pe care ni le-am trasat în ultimele luni și putem primi ajutor, susținere și sfaturi practice și înțelepte. Comunicarea va fi cheia succesului astăzi și ar trebui să fim mai atenți la informațiile auzite. Ele pot fi, de fapt, soluția sau răspunsul mult așteptat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 noiembrie 2020

Dragoste

După o perioadă tensionată în cuplu, azi ai ocazia să-ți îmbunătpțești relația. Îi poți spune partenerului care sunt dorințele tale, ce aștepți de la relație și s-ar putea să fii surprinsă să vezi că ese înțelegător și dornic de regăsirea echilibrului între voi.

Carieră și bani

Poți primi sfaturi înțelepte, idei bune despre cum să-ți atingi niște obiective profesionale. Colaboratorii și asociații pot veni și ei, la rândul lor, cu idei, te pot sprijini. Se pot negocia avantajos contracte.

Sănătate

Posibil ca încă să mai resimți o oarecare stare de oboseală, dar faptul că e vineri te repune pe picioare. Numai gândul unor zile de odihnă îți va readuce entuziasmul.

Horoscop zilnic Taur – 13 noiembrie 2020

Dragoste

O zi foarte bună în plan sentimental. Partenerul te stimulează, te apreciază și asta îți dă o stare de spirit foarte bună.

Carieră și bani

Vin vești financiare bune de la locul de muncă. Poate fi vorba de o primă, un bonus sau poate fi vorba de niște idei foarte bune pe care le primești și care te pot ajuta să-ți stabilizezi veniturile. Oricum, un obiectiv financiar pe care-l ai poate fi atins. Te pui în valoare, îți evidențiezi niște talente și asta te va ajuta mult profesional.

Sănătate

Se îmbunătățește starea de sănătate. Ești mai vesel, mai optimist și mai bine dispus. Poți chiar rezolva o tensiune interioară, o frustrare.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de multe momente frumoase în cuplu sau cu copiii, iar dacă ești singur ai toate șansele să cucerești. Niște idealuri legate de viața sentimentală încep să prindă contur.

Carieră și bani

Azi te afirmi cu mult curaj, multă încredere în tine și-ți exprimi stările într-un mod artistic. De altfel, ești foarte creativ și te bucuri de multă inspirație.

Sănătate

O zi foarte bună să te dedici unor pasiuni, unor hobby-uri pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Starea de spirit este bună și asta se va răsfrânge și în starea de sănătate.

Horoscop zilnic Rac – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Emoțiile, trăirile acestor zile ți se elucidează. Înțelegi frământările care te apasă și ai șansa să ierți sau să te ierți, să te vindeci de unele gânduri toxice, să vezi pe ce direcție să mergi mai departe. Vor fi nativi care lasă trecutul în spate cu zâmbetul pe buze.

Carieră și bani

Azi eviți să te gândești la zona profesională. Nu vrei să faci nimic în plus față de ceea ce ai în program. Este posibil să ai parte de unele nemulțumiri venite din partea persoanelor cu care colaborezi și să te dedici casei și familiei din dorința de a nu mai pune nimic la suflet.

Sănătate

Ai ocazia să afli un remediu eficient la o afecțiune cu care te confrunți sau să stai de vorbă cu un psiholog, cu un duhovnic care să-ți lumineze rațiunea și astfel să și se mai liniștească mintea.

Horoscop zilnic Leu – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună la capitolul comunicare. Te poți împăca cu un prieten, poți face un plan cu cei din grup, poți cunoaște o persoană care să-ți trezească interesul prin modul de a gândi. Oricum, prietenii îți sunt mai aproape ca nicioadată astăzi.

Carieră și bani

O persoană importantă sau chiar cineva din anturaj te poate susține într-un proiect pe care-l ai sau poate veni cu idei bune despre cum să-ți promovezi o afacere personală. Este o zi foarte bună pentru discursuri publice, pentru a obține beneficii în urma interviurilor, ședințelor, dar mai ales o zi bună să negociezi ceva.

Sănătate

Te bucuri de energie, forță fizică și intelectuală, putere să faci tot ceea ce ți-ai propus. Poți pleca în scurte deplasări, poate chiar excursii și astfel să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de apreciere din partea persoanei iubite este mare și azi ai toate șansele să discuți pe acest subiect. Săpune ce te macină și astfel vei obține ceea ce-ți dorești, atenția sa și îmbunătățirea imaginii personale.

Carieră și bani

O zi foarte bună din punct de vedere profesional. Te poți afirma, poți primi aprecieri și laude și cu atât mai mult vei culege lauri, cu cât ți-ai pus în evidență talentele tale, te-ai folosit de abilitățile pe care le ai pentru a-ți atinge un scop. Ești pe drumul cel bun. Un obiectiv este bifat și, în plus, te bucuri de beneficii materiale după o perioadă de tensiuni la capitolul financiar. Poți primi sfaturi și idei bune despre cum să-ți imbunătățești veniturile.

Sănătate

Faptul că te simți apreciată îți crește stima de sine și te ajută să te simți mult mai bine. Îți recapeți puterea și încrederea în propria persoană. Posibil să ai în jurul tău persoane invidioase care să încerce să-ți umbrească starea de spirit, dar tu ignoră-le.

Horoscop zilnic Balanță – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Trăiești momente frumoase în plan sentimental și ai marea șansă de a ajunge la o viziune comună cu persoana iubită. Vă puteți contura noi idealuri împreună. Ești mai atrăgătoare, mai senzuală, emani sex-appeal, iar dacă ești singură aceste aspecte te ajută foarte mult să cucerești pe cine îți place.

Carieră și bani

O zi foarte bună în plan profesional și financiar. Fie apelezi la rezerve, fie primești o sumă de bani, cert este că bifezi multe activități pe care le-ai tot amânat în ultimul timp și ai șansa să ai inspirație bună dacă faci o investiție acum.

Sănătate

Probabil te frustrează imposibilitatea de a pleca într-o călătorie sau primești vești neplăcute din străinătate, însă chiar dacă starea de spirit este afectată, starea generală de sănătate va fi una foarte bună.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi pasională în cuplu. Ești mai romantic, mai afectuos cu persoana iubită și dai dovadă de multă blândețe și înțelegere.

Carieră și bani

Poți rezolva o serie de situații care vizează latura financiară, fie că este vorba de acte, de o situație cu banca, rate la credit, dobânzi sau un context legat de o moștenire, un bun de patriomoniu. La locul de muncă se mai liniștesc apele.

Sănătate

Te bucuri de o revenire în forță din punct de vedere al sănătății și asta te va ajuta să te liniștești și pe interior.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 noiembrie 2020

Dragoste

O zi bună în relațiile cu cei apropiați. Ai prietenii aproape și chiar poți primi sfaturi bune care să te ajute să-ți dai seama mai exact care este direcția de viitor în cuplu.

Carieră și bani

Poți primi oferte interesante de colaborare sau asociații vin cu idei ingenioase sau cineva îți propune un proiect îndrăzneț. Totul pare încântător, dar s-ar putea să fii constrâns de un aspect financiar.

Sănătate

Încă sunt frământări și gânduri care nu-ți dau pace și s-ar putea să-ți provoace o stare de spirit mai proastă. Ieși cu prietenii și te vei simți mult mai bine.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Poți petrece niște momente plcăute cu persoana iubită sau, dacă ești singur, te poți dedica unor activități relaxante, care-ți fac plăcere. Unii nativi pot fi atrași de o persoană care are legătură cu locul de muncă.

Carieră și bani

Te bucuri de o zi bună în plan profesional, deși ai tendința de a te grăbi și astfel, deși crezi că puncteți tot, poți sări aspecte importante. Poți primi aprecieri la locul de muncă, te înțelegi mai bine cu colegii și te poți bucura de unele beneficii de imagine. Unii nativi se pot angaja acum și alți pot primi sfaturi bune legate de muncă.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și cu cât te apropii mai mult de un obiectiv avut, oricât de solicitant ar fi, cu atâ te simți mai bine și mai entuziasmat, mai bine dispus, vesel.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de momente plăcute în dragoste. Ai parte de discuții constructive cu persoana iubită și puteți ajunge la viziuni comune de viitor. Puteți reuși să vă faceți planuri importante și să vorbiți despre idealiurile voastre, despre dezvoltarea voastră în caliate de cuplu. Nativii singuri se pot chiar îndrăgosti de cineva.

Carieră și bani

Este o zi bună în plan profesional și ai șansa să te afirmi prin talentele tale, prin abilitățile creative și prin ideile artistice.

Sănătate

Dincolo de frământările tale, iată că iese soarele și te poți bucura din plin de activitățile care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Pești – 13 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente intime intense în cuplu și ai șansa să readuci pasiunea în viața ta. Emoțiile sunt puternice și le trăiești  la cote înalte. Unii nativi pot fi tentați de o aventură sentimentală.

Carieră și bani

Ai mari șanse să rezolvi un context legat de acte sau bunuri de patrimoniu. Poate ți-ai propus un obiectiv legat de casă și acum te bucuri de oportunități și beneficii care să te ajute să-l rezolvi. Poți primi sprijin de la prieteni sau persoane importante în legătură cu un proiect personal sau de grup.

Sănătate

Te preocupi foarte mult să-ți înțelegi emoțiile, să vezi care este rădăcina unor emoții interioare și în acest sens te poate ajuta o discuție cu un psiholog sau poate cu un prieten care este mai evoluat spiritual.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului