Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020. „Balanțele” își îmbunătățesc viața

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020. „Balanțele” își îmbunătățesc viața
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 28/10/2020, 00:26

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Venus, planeta iubirii și Micul Benefic al astrologiei, va intra în zodia Balanță, poziție din care va contribui la îmbunătățirea vieții de cuplu și la susținerea relațiilor profesionale. În perioada următoare vom fi mai dornici armonie și echilibru în viața noastră, dar pentru a le obține va trebui să dăm dovadă de tact, diplomație și calm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa întocmai sectorul relațiilor și al căsătoriei și vei avea ocazia în perioada următoare să aduci îmbunătățiri relației cu partenerul. Este nevoie de un mare efort depus pentru că vor fi relații care, dacă nu reușesc să ajungă la echilibru, se vor încheia.

Carieră

Relația cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, va intra în atenția ta și este posibil să vrei să legi noi contracte, să te asociezi cu noi persoane pentru a obține niște beneficii, de imagine sau financiare, iar șansele vor apărea.

Bani

Venus este planeta care-ți guvernează finanțele, banii obținuți din muncă proprie, prin urmare acest tranzit îți poate aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile din contracte de colaborare, poate chiar dintr-un job suplimentar pe care de decizi să-l iei.

Sănătate

Chiar dacă la primele ore ale dimineții nu ai atâta energie pe cât ți-ai dori, imediat îți vei reveni pentru că Luna îți va activa zodia și te va mobiliza.

Horoscop zilnic Taur – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și acest tranzit poate aduce o pasiune pentru un coleg de muncă sau poate readuce în prezent un fost partener sau poate rectificarea unei situații relaționale din trecut.

Carieră

Venus va activa sectorul muncii și al activităților zilnice și te va susține din plin să-ți eficientizezi munca și să te bucuri de beneficii care vin prin intermediul jobului și muncii depuse de tine în diferite direcții.

Bani

Vei face bani pe cât muncești, însă nu exagera cu orele suplimentare sau cu preluaea unor colaborări extra pentru că există risc de surmenaj psihic.

Sănătate

Tot Venus te va susține și pe partea de sănătate, însă vei avea provocări care te vor determina să-ți schimbi stilul de viață, să aduci echilibrul între muncă și relaxare.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa sectorul iubirii și al copiilor și vei avea șansa să-ți îmbunătățești relația nou începută, să o consolidezi, dacă lucrurile merg bine între voi pentru că în cazul în care nu veți ajunge la un echilibru, totul se poate încheia. Vei fi mai determinat să te preocupi de copii și chiar vei aborda subiecte pe această temă, în cazul în care încă nu ești părinte. Cei singuri pot fi mai atrași de flirt.

Carieră

Estte o zi favorabilă afirmării. Poți să te faci remarcat la locul de muncă sau într-o activitate extra și poți bifa un pas către atingerea unui ideal.

Bani

Un prieten îți poate returna o sumă de bani sau ot veni vești bune financiare din partea unor persoane cu care ești implicat într-un proiect.

Sănătate

Cu Venus în tranzit prin sectorul activităților recreative, sportive, nu este exclus să te dedici mai mult unor pasiuni și hobby-uri, să vrei să te relaxezi mai mult făcând ceea ce-ți place.

Horoscop zilnic Rac – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va tranzita sectorul familiei și te va determina să depui eforturi pentru a rezolva un conflict și pentru a te înțelege mai bine cu cei dragi. Vei vrea să aduci îmbunătățiri locuinței, să o transformi într-un cămin, unde să te simți confortabil.

Carieră

Azi ai destul de mult curaj să spui lucrurilor pe nume și-ți vei exprima unele doleanțe în fața superiorilor fără rezerve prea mari. Totuși, oricât ți-ai dori să te afirmi, fă-o cu tact și diplomație.

Bani

S-ar putea să-ți vină niște bani dintr-un proiect în care te-ai implicat cu tot sufletul și pentru care ai sacrificat multe.

Sănătate

Începi să te preocupi din ce în ce mai mult de propria ta persoană și asta este bine pentru că-ți poți îmbunătăți remarcabil starea de spirit.

Horoscop zilnic Leu – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa sectorul comunicării și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur. Dacă ai fost certat cu cineva drag, acum ai ocazia să clarifici și să te împaci. Vei fi mai dornic să așterni pacea și armonia în jurul tău și asta te va ajuta inclusiv să-ți îmbunătățești relația de iubire.

Carieră

Venus te va favoriza dacă ai de dat un examen, dacă ai de susținut un interviu, un discurs public. De asemenea, prin comunicare îți vor veni multe beneficii, unele nesperate și relația cu superiorii se oate îmbunătăți.

Bani

Tot Venus te va susține în negocieri, atâta timp cât nu vei lua decizii impulsive. Posibil chiar să negociezi o funcție importantă, un statut.

Sănătate

În prima parte a zilei s-ar putea să nu fii prea activ și energic, însă ușor, ușor îți vei recăpăta energia.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 octombrie 2020

Dragoste

Dă-ți mai multă valoare și implicit vei fi apreciată mai mult de ceilalți. Posibil să simți că o persoană pe care tu o apreciezi nu te vede cu aceeași ochi sau, cel mult, îi ești indiferentă. Către seară se întrevăd momente pasionale în cuplu.

Carieră

Încearcă, dacă vrei să-ți atigi niște obiective înalte, să te pui în valoare mai mult, însă să o faci prin talentele cu care ai fost înzestratră și prin abilitățile tale.

Bani

Venus activează sectorul financiar și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești veniturile din munca depusă, să-ți renegociezi salariul și să-ți echilibrezi bugetul, chiar dacă astăzi te simți cuprins de frică și negativitate.

Sănătate

Posibil ca unele temeri să se activeze astăzi și să te facă să iei decizii din frică. De exemplu, dacă te temi că vei fi părăsit, dincolo de măcinări, vei începe să acuzi fără logică și să pierzi tot tu teren. Atenție mai multă la alimentație!

Horoscop zilnic Balanță – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, va intra în zodia ta și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești nu doar viața personală, ci și relațiile cu cei din jur, deși va trebui să fii pregătit și pentru provocări majore în cuplu, pentru că unele relații, unde nu se mai pot îndrepta lucrurile, se vor încheia, spre binele tău.

Carieră

Poți avea idei bune în plan profesional pe care să le expui cu mult curaj astăzi. Ai grijă la dialogul cu colaboratorii și superiorii pentru că poate fi mai tensionat.

Bani

În prima parte a zilei îți faci niște calcule, îți refaci bugetul, socotelile și bine ar fi să te rezumi la plățile strict necesare.

Sănătate

Cu Venus în zodia ta te vei simți mult mai bine și vei avea ocazia să aduci acele îmbunătățiri necesare stilului de viață, mai ales să găsești echilibru între carieră și timp liber.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 octombrie 2020

Dragoste

Odată cu tranzitul lui Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, prin zodia Balanță, se pot întoarce în prezent amintiri ale unui fost partener, regrete legate de un mariaj eșuat și nu este exclus să te tenteze să te întorci la cineva din trecut.

Carieră

Luna tranzitează azi casa muncii și-ți aduce multă determinare în rezolvarea sarcinilor de pe ordinea de zi. Atenție, totuși, la unele conflicte cu colegii care pot izbucni din nimicuri.

Bani

Deocamdată doar analizezi contextul financiar și eviți să iei mari decizii. În prima parte a zilei poți avea niște dialoguri interesante despre bani.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin casa sănătății, nevoia de odihnă este mare, mai ales dacă te-ai agitat mult în ultimele zile și ai muncit mai mult decât trebuia.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa sectorul prietenilor și-ți va aduce șansa să te împaci cu cineva din anturaj, să-ți îmbunătățești relațiile cu cei apropiați și să cunoști persoane noi. Zi bună pentru a-ți exprima emoțiile și a face declarații de dragoste.

Carieră

Un proiect în care ești implicat va avea ocazia începând de astăzi să se îmbunătățească. Posibil să primești sprijin și ajutor din partea unor perspoane importante.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar în prima parte a zilei sau să te streseze un context financiar.

Sănătate

Îți dorești să petreci mai mult timp relaxându-te, dedicându-te activităților care-ți fac plăcere și ai ocazia să faci mai mulyt sport astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și faptul că intră în Balanță îți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți o relație aflată la început, chiar și relația cu copiii. Oricum, în dragoste vei simți nevoia de liniște și echilibru, armonie.

Carieră

Venus îți activează sectorul carierei și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești imaginea, să dezvollți relații mai blânde cu superiorii și chiar să te ciocnești de unele șanse de afirmare. Vei lupta mult să-ți atingi obiectivele.

Bani

Azi îți îndrepți atenția către casă și familie și nu este exclus să cumperi ceva pentru locuință sau să-i ajuți pe cei dragi cu o sumă de bani.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar încearcă să ai mai multă grijă la alimetație și la administrarea stresului.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus te va ajuta să-ți îmbunătățești o serie de principii și convingeri de viață. Micul Benefic te va susține în evoluție, în desprinderea de trecut, dacă acesta este un sector vulnerabil pentru tine. Azi ai mai multă grijă la comunicare pentru că-ți poți exprima emoțiile, trăirile mult pre direct.

Carieră

Tot Venus va sta la baza unor noi mentalități care te vor ajuta să te dezvolți profesional, să-ți atingi niște ifdealuri înalte. Posibil să decizi că este momentul să mai înveți ceva, să obții o diplomă, să participi la un curs de perfecționare.

Bani

În prima parte a zilei s-ar puea să faci niște plăți sau să încasezi niște bani care deja au un scop precis cum vor fi cheltuiți.

Sănătate

Te simți mai liniștită și mai calmă, mai dornică să reașterni armonia în viața ta, de aceea și dialogul, chiar dacă va fi direct, va fi îndreptat spre rezolvări, nu spre conflicte.

Horoscop zilnic Pești – 28 octombrie 2020

Dragoste

Venus va activa sectorul intimității și este posibil ca în perioada următoare să devii mai pasional și mai dornic de aventuri. În cuplu pot apărea momente intense care se reînvie relația. Vei dori să-ți îmbunătățești o relație sexuală, să o oficializezi.

Carieră

Ești cam visător cu privire la atringerea unor obiective și asta te poate face să pierzi din vedere aspecte importante și astfel să nu rezolvi mai nimic din ce ți-ai propus. Este nevoie să te folosești mai mult de niște talente pe care le ai pentru a rezolva ceva.

Bani

Luna va tranzita astăzi sectorul financiar și s-ar putea să-ți activeze niște nevoi financiare, fie să plătești niște datorii, fie să achiți niște facturi, fie să te preocupi de cele necesare pentru ca o sumă de bani să-ți ijntre în conturi.

Sănătate

Este recomandat să nu te suprasoliciți și să te odihnești mai mult pentru că ai putea să resimți oboseala către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. „Balanțele” se preocupă mai mult de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, în zodia Balanță, zodie pe care o și guvernează, în aceeși în care și Mercur, planeta comunicării, se întoarce aici, de această dată în mers retrograd.

Acest context astrologic ne aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, însă doar printr-o comunicare corectă, sinceră și mai ales, dând dovadă de disponibilitate pentru a repune în discuție ceea ce nu a funcționat până acum, de a relua unele decizii și a le reanaliza, fie că sunt legate de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. O serie de contracte pot fi renegociate acum, reușind să obținem niște beneficii dorite.

Zodiacul chinezesc, 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O săptămână specială, pentru „Bivoli”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...