Incest: O tânără abandonată la naștere din Negrești-Oaș a întreținut relații intime cu tatăl ei natural. Ce doi susțin că s-au îndrăgostit unul de altul

Incest: O tânără abandonată la naștere din Negrești-Oaș a întreținut relații intime cu tatăl ei natural. Ce doi susțin că s-au îndrăgostit unul de altul
Incest: O tânără abandonată la naștere din Negrești-Oaș a întreținut relații intime cu tatăl ei natural. Ce doi susțin că s-au îndrăgostit unul de altul / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 27/10/2020, 07:05

O tânără din Negrești-Oaș, Satu Mare, abandonată la naștere, s-a îndrăgostit de tatăl ei biologic. Fata și-a regăsit părinții naturali când a împlinit 18 ani și a ajuns să îl iubească pe cel care i-a dat viață. Mai mult, cei doi au întreținut și relații sexuale.

Fata a aflat cine sunt părinții ei biologici în 2017 și i-a găsit în localitatea Pișcolt din Satu Mare, scrie adevărul.ro.

„De atunci am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor.

Bărbatul i-a mărturisit soției că s-a îndrăgostit de fiica lui și că vrea să trăiască alături de ea.

Mama naturală și-a dat seama că cei doi întrețin relații intime și bărbatul a recunoscut totul.

Polițiștii au aflat despre acest caz șocant după ce sătenii au fost la un pas să-l linșeze pe tatăl incestuos. Chiar fata lui a sunat la poliție.

Tatăl și fiica lui au fost trimiși în judecată, unde au recunoscut incestul. În lipsa dovedirii relației biologice de rudenie directă, judecătorul i-a achitat pe cei doi. Decizia Judecătoriei Carei nu este însă definitivă.

SUA: O tânără a întreținut relații sexuale cu propriul tată, de teamă că bărbatul va fi cucerit de sora ei vitregă. Relația incestuoasă, sancționată de polițiști

Samantha Kershner a început să aibă relații sexuale cu tatăl ei, după ce s-a aflat într-o „competiție” cu sora ei vitregă, care dorea să fie cu bărbatul. Cazul șocant, înregistrat în Nebraska.

După ce Travis Fieldgrove s-a reîntâlnit cu fiica lui biologică, pe care nu a cunoscut-o niciodată, relația ar fi putut rămâne una normală, de genul tată-fiică, dar lucrurile au degenerat într-un incest, scrie allthatsinteresting.com.

Bărbatul de 40 de ani s-a căsătorit cu propria fiica și a fost condamnat la doi ani de închisoare, în data de 30 mai, pentru incest. Între timp, soarta juridică a fiicei sale de 21 de ani, Samantha Kershner, rămâne incertă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult