Ștefan Florescu, candidat PMP la Primăria Sectorului 6: „Foarte multe școli au schelele pe ele …” / „Vreau să scăpăm de mafia care conduce astăzi primăria!”

Ștefan Florescu, candidat PMP la Primăria Sectorului 6: „Foarte multe școli au schelele pe ele ...” / „Vreau să scăpăm de mafia care conduce astăzi primăria!”
Ștefan Florescu, candidat PMP la Primăria Sectorului 6: „Foarte multe școli au schelele pe ele. Siguranța este zero acolo!” / „Vreau să scăpăm de mafia care conduce astăzi primăria”
Publicat: 11/09/2020, 13:09
Actualizat: 11/09/2020, 14:47

Ștefan Florescu, candidat PMP primărie Sector 6, a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre începerea școlii în sector, marcată pe de o parte de pandemia de coronavirus și pe de alta de lucrările la numeroase instituții de învățământ. Politicianul aduce acuze dure actualei conduceri de la Primăria Sector 6 și promite că „va scăpa bucureștenii de mafia care conduce astăzi primăria”.

„Zilele astea am umblat prin sector și am constatat că sunt foarte multe școli cu schelele pe ele. Tot mobilierul este scos în curtea școlii, este un șantier total.

De maxim o săptămână au început să vină și acele containere, construcții modulare, care deja de abia acum încep să se asambleze în curtea școlii.

În astfel de condiții elevii nu au ce căuta în curtea școlii. Siguranța este zero acolo.

Părinții nu vor mai avea voie în școală. Vor veni femeile de serviciu, copiii vor fi traumatizați și vor începe tot felul de traume ale copilăriei.

„S-au schimbat două-trei rânduri de borduri…”

Din păcate infrastructura rutieră… Toate aleile sunt sparte, șantier total. S-au schimbat două-trei rânduri de borduri în acest mandat. S-au început lucrările în urmă cu trei-patru luni de zile. Toate aceste lucruri vor genera un disconfort maxim.

Din păcate în Sectorul 6 nu s-a investit în infrastructura rutieră, în ultimii 30 de ani. Asta generează o aglomerație maximă în trafic, o întârziere la muncă, părinții trebuie să ajungă la serviciu. Sunt și bunicii care se deplasează pe jos, dar câtă vreme trotuarele sunt sparte, vă dați seama că este un disconfort total, neavând nici siguranța zilei că el va veni sănătos de la școală, nu îmbolnăvit cu Covid.

Problema metroului lasă de dorit. Sunt foarte curios dacă metroul va funcționa în sectorul 6. De opt ani de zile așteptăm metroul. Din fericire pentru locuitorii din Drumul Taberei, nu este meritul Ministerului Transporturilor, ci al oamenilor, care au îndurat ani de zile ca acești conducători să se sinchisească să finalizeze această investiție, care a costat de trei ori mai mult decât s-a discutat acum opt ani de zile.

Noi detalii despre podul Ciurel

Nu s-au sistematizat toate străzile. Puteau fi făcute străzi cu sens unic. Vorbeați de podul Ciurel, este în curs de finalizare, dar cu siguranță cred că mai durează cel puțin un an de zile, pentru că nu a fost finalizat în întregime, proiectul trebuia să ajungă undeva pe lângă Lacul Morii, să străpungă Autostrada A1, dar se oprește undeva după Ciurel și traficul va intra tot în Cartierul Militari, unde în fiecare zi sunt ambuscade, ambuteiaje, accidente. Vă dați seama ce trafic va fi în Uverturii, unde oricum șoferii care merg spre Roșu stau foarte mult. Vom avea probleme și mai mari ca până acum.

În primul rând ca să rezolvăm problema apei calde puteam să reabilităm blocurile, azi în sectorul 6 din 1.200-1.300 de blocuri s-au reabilitat mai puțin de 100 de blocuri. În campania electorală s-a promis foarte mult, s-a făcut foarte puțin. Ar fi trebuit montate centrale termice, care să deservească fiecare până la zece blocuri. Oamenii au folosit apă rece și plătesc un consum foarte mare pentru apă caldă.

Ce se întâmplă azi în Sectorul 6 e strigător la cer. Oamenii se vaită pe bună dreptate. Vinovate sunt PMB și cea de sector, au investit banii publici în proiecte neprioritate, care au vizat doar un parandărât al banului public, în buzunarul primăriilor.

Florescu acuză „mafia” care conduce primăria Sector 6

Trebuie să scăpăm de mafia care astăzi conduce primăria Sectorului 6. Mafia primarilor, care din mandat în mandat au acaparat toate lucrările. Au căpușat toate lucrările, bani publici cheltuiți în interesul grupurilor infracționale de la nivelul Sectorului 6. Grupurile infracționale trebuie excluse, altfel va fi foarte greu ca siguranța cetățeanului să fie așa cum ne dorim. Știu ce am de făcut, cunosc toate interesele, grupurile infracționale, care acționează în Sectorul 6, care mulg bugetul Sectorul 6. Cu siguranță singura schimbare este Ștefan Florescu, pentru că de ani de zile eu am o luptă directă cu acești mafioți, care au pus stăpânire pe sectorul 6 ei, acționează și în sectoare, cartiere, iar siguranța cetățeanului, pe timp de noapte, lasă de dorit în Sectorul 6”, a declarat Ștefan Florescu la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult