Un norvegian povestește cum Sabina, tânăra ucisă și incendiată în Ghimpați, l-a ajutat după ce bărbatul fusese victima escrocilor! Femeia era martoră în dosar

Un norvegian povestește cum Sabina, tânăra ucisă și incendiată în Ghimpați, l-a ajutat după ce bărbatul fusese victima escrocilor! Femeia era martoră în dosar
Publicat: 12/11/2020, 18:12
Actualizat: 12/11/2020, 18:45

Un cetățean norvegian a povestit cum Mihaela-Sabina Mircea, tânăra mama ucisă și incendiată în Ghimpați, nu a uitat de ajutorul pe care i-l dăduse bărbatul cu ceva timp în urmă, iar când aceasta și-a dat seama că este victima escrocilor români, femeia a și sărit în ajutorul lui și a făcut o adevărată anchetă pentru a-i descoperi pe vinovați.

Bărbatul, de cetățenie norvegiană, a făcut dezvlăluiri incredibile despre viața Sabinei, pentru antena3.ro. Femeia, al cărei trup a fost găsit în timp ce ardea pe un câmp din Ghimpați, fusese ajutată de bărbat cu ceva timp în urmă, iar când acesta s-a aflat în dificultate, tânăra mama i-a și întins o mână de ajutor.

Acesta a povestit cum a întâlnit-o pentru prima dată pe Sabina în anul 2016, femeia fiind la cerșit cu fiul ei. Ulterior ar fi ajutat-o să se mute și să își găsească un loc de muncă.

Sabina, ajutată de norvegian să își găsească un loc de muncă

„Când am întâlnit-o era o cerșetoare. Am ajutat-o să își găsească un loc unde să stea și i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu și-a dat demisia și a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare și o fată traumatizată”, a povestit acesta.

De asemenea, bărbatul susține că femeia n-ar fi lucrat ca prostituată la clubul unde se angajase și că era o femeie decentă.

Dag Langerud este victima escrocilor români care i-au furat suma de 100.000 de euro dându-se drept oameni interesați să facă afaceri cu cetățeanul norvegian, care este asistent medical de profesie, dar care cântă și într-o orchestră alături de care merge în turnee în toată lumea.

Mai mulți tineri din Pantelimon s-au arătat interesați să facă afaceri cu acesta, însă l-au înșelat cu o importantă sumă de bani. Bărbatul, în căutarea dreptății, a căzut din nou victima acelorași escroci din Pantelimon, Jilava și Giurgiu care se dădeau pe rețelele de socializare drept polițiști, avocați sau procurori. Hoții dându-se drept oameni cu meserii respectabile îi promiteau să îl ajute să își recupereze banii, dar în același timp îi cereau și alte sume.

Tânăra mamă, ajutor de bază pentru norvegianul înșelat de escroci

Astfel, norvegianul a ajuns să piardă suma de 100.000 de euro.

Ulterior, pe fir a intrat Sabina, care a făcut o adevărată investigație pentru a descoperi cine sunt făptașii, unii dintre ei locuind chiar în Pantelimon, în vecinătatea locuinței unde stătea ea.

Tânăra mamă în vârstă de 31 de ani îi trimitea norvegianului poze cu casele celor care ar fi fost implicați în escrocherie și chiar ar fi căutat prin gunoiul menajer pentru a descoperi cine sunt aceștia cu adevărat.

Cu ajutorul Sabinei, care descoperise că escrocii făcuseră spălare de bani și îi investiseră în Marea Britanie, norvegianul a reușit să facă plângere în România și în statul insular, unde au fost deschise dosare.

„Era o fată fără stare și o fată traumatizată”

Trupul Mihaelei-Sabina Mircea a fost găsit într-o valiză, incediat, pe un câmp, între localitățile Valea Plopului și Ghimpați, în județul Giurgiu. Pe 30 octombrie 2020, un șofer care trecea prin zonă a văzut incediul și a oprit ca să îl stingă, dar a avut un șoc puternic – în valiza incendiată ardea trupul unei femei ucise.

Ulterior, abia la 7 zile după, autoritățile au reușit să identifice victima, pe baza amprentelor de la o mâna. Femeia fusese reținută de autorități în Spania, într-un dosar de furt.

Până în prezent, autoritățile nu au reușit să îl prindă pe criminal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani