„Litoralul pentru toţi” începe duminică. Tarifele pleacă de la 34 de lei, pe noapte

„Litoralul pentru toţi” începe duminică. Tarifele pleacă de la 34 de lei, pe noapte
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 20/05/2022, 11:40

Programul „Litoralul pentru toţi” începe duminică. Tarifele pleacă de la 34 de lei, pe noapte, pentru o persoană. Prețurile sunt cu 70% mai mici decât cele din plin sezon estival.

„Programul social „Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 40, începe duminică, 22 mai, dată de la care turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon”, anunță Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

„Plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate”

Prețurile sunt, așadar, mai mici decât în lunile iulie sau august, la litoralul nu este aglomerat.

„Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, afirmă Dragoş Răducan, preşedintele FPTR, citat de Adevărul.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este singura federaţie patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate “turism, hoteluri restaurante”, având în componenţă societăţi comerciale din turism care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase