8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis, privind negocierile cu Comisia Europeană: „A stat ca un ficus decorativ”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis, privind negocierile cu Comisia Europeană: „A stat ca un ficus decorativ”
Călin Popescu Tăriceanu, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis
Publicat: 14/11/2020, 08:55
Actualizat: 14/11/2020, 08:58

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că suma obșinută de România de la Bruxelles nu este rezultatul negocierilor duse cu reprezentanții Comisiei Europene de Klaus Iohannis, despre care spune că „nu a cerut nici un leu în plus, nici un leu în minus. Cât ne-au dat ăia, ăștia au fost bani buni. El a stat acolo ca un ficus decorativ”.

Călin Popescu Tăriceanu, despre negocierile lui Klaus Iohannis la Comisia Europeană: „Nu a cerut nici un leu în plus, nici un leu în minus. A stat ca un ficus”

Călin Popescu Tăriceanu a lansat vineri un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Invitat în emisiunea „Exces la Putere” de la Antena 3, Tăriceanu a amintit negocierile pe care președintele le-ar fi purtat cu reprezentanții Comisiei Europene, în urma cărora a declarat, ”triumfător” că România a primit 80 de miliarde de euro.

CTP critică cererea profesorilor de a primi spor de radiații în contextul școlii online: Nu sunt mai periculoase decât cele ale telefoanelor lor mobile

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat vineri seară, la Digi 24, cererea unui sindicat al cadrelor didactice de a primi spor de radiații în contextul școlii online. El a criticat această inițiativă, spunând că „radiația unui ecran de calculator nu este mai periculoasă decât radiația electromagnetică a telefonului pe care îl au toți domnii profesori”.

Draga Olteanu Matei, internată la ATI în stare conștientă

Actrița Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a fost internată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași, în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie. Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a anunțat faptul că Draga Olteanu Matei este conştientă şi comunică cu echipa medicală de pe secția ATI.

Mai multe companii care dezvoltă vaccinul anti-COVID-19, sub atac cibernetic: ”Încearcă să răspândească informaţii false sau să fure cercetările”

Trei grupări care – din primele informații oferite de Microsoft – lucrau pentru guvernele Rusiei și Coreei de Nord au încercat să spargă sistemele de securitate ale mai multor companii implicate în dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19.

Ce și-au cumpărat românii de Black Friday. Cel mai scump produs vândut de eMag

O mașină de 31.700 de euro a fost cel mai scump produs cumpărat de Black Friday de pe eMag, potrivit reprezentanților platformei online. Produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro, pe care nu l-a revendicat niciun client.

Mihaela-Sabina, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, martoră într-un caz de înșelăciune: „O fată traumatizată”

Apar noi informații referitoare la Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu. Aceasta a fost martoră într-un caz de înșelăciune, victima fiind un cetățean norvegian păcălit cu suma de 100.000 de euro de vecini ai tinerei.

O mașină s-a rupt în două, pe un drum din Suceava, după impactul cu un stâlp de electricitate. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, nu a avut nicio șansă de supraviețuire

În urma impactului, mașina s-a rupt în două. Partea din spate a rămas pe carosabil, în timp ce partea din față a ajuns pe câmpul aflat în apropierea șoselei. La sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), bărbatul era inconștient, iar la scurt timp medicul de pe ambulanță a constatat decesul acestuia.

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020. Marte intră în mers direct în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer