8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Florin Piersic Jr., dezvăluiri în premieră: Eu nu am avut o relație reală cu tatăl meu. Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Florin Piersic Jr., dezvăluiri în premieră: Eu nu am avut o relație reală cu tatăl meu. Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută
Florin Piersic Jr.
Publicat: 19/05/2022, 08:00
Actualizat: 19/05/2022, 08:17

În relația dintre Florin Piersic senior și Florin Piersic Jr. există o ruptură care nu poate fi niciodată cusută, a spus actorul Florin Piersic Jr, invitatul lui Marius Tucă, transmis live de Gândul. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Virgil Popescu: „Banii din aceste exploatări offshore din Marea Neagră se duc în dezvoltarea reţelelor de gaze sau/şi în proiecte de energie sau de petrochimie. Noi îi ducem în buget şi cu destinaţie clară în investiţii”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri, la Digi24, că banii pe care statul îi va primi de pe urma exploatărilor de gaze din Marea Neagră vor intra în bugetul de stat. De asemenea, oficialul a precizat că acești bani vor fi direcţionaţi către investiţii, în dezvoltarea reţelelor de gaze și proiecte de energie sau de petrochimie. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Dezvăluirile unui ofițer ucrainean despre distrugerea convoiului rus la Doneț: „Au trecut prin tiruri de artilerie şi focuri de armă, iar noi i-am văzut din drone cum cad în apă şi se scufundă”

Forţele ucrainene au atacat săptămâna trecută convoiul militar rus pe când încerca să traverseze râul Siverskii Doneţ, relatează CNN. Malurile râului sunt presărate cu tancurile distruse cu turele smulse, iar peste tot zac transportoare blindate, mitraliere grele cu ţevile răsucite, dar şi părţi calcinate de trupuri ale soldaţilor ruşi. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 19 mai 2022. „Taurii” se simt invincibili

Horoscopul zilei de 19 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Casa Albă susține că există „posibilitatea reală” a unui test nuclear nord-coreean în timp ce Biden se află în Asia

Statele Unite consideră că există o „posibilitate reală” ca Coreea de Nord să efectueze „un alt tir de rachetă” sau „un test nuclear” în timpul călătoriei lui Joe Biden în Asia, a declarat miercuri unul dintre consilierii președintelui american. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Nouă alertă epidemiologică în Europa: Crește numărul cazurilor de infectare cu „variola maimuțelor”. Portugalia, Spania și Marea Britanie au identificat zeci de cazuri

Autoritățile portugheze au declarat miercuri că au identificat cinci bărbați infectați cu variola maimuțelor, iar serviciile de sănătate din Spania testează 23 de posibile cazuri după ce Marea Britanie a pus Europa în alertă cu privire la virus. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Când va fi repatriată românca moartă în Thailanda, când își făcea un selfie la o cascadă. Bunica sa a dezvăluit de ce nu și-a ascultat iubitul, deși el o avertizase că zona e periculoasă

Nane-Iosana Bodea, o tânără româncă de 23 de ani, studentă în Austria, a murit sâmbăta trecută în Thailanda. Acolo, ignorând avertismentele de pe panourile din zonă, dar și ale iubitului său, a încercat să își facă un selfie la o cascadă cu grad ridicat de pericol, gest care i-a fost fatal. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Un angajat din Primăria Capitalei a fugit cu un teanc de documente după ce a aflat de o anchetă disciplinară ce vizează Direcția de Urbanism. Scena, surprinsă pe camerele de supraveghere

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că a finalizat o evaluare a activității Direcției de Urbanism din Primărie, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetarea unor angajați. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult