8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Revelion în pandemie. Ce avem voie să facem în noaptea dintre ani. „Pot să ies pe stradă, la ora 24, pentru a marca momentul?” Răspunsul lui Raed Arafat

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Revelion în pandemie. Ce avem voie să facem în noaptea dintre ani. „Pot să ies pe stradă, la ora 24, pentru a marca momentul?” Răspunsul lui Raed Arafat
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Revelion în pandemie. Ce avem voie să facem în noaptea dintre ani. „Pot să ies pe stradă, la ora 24, pentru a marca momentul?” Răspunsul lui Raed Arafat / Foto colaj: Pixabay.com
Publicat: 31/12/2020, 07:57
Actualizat: 31/12/2020, 08:02

Șeful DSU a răspuns celor mai importante întrebări referitor la cum ne putem petrece Revelionul în pandemie.

Raed Arafat, despre regulile de Revelion: „Regula orei 23.00 rămâne valabilă! / Se poate dansa în casă, dar în restaurante nu este permis”

Raed Arafat: „Regula orei 23.00 este valabilă. După ora 23 se iese doar cu declaraţie pe proprie răspundere, pentru motivele care există în regulamentele din hotărârea de guvern. Dacă cineva stă în casă şi iese în faţa casei, nu cred că o să-l oprească cineva. Dacă se transformă într-o petrecere în stradă a mai multor oameni, normal că este încălcarea regulilor. Ieşirea în faţa casei să te uiţi la focurile de artificii, nu cred că o să spună cineva ceva. Dar ieşirea de a face o petrecere în stradă cu toată lumea nu este permisă.

Primăria Capitalei va păstra unele ajutoare sociale, dar va renunța la altele

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a spus că va renunța la anumite ajutoare sociale, pe care le consideră „premii”. Vor fi menținute însă cele pentru gravide, pentru nou născuţi, pentru familii monoparentale, pentru prevenirea abandonului şcolar sau programul de fertilizare in vitro.

Fără festivități în noaptea de Revelion! Nicușor Dan a făcut anunțul: „Eu sunt foarte fericit că…”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că PMB nu va organiza festivități de niciun fel cu ocazia Revelionului, din cauza pandemiei și a lipsei banilor.

MApN caută militari de elită pentru Forțele Speciale! Cum arată profilul unui astfel de luptător

Forțele pentru Operații Speciale ale României fac angajări. Termenul de înscriere este până la mijlocul lunii ianuarie a anului 2021, potrivit anunțului publicat de MApN pe Facebook.

Care sunt valorile normale ale tensiunii în funcție de sex și vârstă. Hipertensiunea arterială, una din cele mai periculoase probleme de sănătate

Hipertensiunea arterială reprezintă una din cele mai comune și periculoase probleme de sănătate. Nu trebuie însă neapărat să mergi la medic pentru a-ți măsura tensiunea, mai ales acum, în pandemie. Îți poți lua tensiunea acasă, cu un tensiometru performant.

Ultima dorință a lui Ceaușescu înainte să moară. Parașutistul care l-a executat „încă mai este nervos” de cele întâmplate în decembrie 1989

Ofițerul care i-a executat pe soții Ceaușescu a dezvăluit ceva incredibil despre momentul uciderii celor doi dictatori comuniști.

România trimite ajutoare umanitare de peste 640.000 de lei în Croația, după seismul care a devastat această țară

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, că țara noastră va trimite ajutoare în Croația, grav afectată de cutremurul de 6,4 pe scara Richer, în urma căruia au murit șapte oameni, între care o fetiță de 12 ani, și alte zeci de persoane au fost rănite. Seismul s-a resimțit în mai multe țări vecine Croației, dar chiar și în România.

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să fie atenți la deplasări

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult