A ieșit scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire a lui Nicușor. „Oana și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Publicat: 28/10/2021, 12:49
Actualizat: 28/10/2021, 12:50

La o zi după ce familia Mizil a înmormântat-o pe Donca, marea iubire a lui Nicușor Ceaușescu, fratele ei, Serghei, s-a arătat foarte deranjat de atitudinea pe care a avut-o în aceste zile Oana Mizil.

Serghei Mizil este extrem de supărat pe nepoata sa, Oana Mizil, pe care o acuză că „intrat cu bocancii în viața lui”.

„Trebuie să pun punct la niște lucruri.Toate televiziunile au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este. Pe ea o cheamă Coman – Ștefănescu – Nicolae.

Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pentru legătura mea care a fost cu această femeie (Donca -n.r.), am hotărât să nu vorbesc absolut nimic, până astăzi (…)

Familia Niculescu – Mizil sunt eu, Donca, și cu Lidi (Lidia, mama Oanei)”, a susținut Seghei Mizil pe contul său de Youtube.

Oana Mizil a vorbit despre marea dramă a Doncăi

Supărarea lui Serghei vine, cel mai probabil, din faptul că Oana a oferit presei detalii despre dramele Doncăi Mizil.

Oana Mizil a adus în discuție cea mai mare dramă a mătușii sale, respectiv pierderea sarcinii pe care Donca a avut-o cu Nicușor Ceaușescu.

Despre acest subiect, familia Mizil a evitat foarte mult timp să vorbească, mai ales că este unul extrem de delicat. S-a spus, nu de puține ori, că Donca a fost dusă forțat de către Elena Ceaușescu să avorteze, pentru că soția dictatorului nu suporta ideea unei căsnicii dintre Nicușor și fiica lui Paul Niculescu – Mizil.

Ei bine, Oana Mizil a vorbit, marți, despre acest subiect, chiar în ziua în care Donca a fost înmormântată.

„Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea.

A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei, care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, a declarat Oana Mizil la Prima TV.

După o grea suferință, de aproape doi ani, din cauza unei boli cumplite, Donca Sonia Mizil s-a stins din viață sâmbătă 23 octombrie, la un spital din București.

Donca Mizil s-a iubit 10 ani cu Nicușor Ceaușescu

Marți, sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri din București.

Dona Mizil a fost marea iubire a lui Nicușor Ceaușescu, dar relația dintre cei doi nu a fost deloc pe placul Elenei Ceaușescu. Mai mult, se spune că Elena o ura atât de mult pe Donca încât ar fi dat ordin ca tânăra să fie dusă cu forța la avort, ca să nu nască un copil cu Nicușor.

Nicu și Donca s-au iubit aproape 10 ani, dar fiul cel mic al dictatorului nu a apucat să o ia de nevastă pe marea lui iubire. Prietenii lui Nicu spun că dintre toate femeile pe care le-a cunoscut, Donca a fost cea pe care a iubit-o cu adevărat.

În cele din urmă, Nicușor s-a căsătorit cu Poliana Cristescu, așa cum și-a dorit mama sa, iar Donca s-a măritat cu Dan Sonia.

Nicu Ceaușescu a murit la Viena, în 1996

Nicu Ceaușescu a murit în septembrie 1996, la Viena, după o grea suferință. Era internat într-un celebru spital din capitala Austriei, având ciroză în ultimă fază.

Apropiații lui Nicu spun că, după Revoluție, dar mai ales în ultima perioadă de viață, fiul dictatorilor consuma foarte mult alcool, în special tărie, ceea ce i-a afectat foarte mult ficatul.