A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu și sora lui Serghei

Publicat: 24/10/2021, 13:33
Actualizat: 24/10/2021, 13:43

Sora lui Serghei Mizil, Donca, a murit, sâmbătă. Donca a fost cea mai mare iubire a lui Nicușor Ceaușescu.

Serghei Mizil este în doliu, după ce sora lui s-a stins din viață, scrie Cancan.ro.

”Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu sora lui, fără să dea mai multe detalii despre cauzele decesului.

Serghei Mizil a cerut ajutor pentru sora lui, în urmă cu câteva luni

”Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie.

Nu conteaza grupa de sange a donatorului.  Adeverința/bonul primit/ă la efectuarea donației trimiteti-le la adresa de email sau pe whatsapp la numarul de telefon (datele pe biletul verde din poza de mai jos), cu specificarea pentru Sonia Donca”, posta Serghei Mizil în primăvară.

Nicu Ceaușescu și Donca Mizil s-au iubit 10 ani

Dintre toate iubitele pe care le-a avut Nicușor Ceaușescu, Donca a fost cea pe care pur și simplu a adorat-o. Este vorba de femeia care i-a fost interzisă „Prințișorului” de către Elena Ceaușescu.

Nicu și Donca s-au iubit aproape 10 ani, dar fiul cel mic al dictatorului nu a apucat să o ia de nevastă pe marea lui iubire.

Nicu Ceaușescu a murit la Viena, în 1996

Nicu Ceaușescu a murit în septembrie 1996, la Viena, după o grea suferință. Era internat într-un celebru spital din Capitala Austriei, având ciroză în ultimă fază! Apropiații lui Nicu spun că în ultima perioadă, mai ales după Revoluție, fiul dictatorilor consuma foarte mult aclool, mai ales tărie, ceea ce i-a afectat foarte mult ficatul.