Alexandru Arșinel, internat în stare gravă într-un spital din București. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel, internat în stare gravă într-un spital din București. Cum se simte actorul
Publicat: 05/05/2022, 11:59
Actualizat: 05/05/2022, 12:02

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat de urgență, din nou. El se află într-o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Alexandru Arşinel se află internat în stare critică, iar medicii se străduiesc să îl țină în viață, conform Antena 3.

Starea de sănătate a actorului în vârstă de 82 de ani s-ar fi înrăutățit după ce ar fi participat la un eveniment privat din Botoşani.

La începutul lunii februarie, el a mai fost internat în spital, în regim de urgență. Atunci a fost evaluat, consultat și investigat paraclinic, apoi i s-a administrat tratamentul necesar.

Fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București a mai avut probleme serioase de sănătate și în trecut. A trecut printr-o infecție cu SARS-CoV-2 la începutul lunii mai, tot anul trecut, când a fost internat timp de trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București și acuza probleme de sănătate chiar și la cinci luni după infectare.

De asemenea, în anul 2013 i-a fost transplantat şi un rinichi, un caz care a devenit controversat la vremea aceea. El a făcut transplant în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant, în condițiile în care mulți pacienți așteaptă ani de zile un transplant, iar unii nu ajung să aibă niciodată această șansă.

Arșinel a fost operat la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult