Clotilde Armand, acuzată că face doar ”jocuri de imagine”: ”E moț la microfon, transmite de pe scenă circul ieftin de la Primăria Sectorului 1”

Clotilde Armand, acuzată că face doar ”jocuri de imagine”: ”E moț la microfon, transmite de pe scenă circul ieftin de la Primăria Sectorului 1”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a declarat, imediat după preluarea mandatului de primar al Sectorului 1, că lucrurile se vor schimba radical, că va lupta împotriva ”mafiei”, îndreptând un deget acuzator către fosta administrație, și că această luptă va fi continuă.

Adversarii politici ai lui Clotilde Armand au susținut, însă, de-a lungul timpului, că Sectorul 1 al Capitalei a trecut din criză în criză tocmai pentru că edilul ține mai mult la propria imagine decât la starea de bine a locuitorilor din sector.

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei și, acum, vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1, este unul dintre cei care au tras nenumărate semnale de alarmă din care reiese că drumul de la vorbe la fapte este mult mai lung decât poate părea la o primă vedere.

În Sectorul 1, administrat de Clotilde Armand, sunt imobile care se degradează constant, un exemplu fiind întregul tronson vechi al Căii Griviței, iar Alexandru Petrescu este de părere că edilul ”simulează interesul și implicarea pentru revitalizarea zonei”.

Despre starea deplorabilă în care se găsește tronsonul vechi al Căii Griviței, cuprins între Calea Victoriei și Gara de Nord, am tot scris. Case negustorești superbe, palate ce amintesc de vremuri în care această arteră era cu adevărat «bulevardul Gării» ce prelungea zona comercială a Pieței Matache până spre centrul orașului, sunt acum într-un stadiu avansat de degradare sau abandonate.

Ce face primarul Sectorului 1 în această situație? Cu insolența-i caracteristică, edilul Armand simulează interesul și implicarea pentru revitalizarea zonei, prin asocierea cu un eveniment privat, un festival de teatru independent, ce se petrece anual, chiar pe acest tronson nefericit al Căii Griviței.

În această arie urbană, urmează să se construiască și un teatru, o inițiativă privată lăudabilă, pentru care administrația locală n-are niciun merit”, notează Alexandru Petrescu în mediul online.

”Doamna Armand, funcția de primar al Sectorului 1 înseamnă să faceți mult mai multe pentru comunitățile locale”

În aceeași postare, fostul ministru al Economiei o acuză pe Clotilde Armand că are intervenții constante în spațiul public, cu toate că implicarea sa în anumite activități sau evenimente tinde spre zero.

Alexandru Petrescu avertizează că ne aflăm deja în fața unei situații permanentizate, iar Clotilde Armand nu face altceva decât să apară ”moț la microfon”, în vreme ce ar trebui să facă mult mai mult pentru comunitatea locală.

Așa cum ne-a obișnuit (vezi și cazul recent al evenimentului Design Week din Piața Amzei), doamna Armand se «alătură» – doar în poze și pe scenă – demersurilor private care sunt organizate în Sectorul 1, nu pentru a le sprijini și/sau complementariza, ci pentru unicul scop de a-și promova imaginea.

Este revoltător s-o vedem pe doamna Armand moț la microfon, dând interviuri televiziunilor, la fiecare deschidere/închidere de astfel de eveniment, de parcă ar fi avut vreo implicare în organizarea acestora.

Doamna Armand, funcția de primar al Sectorului 1 înseamnă să faceți mult mai multe pentru comunitățile locale, nu doar jocuri de imagine! De ce nu ne arătați ce plan concret aveți pentru revitalizarea tronsonului vechi al Căii Griviței? Restaurarea clădirilor, extinderea spațiilor de activare pietonală și conectarea la alte zone prin trasee turistice/culturale. Iată doar câteva idei pe care orice cetățean interesat de soarta orașului le poate avansa. Nu și doamna Armand”, conchide Alexandru Petrescu.

”Acum, când festivalul de teatru tocmai s-a încheiat, primarul Clotilde Armand ne transmite zilnic de pe scenă circul ieftin de la Primăria Sectorului 1, tradus pentru cetățeni în incompetență la superlativ – specialitatea actualei administrații. Clotilde, ai legătura!”

Alexandru Petrescu

Citește și:

EXCLUSIV | Denunț la Parchet împotriva lui Damian Matei, ”omul lui Nicușor Dan” la PMB: ”Uzurparea funcției, fals intelectual, uz de fals” (DOCUMENT)

EXCLUSIV | CAB admite recursul ADU în dosarul privind anularea Planului Urbanistic General. Cauza, trimisă spre rejudecare: ”SUFERĂ un oraș întreg”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL: ”Dezamăgitoarea Clotilde Armand pune în PERICOL siguranța copiilor din sector, ce plan distructiv mai are?”

Președintele ADU sesizează Garda Națională de Mediu: ”Clotilde Armand și funcționarii conduși de ea nu cunosc legea!”

EXCLUSIV | Denunț la Parchet împotriva lui Clotilde Armand, după evenimentul Romanian Design Week: ”Neglijență în serviciu” (DOCUMENT)

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO „E dincolo de ceea ce puteam să ne imaginăm”. Ce s-a descoperit pe epava...
Emily Burghelea, dată afară din apartament, alături de cei doi copii 😲 'Am greșit! Este...
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit...
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după...
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți...
Rămâi fără cuvinte! Cu cine l-a ”tradus” Bianca pe Gabi Bădălău. Noul iubit a venit...
Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoră pe creier. S-a operat, dar boala...
Schema prin care şoferii plătesc mai puţin pe poliţele RCA. Un şofer a primit ofertă...
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții",...
Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Parbriz spart de piatră. RCA-ul acoperă un astfel de incident?
Alertă globală emisă în legătură cu medicamente Ozempic contrafăcute
Comori religioase RARE, găsite de arheologii din Ungaria!
Nu te vom uita! Românii își iau adio de la MARELE ACTOR: Cu inima frântă!
Marian Drăgulescu revine pe micile ecrane: „În mine se dă o adevărată luptă”
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a...
Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare...
Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia...
Weekend infernal: Temperaturile vor atinge valori record! Cod roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: Plătești 100 de $, iei bătaie sau...
J.K. Rowling, „mama” lui Harry Potter. Cea mai bogată scriitoare din lume
×