Clotilde Armand bate la ușile bătrânilor cu Poliția Locală după ea. „Își face campanie cu sprijinul polițistului” / „Nu are voie să intre în blocuri”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost surprinsă zilele trecute într-o scară de bloc din zona Gării de Nord, în timp ce își făcea campanie, promovând serviciile medicale ale Centrului Caraiman. Edilul bate din ușă în ușă, mai ales la adresele unde locuiesc persoanele în etate, pentru a le povesti acestora de serviciile respective. Doar că edilul merge în această campanie cu un polițist local, care de multe ori sună personal la uși și înlesnește accesul în aceste scări, care sunt proprietate privată! „Nu are voie să intre pe aceste proprietăți. Credeam că dânsa este mai educată, fiind din Franța”, spune Radu Opaina, reprezentant al Asociațiilor de Proprietari din România.

Clotilde Armand nu ascunde că bate la ușile oamenilor să promoveze servicii medicale, cum este, de exemplu, „Brățara vieții”, un dispozitiv prin care o persoană poate solicita ajutor, apăsând pe un buton. Doar că în secvențele pe care le difuzează pe Facebook primărița Sectorului 1 nu apare nici picior de polițist local, spre deosebire de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din blocuri.

Edilul este însă în campanie electorală prin acest comportament, altfel ar lăsa angajații de specialitate să-i informeze pe seniori despre aceste servicii, nu încălcând proprietățile cetățenilor și folosindu-se de Poliția Locală.

„Primărița își face campanie la pas prin blocuri cu Poliția Locală, pe care o folosește pentru a face campanie, pentru că lumea nu deschide ușa la bloc decât dacă vede un polițist. Din acest motiv și-a luat un polițist la ea, mai ales că bătrânii se uită pe vizor și nu deschid tot timpul”, spun sursele Gândul.

Aceleași surse mai spun că de multe ori primarul nu ar apărea direct la ușă, ci poliția.

„Omul deschide ușa când vede poliția. În plus, bătrânii nu prea fac diferența între Poliția Națională și Poliția Locală”, spun sursele Gândul.

„În loc să se preocupe de problemele cetățenilor își face campanie zi de zi”

În toată această campanie, Clotilde Armand ar merge mai mult la cei care nu au votat-o.

„Ea știe, nu se duce la cei care au votat-o. Știe ce străzi sunt alocate fiecărui centru de votare și, în funcție de câte voturi a obținut se duce mai ales la cei care n-au votat-o pe ea. De obicei targetează electoratul vârstnic, care era orientat către PSD”, spun sursele Gândul.

Clotilde Armand ar face această campanie cu „Brățara vieții” de luni de zile.

„În loc să se preocupe de problemele cetățenilor își face campanie zi de zi, face asta de luni de zile. Oamenii nu ar fi de acord să intre cineva în scările lor, sau să deschidă ușile, dar dacă văd poliția, deschid”, explică sursele Gândul.

„Folosește poliția locală să identifice persoanele în etate”

Aceleași surse mai spun că edilul Sectorului 1 s-ar folosi de resursele primăriei pentru a-și face campanie.

„Are și evidența populației de la poliția locală. Adică folosește poliția locală să identifice persoanele în etate, cu adresele lor”, mai explică sursele ziarului nostru.

Totodată, oficiali ai Primăriei Sectorului 1 au precizat pentru Gândul că edilul ar fi „la limită” în ceea ce privește folosirea Poliției Locale.

„Da, Poliția Locală trebuie să păzească primarul, dar polițistul nu trebuie să fie valetul edilului. Ca atare, doamna Armand este la limită din acest punct de vedere”, a precizat pentru Gândul un reprezentat al Primăriei Sectorului 1.

„Nici președintele Americii nu are voie să intre într-o scară de bloc”

Pe de altă parte, Clotilde Armand nu are voie să intre în scările de bloc proprietate privată.

„Nici președintele Americii nu are voie să intre într-o scară de bloc. Dacă oamenii nu au pus la intrare «Acces interzis» asta nu înseamnă că doamna Armand are voie să intre ca la ea acasă. Eu credeam că dânsa este mai educată, fiind din Franța, dar m-am înșelat. Nici poliția nu are voie să intre pe aceste proprietăți, decât cu mandat”, a declarat, pentru Gândul, Radu Opaina, președinte al Federației Asociațiilor de Proprietari din România (FAPR).

Publicația noastră a cerut un punct de vedere clar de la Primăria Sectorului 1, legat de faptul că edilul intră în aceste scări ajutată de Poliția Locală, însă, răspunsul instituției nu are legătură cu întrebările formulate de ziarul nostru.

În consecință, am retrimis solicitarea, însă, până la ora publicării acestui articol, Primăria Sectorului 1 nu ne-a răspuns.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV FOTO | Clotilde Armand parchează NEREGULAMENTAR, dar cere Poliției Locale să mărească amenzile pentru șoferii care nu respectă legea

EXCLUSIV | Clotilde Armand, MEGA-POMANĂ electorală de 100 milioane €? Daniel Ciungu (PNL S1), în scandalul lifturilor: „Lasă-ne, distrugi orașul!”

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
A fost descoperită o mutație genetică rară, nemaivăzută până acum la oameni