EXCLUSIV | Ce relație există între afaceristul Ciprian Ciceu, candidat la funcția de primar al Sectorului 1, și Aurel Caran: ”Eu îl apreciez”

EXCLUSIV | Ce relație există între afaceristul Ciprian Ciceu, candidat la funcția de primar al Sectorului 1, și Aurel Caran: ”Eu îl apreciez”
Ciprian Ciceu a recunoscut că participarea lui la cheful Caranilor nu a fost o întâmplare, el ieșind des în oraș în compania lui Aurel Caran
Publicat: 28/11/2023, 09:30

Afaceristul Ciprian Ciceu, candidat din partea Partidului Re:Start România la funcția de primar al Sectorului 1 la alegerile din 2020, și-a asumat relația de prietenie cu Aurel Caran. Fostul profesor universitar, surprins la aceeași masă cu liderii Clanului Caran,  în dimineața în care mascații au descins în localul unde interlopii chefuiau, spune că nu era pentru prima dată când ieșea în oraș în compania lui Aurel Caran. Cei doi au o legătură apropiată, Ciprian Ciceu fiind nașul de botez al nepotului liderului grupării Caran.

Joi dimineață, mascații au descins într-un local de pe Bd. Decebal, unde liderii Clanului Caran chefuiau împreună cu câțiva prieteni. Cei trei fraţi care conduceau gruparea, Aurel, Costel și Emil Răducanu ”Caran”, au fost reţinuţi împreună cu alţi 40 de inculpaţi într-un dosar în care se fac cercetări pentru camătă, şantaj, tentativă de omor, fals intelectual şi infracţiuni de corupţie.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie 2020 și până în prezent, Aurel, Emil și Costel din Clanul Caran, în calitate de lideri decizionali, au inițiat și constituit un grup infracțional bazat atât pe relații de rudenie, cât și prin afiliere sau alianțe (naș-fin, cumnați).

O prezență surprinzătoare în grupul petrecăreților din acea dimineață a fost cea a lui Ciprian Ciceu, fost profesor universitar și candidat la funcția de primar al Sectorului 1, care stătea la masă chiar lângă Aurel Caran.

Contact de Gândul, afaceristul a recunoscut că participarea lui la micul chef al Caranilor nu a fost o întâmplare, el obișnuind să iasă frecvent în oraș în compania lui Aurel Caran.

Ciprian Ciceu ne-a povestit că în seara respectivă a fost cu frații Caran la premiera unui film, după care s-au oprit în localul în care au descins mascații.

”Eu apreciez oamenii în funcție de comportamentul lor față de mine și de familia mea. Din moment ce îmi arată respect, fac abstracție de alte lucruri. Aurel este un prieten bun, alături de care îmi face plăcere să ies. Nu a fost prima dată când am ieșit împreună. S-a întâmplat ca acțiunea polițiștilor să aibă loc în acea dimineață. Avem o relație bună, familiile noastre sunt apropiate. Nu am nicio legătură în rest, afacerile mele sunt afacerile mele”, a spus, pentru Gândul, Ciprian Ciceu.

Relația pe care o are cu familia unuia dintre liderii Clanului Caran este atât de apropiată, încât afaceristul l-a botezat, acum două luni, pe nepotul lui Aurel Caran, mai exact pe fiul fiicei liderului interlop.

Ciprian Ciceu are convingerea că, după cele 30 de zile de arest preventiv, prietenul său Aurel Caran va fi eliberat.

”Eu îl apreciez și sunt sută la sută sigur că se va dovedi că n-are nicio legătură cu acele fapte”, ne-a mai spus Ciprian Ciceu.

Anul trecut, Ciceu a fost profesor la Universitatea Româno-Americană. El le-a predat studenților de la programul de studii universitare de masterat „Finanțe și Tehnologii Financiare”, din cadrul Facultății de Finanțe și Contabilitate, cursul „Blockchain și tehnologii financiare”. Ciprian Ciceu este și profesor la BeTrader Academy, una din cele mai importante organizații de formare din domeniul FinTech din Europa.

În noiembrie 2019, omul de afaceri, poreclit ”Lupul din Pipera”, a lansat, în Dubai, prima criptomonedă privată românească. În anul 2020, Ciprian Ciceu a candidat din partea Partidului Re:Start România la funcția de primar al Sectorului 1.

În același an, la gala „Oameni de succes”, a obținut premiul de „Lider în Tehnologia Blockchain”, pentru crearea primei criptomonede private româneşti.

Ciprian Ciceu este foarte priceput atunci când vine vorba să-și vândă imaginea și potențialul. La începutul acestui an, el a apărut într-un advertorial publicat de Forbes, mai exact un articol plătit pentru reclamă, în care vorbește despre atuurile sale în afaceri și realizările sale de-a lungul timpului.

”Cu o experienţă de peste 20 de ani în domenii precum antreprenoriat, management, planificare de afaceri, analiză financiară, inginerie software şi operaţii şi analiză a deciziilor, Ciprian Ciceu se implică în formarea noii generaţii, ajutând studenţii români să descopere… o nouă lume financiară! Din 2022, este „profesorul de Blockchain” de la Facultatea Româno-Americană, un domeniu care, potrivit unui raport al start-up-ului Stakeborg, va genera 40 de milioane de noi locuri de muncă în anii următori. Tinerii au astfel acces la un curs care, în general, este predat la universități de peste hotare, precum renumitele MIT, Oxford și Harvard”, se menționează în advertorialul publicat de forbes.ro, de unde nu lipsește nici declarația lui Ciceu.

La începutul acestui an, Ciprian Ciceu a apărut într-un advertorial publicat de forbes.ro, mai exact un articol plătit pentru reclamă

„Pentru că este una dintre cele mai căutate specializări la nivel mondial, caut să îi apropii pe tineri de noțiunile elementare, dar actuale ale acestei tehnologii inovatoare, printr-o perspectivă practică. Prin intermediului cursului Blockchain și tehnologii digitale, studenții vor înțelege concepte precum blocuri, tranzacții, minerit, criptomonede, portofele sau funcții hash, de mare interes în contextul în care industria software este în plin avânt”, promite Ciprian Ciceu prin intermediul advertorialului.

Ciprian Ciceu a locuit un timp în Belgia, țară în care a deschis primul restaurant românesc, un motel, un bar, o discotecă și încă un restaurant.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Clanul Caranilor, legături strânse cu un candidat la Primăria Sectorului 1. Cine era la masă cu interlopii când au descins mascații

EXCLUSIV | Caracatița Caranilor. Cum au ajuns patru frați din Piteasca cei mai temuți interlopi din România

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern