EXCLUSIV | Andrew Tate, dus de urgență la SPITAL. Ce probleme medicale a acuzat milionarul britanic: ”Se simțea rău de două săptămâni”

EXCLUSIV | Andrew Tate, dus de urgență la SPITAL. Ce probleme medicale a acuzat milionarul britanic: ”Se simțea rău de două săptămâni”
Publicat: 10/03/2023, 13:54
Actualizat: 10/03/2023, 14:01

Aflat în arest preventiv, alături de fratele său Tristan, milionarul britanic Andrew Tate a fost dus, de urgență, la spital, după ce – în ultimele zile – s-a simțit foarte rău. 

Potrivit surselor Gândul, Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la Spitalul Ponderas, acolo unde – de altfel – a mai fost consultat de-a lungul timpului, după ce medicii din Dubai au descoperit că acesta are o tumoră traheală.

Diagnosticul a fost fixat de medici în toamna anului 2022. De două săptămâni, au declarat sursele Gândul în exclusivitate, Andrew Tate avea unele probleme de respirație care, ulterior, s-au accentuat.

Andrew Tate se simțea rău de două săptămâni și ajunsese în ultimele zile, să respire foarte greu. În consecință, acesta a cerut cu insistență să fie dus la spital, ceea ce s-a și întâmplat. Medicii de la Spitalul Ponderas, în urma controlului efectuat – au stabilit deja ca lui Andrew Tate să i se facă o biopsie -, vor stabili ce tratament i se va prescrie lui Andrew Tate și ce proceduri vor mai urma”, au precizat sursele Gândul.

Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate

Excentricii milionari Andrew și Tristan Tate – Acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol – rămân în arest preventiv cel puțin până la finalul lunii martie, după decizia luată luni, 27 februarie, de judecătorii Curții de Apel București.

Andrew Tate a cerut, în fața judecătorilor, să fie eliberat din arest, spunându-le acestora că are o boală foarte gravă, de care a aflat după o investigație făcută în Dubai, cu doar câteva zile înainte de a fi pus sub acuzare și arestat pentru trafic de persoane. Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate, pentru a putea ajunge din nou în Dubai, unde ar trebui să fie reexaminat de specialiștii care i-au pus diagnosticul în decembrie 2022, însă judecătorii au considerat că el poate fi investigat și tratat în spitale din România.

Surse Gândul au precizat, în exclusivitate,  ”diagnosticul pus acestuia este de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”.

În același timp, acestea au precizat că milionarul britanic intenționa să meargă în Dubai, în cazul în care ar fi fost eliberat din arestul preventiv, pentru o reezaminare medicală.

”Milionarul britanic a primit diagnosticul de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor. De aceea, în luna ianuarie 2023, Andrew Tate spera că, în cazul în care instanța îl va elibera din arest, se va duce în Dubai pentru reexaminare”, au transmis sursele Gândul.

Capacitatea acestora de a profita de vulnerabilitatea victimelor

Potrivit referatului cu propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive, frații Andrew și Tristan Tate au exercitat un control permanent asupra victimelor, transformându-le, în ultimă instanță, în ”sclavi”.

Periculozitatea deosebit de ridicată a faptelor pentru care inculpații sunt cercetați decurge din:

  • capacitatea exersată a acestora de a identifica potențiale victime ale traficului de persoane;
  • Capacitatea acestora de a profita de vulnerabilitatea victimelor, raportat la vârsta fragedă, lipsa suportului afecțiunii și atenției din partea membrilor familiei și a societății, existența unor acte de violență anterioare ce au provocat traume neidentificate și netratate, inclusiv abuz sexual;
  • capacitatea și efortul inculpaților de a exercita un control psihic permanent asupra victimelor, inclusiv prin recurgerea la acte de violență manifestate constant, tocmai în scopul de a înfrânge rezistența victimelor și a le transforma în sclavi”, s-a arătat în Referatul cu propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive (mai multe detalii AICI).

Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.


Citește și: 

EXCLUSIV | Andrew Tate a aflat înainte de a fi arestat că are o boală gravă. Ce DIAGNOSTIC i-au pus medicii și cum a vrut să convingă instanța să-l lase să plece în Dubai

EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

EXCLUSIV | Liderul interlop Petre Geamănu a fost eliberat din arest. A deschis șampania în poarta închisorii

EXCLUSIV | Judecătorii Curții de Apel București au demontat toată apărarea fraților Tate. Cum au încercat milionarii britanici să scape din arest

EXCLUSIV | Declarații uluitoare date de Andrew Tate în fața procurorilor DIICOT. „Practic, eu sunt persoana traficată în acest caz”

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Șeful mașinăriei de propagandă din Coreea de Nord a murit