EXCLUSIV VIDEO | Am intrat în posesia IMAGINILOR care îl dau de gol pe consilierul Clotildei Armand. S-a urcat, fără permis, la volanul unei mașini a Poliției Locale cu ITP-ul expirat!

Publicat: 03/03/2023, 14:07
Actualizat: 03/03/2023, 17:06

La începutul acestui an, mai exact pe data de 5 ianuarie, Dragoș Constantin – consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, având ca atribuții ”investițiile în energiile regenerabile (stații de încărcare electrică, rețele de încălzire urbană)” – s-a urcat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat, conducând până la locuința personală un autoturism înregistrat la Poliția Locală a Sectorului 1.

Gândul a intrat în posesia unor imagini care îl dau de gol pe Dragoș Constantin, demontându-i ”apărarea”, acesta parcând și coborând de pe locul șoferului, cu toate că le-a declarat polițiștilor ajunși la fața locului, în data de 5 ianuarie, că la volan s-ar fi aflat… soția.

Doar că, înainte de toate, apare un mare semn de întrebare:

  • De ce Poliția Locală a Sectorului 1, aflată în subordinea primăriei conduse de Clotilde Armand, i-a ”oferit” consilierului Dragoș Constantin o mașină cu care să circule, chiar dacă se știa că acesta are permisul suspendat?

Mai mult, consilierul se ocupă cu ”investițiile în energiile regenerabile” la primăria de sector, ceea ce ridică un alt semn de întrebare referitor la mașina care i-a pusă la dispoziție:

  • Care este legătura acestuia cu Poliția Locală a Sectorului 1?

Autoturismul avea ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022

Culmea, polițiștii de la Brigada Rutieră au constatat că autoturismul avea și ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022!

Consilierul Clotildei Armand a parcat mașina în fața curții unui vecin, blocându-i accesul, iar acesta a chemat poliția (mai multe detalii AICI)

Lucrurile sunt cu atât mai grave – dincolo de a conduce o mașină, cu toate că permisul era suspendat – , cu cât autoturismul respectiv, ”pilotat” de Dragoș Constantin și nu de soția sa, așa cum acesta le-a declarat polițiștilor – este o mașină ”de serviciu”, ceea ce duce automat la concluzia că soția consilierului nici nu ar fi avut voie să o conducă.

”Totodată, la fața locului s-a prezentat un lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1, care a prezentat documente cu înscrisuri cu autoturismul înregistrat la Poliția Locală Sector 1, figurând cu ITP expirat la data de 05.12.2022”, s-a menționat în procesul-verbal.

Pentru ca totul să fie cât mai palpitant cu putință, la locul ”evenimentului”, conform informațiilor din același proces-verbal, au sosit și ”întăriri” de la Primăria Sectorului 1. În fața polițiștilor a apărut un ”lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1”, acesta fiind, potrivit surselor Gândul, ”un apropiat al Clotildei Armand, trimis pentru a oferi ”sprijin”.

”Imaginile se află deja la dispoziția polițiștilor”

Consilierul Clotildei Armand a parcat mașina în fața curții unui vecin, blocându-i accesul, iar acesta a chemat poliția (mai multe detalii AICI)

Imaginile – prezentate, în exclusivitate, de Gândul – nu lasă loc interpretărilor, consilierul Clotildei Armand fiind cel care a condus mașina, chiar dacă avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit surselor Gândul, ”imaginile se află deja la dispoziția polițiștilor care se ocupă de acest caz, urmând să fie sesizat Parchetul”.

Consilierul Clotildei Armand s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat

Consilier al Clotildei Armand din anul 2020, fost asistent europarlamentar la Parlamentul European

Consilier al Clotildei Armand din anul 2020, Dragoș Constantin a fost și asistent europarlamentar. Dacă a reușit să ”conducă” investițiile în energiile recuperabile la Primăria Sectorului 1, nu același lucru se poate spune și atunci când este adus în discuție subiectul ”legislație rutieră”.

După ce vecinul său s-a trezit blocat de mașina consilierului lui Clotilde Armand –  B 151 WTH -, la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Biroului Circulație Rutieră.

Aceștia au întocmit un proces-verbal din care a reieșit, negru pe alb, că Dragoș Constantin avea permisul de conducere suspendat și a dat vina pe soție, susținând că aceasta a condus mașina. Numai că imaginile prezentate, în exclusivitate, de Gândul sunt elocvente și demonstrează cum consilierul Clotildei Armand a apelat la un subterfugiu hilar prin care i-a mințit pe oamenii legii.

Procesul-verbal întocmit de polițiști în data de 5 ianuarie 2023

”…în locația indicată s-a luat legătura cu petentul (n.red. – vecinul consilierului), unde la scurt timp s-a prezentat și utilizatorul, numitul Dragoș Constantin Octavian, acesta figurând în baza de date MAI cu permisul suspendat,  fapt confirmat și de Brigada Rutieră, în urma verificărilor, acesta relatând că autoturismul a fost condus și parcat de soția sa”, au precizat polițiștii de la Biroul Circulație Rutieră.


Citește și:

Patriarhia Română REACȚIONEAZĂ după ce Dorin Cioabă a anunțat că vrea să dea BOR în judecată. Vasile Bănescu: ”Ne aflăm în fața unui șir nesfârșit de dileme coborâtoare pe firele milenare ale istoriei”

EXCLUSIV | De ce a ”refuzat” Clotilde Armand 3 milioane € din PNRR destinate stațiilor STB inteligente: ”La acest proiect nu am participat” / ”În clădirea de pe Banu Manta se face orice, mai puțin administrație”

EXCLUSIV | Viceprimarul Sectorului 1 avertizează că pasivitatea Clotildei Armand poate cauza o TRAGEDIE: ”Sala de sport a liceului «Nicolae Iorga» stă să cadă. Primarul este indiferent la nevoile părinților și ale profesorilor!”

Dinu Gheorghe, consilier local: ”Mandatul lui Clotilde Armand se rezumă, în realitate, la o LUPTĂ IMAGINARĂ cu conspirațiile. Nu mai merge cu păcălelile!”

EXCLUSIV | Clotilde Armand pierde încă un proces. Avocat: ”A invocat că prețul ofertat este prea mic, o absurditate rară. Profesionalism zero, orgoliu imens!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Pițurcă Jr. a 'încercuit-o' pe voluptuoasa fiică a Andreei Berecleanu! Adio, ICH! CANCAN.RO publică imaginile...
Kate Middleton, total SCHIMBATĂ la primul eveniment public. Detaliul observat de toți: „Fac progrese bune,...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Jocurile Olimpice de la Paris, păzite de cea mai mare tabără militară din Europa de...
×