Viceprimarul Sectorului 1: ”Clotilde Armand TOACĂ BANII cetățenilor pe hârtii care vor rămâne, probabil, printr-un sertar. Se bate pasul pe loc” / Aproape 10 milioane de euro alocate pentru studii de fezabilitate

Viceprimarul Sectorului 1: ”Clotilde Armand TOACĂ BANII cetățenilor pe hârtii care vor rămâne, probabil, printr-un sertar. Se bate pasul pe loc” / Aproape 10 milioane de euro alocate pentru studii de fezabilitate
Publicat: 03/02/2023, 11:31
Actualizat: 03/02/2023, 19:03

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei, avertizează că peste 9,5 milioane de euro sunt alocate, la primăria condusă de Clotilde Armand, pentru studii de fezabilitate.

În doi ani, Clotilde Armand nu a făcut ”nimic”, acuză Ramona Porumb, nefiind demarat niciun proiect pentru comunitate, iar banii locuitorilor din Sectorul 1 vor fi ”tocați” pe hârtii, respectiv studii de fezabilitate, încă o dovadă că edilul demonstrează ”nepricepere în administrația publică”.

Atunci când timp de 2 ani nu faci nimic ca primar, nu demarezi niciun proiect pentru comunitate, alegi, într-un final, să toci banii locuitorilor Sectorului 1 pe hârtii ce vor rămâne probabil tot prin vreun sertar.

În spatele incompatibilității cu funcția pe care o deține și a nepriceperii dovedită în administrația publică, primarul Sectorului 1 decide să irosească banul public pe studii de fezabilitate”, susține Ramona Porumb.

”Va fi interesant de urmărit atribuirea acestora”

Ramona Porumb mai precizează că s-a creat deja un precedent periculos, în ceea ce privește studiile de fezabilitate, dând ca exemplu Piața 1 Mai. Un studiu de fezabilitate pentru refuncționalizarea acestei piețe a fost atribuit încă din luna mai a anului 2022, numai că nici până astăzi nu a fost prezentat în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1, pentru a fi votat.

În ultimă instanță, viceprimarul Sectorului 1 precizează că atribuirea acestor studii de fezabilitate trebuie urmărită cu mare atenție, cu atât mai mult cu cât este vorba despre sume alocate de peste 9,5 milioane de euro.

Cu siguranță va fi interesant de urmărit atribuirea acestora, ținând cont de sumele prevăzute în buget, respectiv peste 9,5 milioane euro, dar mai ales, dacă va pune ceva în practică sau va trece totul la maculatură.

Deja avem exemplul celor inițiate în anul 2022, precum studiul referitor la modernizarea și refuncționalizarea Pieței 1 MAI, atribuit din luna mai, dar nici până în prezent nu a fost adus votului Consiliului Local, ce să mai vorbim despre demararea lucrărilor, va mai trece un an probabil”, încheie viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei.


Citește și:

Președintele ADRPE, după declarațiile lui Nicușor Dan: ”Lipsit total de empatie. Încearcă să se agațe de acest mandat, indiferent câte s-ar întâmpla din incompetența lui și a echipei sale”

Actorul Mihai Bobonete intervine în scandalul ”Greenfield”: ”Doamna Clotilde Armand, semnați blestemata aia de hârtie!”

Viceprimarul Sectorului 1, după ședința Consiliului Local: ”Avem străzi precum cele din Evul Mediu, ceea ce Clotilde Armand a uitat din ziua în care «s-a înscăunat» la primărie”

EXCLUSIV | Primăria Sectorului 1, amendată cu 300.000 de lei de Garda de Mediu. Președintele ADU: ”Clotilde Armand nu se preocupă să rezolve problemele, ci să conteste niște sancțiuni primite pe bună dreptate”

EXCLUSIV | Sectorul 1 al Capitalei, o nouă ”criză a gunoaielor”? Clotilde Armand, acuzată că nu a semnat contractele de delegare către operatorii de sortare a deșeurilor: ”Nu și-a îndeplinit obligațiile prevăzute de lege”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase