VIDEO: Fals medic stomatolog sirian, ce a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula iubirii”, la un cabinet din București, pus sub control judiciar

VIDEO: Fals medic stomatolog sirian, ce a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula iubirii”, la un cabinet din București, pus sub control judiciar
Fals medic stomatolog sirian, care a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula iubirii”, la un cabinet din București, reținut de polițiști
Publicat: 31/03/2023, 10:54
Actualizat: 31/03/2023, 16:45

Un sirian de 26 de ani care se dădea drept stomatolog și care a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula Iubirii” a fost reținut de poliție. Falsul medic a fost ajutat de un alt sirian, care avea drept de liberă practică în România și care l-a lăsat să facă proceduri medicale în cabinetul său.

UPDATE ora 13:00: Cei doi sirieni au fost plasați sub control judiciar

”Ieri, 30 martie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigații Criminale a efectuat acțiuni operative în vederea deăistării a doi cetățeni sirieni. Cei doi sunt cercetați sub aspectul infracțiunii de înșelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri sub semnătură privată, sub supravegherea Judecătoriei Sectorului 5.

În fapt unul dimtre aceștia a exercitat în luna noiembrie 2022 profesia de medic stomatolog fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României față de mai multe persoane la un cabinet stomatologic din Sectorul 5, fiind ajutat de un alt cetățean sirian care este medic stomatolog cu drept de liberă practică în România.

Cu sprijinul Inspectiratului General pentru Imigrări s-a reușit depistarea celor doi bărbați, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost condușii la sediul Serviciului de Investigații Criminale, iar după efectuiarae activităților procedural- penale s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Laila Ahmad a lucrat ca medic stomatolog la Clinica Dental Check din Sector 5 al Capitalei, au spus surse apropiate anchetei pentru GÂNDUL. A făcut intervenții medicale, fără a avea însă aviz de liberă practică.

De altfel, pe pagina sa de Instagram el posta frecvent imagini din cabinetul stomatologic, chiar dacă el nu avea, în realitate, dreptul să facă vreo procedură medicală.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ahmad Laila (@ahmd_laila)

„Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic”

Pacientele veneau la el încrezătoare că le va repara dantura sau că le va înfrumuseța cu ajutorul acidului hialuronic, dar, în realitate, s-au expus unor pericole foarte mari.

A fost și cazul Larisei Cristiana, model Only Fans și fostă concurentă la Insula Iubirii. Ea a mers cu o durere de măsea la un cabinet stomatologic deschis non-stop și a dat peste așa-zisul medic Laila Ahmad. El i-a scos măseaua, fără nici o radiografie, iar apo tânără a început să se simtă rău.

„Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor timp de trei sau patru zile. El mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie.

Nu am mai crezut ţinând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol, dar eu defapt mă simţeam din ce în ce mai rău şi nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic şi aveam dureri îngrozitoare“, a declarat Larisa Popa. (Citește mai multe despre subiect aici…)

Ea a depus o plângere la Poliție și astfel oamenii legii au deschis o anchetă.

Falsul medic și complicele lui, reținuți de Poliția Capitalei

„La data de 30 martie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Serviciul de Investigații Criminale a efectuat activități operative, în vederea depistării a doi cetățeni sirieni.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

În fapt, unul dintre aceștia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, față de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetățean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România.

Cu sprijinul I.G.I. s-a reușit depistarea celor doi bărbați, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduși la sediul Serviciului de Investigații Criminale, iar după efectuarea activităților procedural-penale, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore”, a transmis, vineir, Poliția Capitalei.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. Cât de veche este specia Homo sapiens?