Gabriela Firea: ”În ultimii doi ani, primarul din Sectorul 2, de la USR, s-a ocupat de… nimic”

Gabriela Firea: ”În ultimii doi ani, primarul din Sectorul 2, de la USR, s-a ocupat de… nimic”
Gabriela Firea, întâlnire cu Organizația PSD Sector 2
Publicat: 17/03/2023, 10:51
Actualizat: 17/03/2023, 10:51

Gabriela Firea – ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – îl critică pe primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, transmițând că acesta, în ultimii doi ani, nu a făcut nimic pentru comunitate. Pasajul Doamna Ghica ”bate pasul pe loc, iar toată această ”telenovelă” a devenit insuportabilă pentru locuitorii sectorului.

Însă asta nu este totul, mai precizează Gabriela Firea, fiind probleme și în ceea ce privește reabilitarea blocurilor din Sectorul 2 al Capitalei, iar toate aceste proiecte ar trebui revitalizate.

Totul se reduce, avertizează ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la ”falși salvatori” care, sub lozinca ”Noul București”, nu au reușit să demonstreze că sunt competenți. Mai mult, Gabriela Firea acuză și că acești ”salvatori” au reușit să câștige alegerile ”prin furt și minciună”.

E grav ce se întâmplă în București! Pasajul Doamna Ghica bate pasul pe loc, trebuia să fie gata in 3 luni. Au trecut mai bine de 2 ani. Acum ar fi trebuit să se circule pe pasaj, dar Primăria Capitalei si cea a Sectorului 2 au blocat totul doar pentru că lucrarea a început în «mandatul Firea». Iată unde au ajuns : amânări peste amânări, blocaje și situații insuportabile pentru locuitorii din zonă.

Sunt semnale că și reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 2 merge prost. Din ce în ce mai mulți locuitori reclamă lucrări slab calitative, la prețuri de aproape trei ori mai mari. Echipa social-democrată din Sectorul 2 este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020.

Suntem pregătiți pentru a face Bucureștiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falșilor salvatori, care au câștigat alegerile prin furt și minciună”, notează Gabriela Firea.

”Primarii din «noua generație», bine pregătiți și cu altă viziune au fost doar un mit! «Noul București» pică pe cetățeni, investițiile preluate sunt blocate, iar serviciile publice sunt proaste și scumpe!

Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – fostul primar general al Capitalei – s-a întâlnit cu Organizația PSD Sector 2

Gabriela Firea: ”S-a făcut un obicei din a cheltui banii pe studii de fezabilitate costisitoare”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – fostul primar general al Capitalei – s-a întâlnit cu Organizația PSD Sector 2, iar la această întâlnire au participat și ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila și deputatul Dan Cristian Popescu.

Gabriela Firea a precizat că sunt cheltuiți bani publici pe ”studii de fezabilitate costisitoare”, doar ”SF-ul pentru piste de biciclete” costând 1 milion de euro.

Am avut o întâlnire de lucru cu Organizația PSD Sector 2 condusă de doamna președinte – deputata Rodica Nassar. La întâlnire au participat și doi membri deosebiți ai PSD Sectorul 2 : ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, dar și deputatul Dan Cristian Popescu, consilierii generali și locali, membrii organizației de femei, pensionari, tineret din PSD sectorul 2 al Capitalei, alături de conducerea aleasă.

În ultimii doi ani, primarul din Sectorului 2, de la USR, total necunoscut pentru majoritatea locuitorilor din acest sector, s-a ocupat de…nimic. Asemenea colegei de partid din Sectorul 1, primarul de la 2 a început o luptă cu operatorul de salubritate și a ajuns să plătească mai mult decât înainte pentru curățenie și gunoaie.

În plus, s-a făcut un obicei din a cheltui banii pe studii de fezabilitate costisitoare. De exemplu, 1 milion de euro a costat doar SF-ul pentru pistele de biciclete. S-au cheltuit până acum sume enorme pe planuri frumos colorate, dar nimic nu a fost pus în practică”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

O rușine pentru administrația locală! Un calvar pentru locuitorii care au fost obișnuiți cu modul gospodăresc de a organiza sectorul, al fostului primar PSD, Mihai Toader. În 2024, cu siguranță cetățenii și din acest sector vor da, prin vot, o palmă morală celor care acum 2 ani au promis marea cu sarea si care, ulterior, s-au ascuns prin birouri, și nu au mai făcut nimic palpabil pentru oameni”

Gabriela Firea


Citește și:

Președintele PSD Sector 1, după ce Curtea de Apel dă câștig de cauză ANI în ”lupta” cu Clotilde Armand: ”Primarul și-a dat bani, în mod necuvenit, numindu-se manager de proiect”

EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”

EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Gabriela Firea, după semnarea acordului politic între PSD și PUSL: ”Familiile din România au nevoie să fie ajutate, mai ales când trec prin vremuri dificile”

Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului