Gabriela Firea: ”În ultimii doi ani, primarul din Sectorul 2, de la USR, s-a ocupat de… nimic”

Gabriela Firea: ”În ultimii doi ani, primarul din Sectorul 2, de la USR, s-a ocupat de… nimic”
Gabriela Firea, întâlnire cu Organizația PSD Sector 2
Publicat: 17/03/2023, 10:51
Actualizat: 17/03/2023, 10:51

Gabriela Firea – ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – îl critică pe primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, transmițând că acesta, în ultimii doi ani, nu a făcut nimic pentru comunitate. Pasajul Doamna Ghica ”bate pasul pe loc, iar toată această ”telenovelă” a devenit insuportabilă pentru locuitorii sectorului.

Însă asta nu este totul, mai precizează Gabriela Firea, fiind probleme și în ceea ce privește reabilitarea blocurilor din Sectorul 2 al Capitalei, iar toate aceste proiecte ar trebui revitalizate.

Totul se reduce, avertizează ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la ”falși salvatori” care, sub lozinca ”Noul București”, nu au reușit să demonstreze că sunt competenți. Mai mult, Gabriela Firea acuză și că acești ”salvatori” au reușit să câștige alegerile ”prin furt și minciună”.

E grav ce se întâmplă în București! Pasajul Doamna Ghica bate pasul pe loc, trebuia să fie gata in 3 luni. Au trecut mai bine de 2 ani. Acum ar fi trebuit să se circule pe pasaj, dar Primăria Capitalei si cea a Sectorului 2 au blocat totul doar pentru că lucrarea a început în «mandatul Firea». Iată unde au ajuns : amânări peste amânări, blocaje și situații insuportabile pentru locuitorii din zonă.

Sunt semnale că și reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 2 merge prost. Din ce în ce mai mulți locuitori reclamă lucrări slab calitative, la prețuri de aproape trei ori mai mari. Echipa social-democrată din Sectorul 2 este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020.

Suntem pregătiți pentru a face Bucureștiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falșilor salvatori, care au câștigat alegerile prin furt și minciună”, notează Gabriela Firea.

”Primarii din «noua generație», bine pregătiți și cu altă viziune au fost doar un mit! «Noul București» pică pe cetățeni, investițiile preluate sunt blocate, iar serviciile publice sunt proaste și scumpe!

Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – fostul primar general al Capitalei – s-a întâlnit cu Organizația PSD Sector 2

Gabriela Firea: ”S-a făcut un obicei din a cheltui banii pe studii de fezabilitate costisitoare”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – fostul primar general al Capitalei – s-a întâlnit cu Organizația PSD Sector 2, iar la această întâlnire au participat și ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila și deputatul Dan Cristian Popescu.

Gabriela Firea a precizat că sunt cheltuiți bani publici pe ”studii de fezabilitate costisitoare”, doar ”SF-ul pentru piste de biciclete” costând 1 milion de euro.

Am avut o întâlnire de lucru cu Organizația PSD Sector 2 condusă de doamna președinte – deputata Rodica Nassar. La întâlnire au participat și doi membri deosebiți ai PSD Sectorul 2 : ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, dar și deputatul Dan Cristian Popescu, consilierii generali și locali, membrii organizației de femei, pensionari, tineret din PSD sectorul 2 al Capitalei, alături de conducerea aleasă.

În ultimii doi ani, primarul din Sectorului 2, de la USR, total necunoscut pentru majoritatea locuitorilor din acest sector, s-a ocupat de…nimic. Asemenea colegei de partid din Sectorul 1, primarul de la 2 a început o luptă cu operatorul de salubritate și a ajuns să plătească mai mult decât înainte pentru curățenie și gunoaie.

În plus, s-a făcut un obicei din a cheltui banii pe studii de fezabilitate costisitoare. De exemplu, 1 milion de euro a costat doar SF-ul pentru pistele de biciclete. S-au cheltuit până acum sume enorme pe planuri frumos colorate, dar nimic nu a fost pus în practică”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

O rușine pentru administrația locală! Un calvar pentru locuitorii care au fost obișnuiți cu modul gospodăresc de a organiza sectorul, al fostului primar PSD, Mihai Toader. În 2024, cu siguranță cetățenii și din acest sector vor da, prin vot, o palmă morală celor care acum 2 ani au promis marea cu sarea si care, ulterior, s-au ascuns prin birouri, și nu au mai făcut nimic palpabil pentru oameni”

Gabriela Firea


Citește și:

Președintele PSD Sector 1, după ce Curtea de Apel dă câștig de cauză ANI în ”lupta” cu Clotilde Armand: ”Primarul și-a dat bani, în mod necuvenit, numindu-se manager de proiect”

EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”

EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Gabriela Firea, după semnarea acordului politic între PSD și PUSL: ”Familiile din România au nevoie să fie ajutate, mai ales când trec prin vremuri dificile”

Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
„Decapitare” la vârf, în Antena 1! Celebrul prezentator a fost dat afară
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Femeie din Bacău, alergată de un poliţist de la circulaţie ca să fie amendată. Trecuse...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Unul dintre cei mai iubiți preoți s-a stins din viață la doar 49 de ani....
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Oradea face senzaţie în lume. Fitch reconfirmă oraşul în grupa cu cea mai ridicată credibilitate
Au aflat cum VA SFÂRȘI Universul! Cercetătorilor nu le-a venit să creadă
Verdict pentru CARNEA de PUI din magazine. Toată România trebuie să afle
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un studiu șocant arată că multe medicamente împotriva cancerului sunt apă de ploaie