Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”

Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”
Publicat: 13/03/2023, 15:15
Actualizat: 13/03/2023, 15:18

Încă nu s-a ajuns la niciun numitor comun în ceea ce privește bugetul pentru anul 2023 al Sectorului 1, cel mai mare sector al Capitalei, iar Clotilde Armand este acuzată că permanentizează o păguboasă stare de stand-by.

Cum edilul nu se prezintă în fața Consiliului Local pentru a susține proiectul de buget, Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 – anunță că, alături de consilierii PNL Sector 1, transmite o somație Clotildei Armand.

Este momentul ca primarul Sectorului 1 să se ”pună la treabă”, scrie Ramona Porumb, renunțând la un blocaj în urma căruia locuitorii sectorului au de pierdut. Mai mult, Ramona Porumb o acuză pe Clotilde Armand că a cerut 1,1 miliarde lei din buget, numai că nu spune și cum vor fi folosiți acești bani.

Dacă primarul Sectorului 1 își dorește un buget votat, trebuie să se prezinte în cadrul ședințelor Consiliului Local și să îl susțină, alături de directorii din subordine!

Astfel, bugetul Sectorului 1 este blocat de primar, care cere 1,1 miliarde de lei din buget, fără să spună ce va face cu aceștia!

După ce primarul Clotilde Armand nu a mai venit la ședințele Consiliului Local Sector 1 de mai bine de un an, mai nou, în spiritul transparenței de care tot vorbea primarul, aceasta le interzice directorilor din primărie să participe la ședințele comisiilor de specialitate, convocate de consilierii locali, deși prezența lor este obligatorie”, notează Ramona Porumb pe pagina sa de Facebook.

”Alături consilierii Locali ai PNL Sector 1, trimitem primarului o somație!”

Clotilde Armand anunță că se dorește votarea bugetului Sectorului 1 pentru anul 2023, numai că totul se transformă într-un ”exercițiu jalnic de imagine”, punctează viceprimarul Sectorului 1.

Nici edilul sectorului și nici directorii din subordine nu vin în fața Consiliului Local pentru a susține bugetul și, paradoxal, se transmite în mediul online că lipsa acestui buget afectează viața locuitorilor. Totul se rezumă, de altfel, la un adevărat ”ping-pong”, avertizează Ramona Porumb.

Așa se explică de ce bugetul Sectorului 1 nu poate fi votat: nimeni, nici primarul, nici directorii nu vin în fața Consiliului să prezinte bugetul! În schimb, Clotilde Armand se văicărește pe rețele de socializare că nu are buget.

Alături de colegii mei, Consilierii Locali ai PNL Sector 1, trimitem primarului o somație: chiar vreți să aveți buget? Daca da, puneți-vă la treabă, atât dumneavoastră, cât și directorii din subordine! Ping-pongul acesta cu «vrem buget, dar nu venim să-l susținem» nu este decât un exercițiu jalnic de imagine”, acuză Ramona Porumb.

Consilierii PNL Sector 1 vor vota bugetul în momentul în care Clotilde Armand și directorii săi se vor prezenta în fața Consiliului Local, așa cum legea le cere, pentru a prezenta transparent și susține proiectul de buget”

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1


Citește și:

Vicepreședintele PSD Sector 1 critică activitatea Clotildei Armand: ”Primarul actual al Sectorului 1 ignoră prioritățile și alege SCANDALUL, o abordare toxică și contraproductivă”

Povestea domnului Daniel. În urmă cu 30 de ani a căzut din tren, iar viața s-a întors la 180 de grade: „Propria familie m-a dat afară din casă!”

EXCLUSIV | Descoperire rarisimă – ”Micul Jurnal Intim” al Reginei Maria, o ”bijuterie a sufletului ei”. Academician Georgeta Filitti: ”Pagini întregi în care femeia aceasta trăiește numai bucuria de a ști că există acest om. Și omul acesta se numește Barbu Știrbey” (GALERIE FOTO)

EXCLUSIV | Urbanistul Alexandru Pânișoară, denunț la DNA împotriva lui Nicușor Dan: ”Deturnare de fonduri și abuz în serviciu” (DOCUMENT)

După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Imagini şocante cu Carla’s Dreams: 'Spart de drogat la concert'. FOTO
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos îndulcitor. Este mult mai bun decât zahărul și mult...
Cine este principalul suspect în cazul morţii copilei de opt ani din Botoşani. Bărbatul a...
Maria, fetiţa de 8 ani dispărută într-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată,...
Cum arată apartamentul lui Ion Țiriac, cât 10 terenuri de tenis, cu un pat de...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Comisia Europeană: Cote d'Or, Milka, Oreo, Ritz, Toblerone s-au vândut la preţuri mai mari în...
A fost găsită o planetă ca Pământul ÎN OGLINDĂ! Ar exista VIAȚĂ AICI
Este obligatoriu în TOATĂ ROMÂNIA. Trebuie să plătiți la stat. Termenul final e 27 MAI
Mâna Maicii Domnului, o plantă-minune. Suferințele de care te scapă
Cum sună live vocea Cleopatrei Stratan la vârsta de 21 de ani, cu piesa Ghiță....
Cine a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani din Botoșani? Unchiul fetei, în vârstă...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Jennifer Lopez, una dintre cele mai bine plătite cântărețe. „Oglindești ceea ce lumea îți oglindește...
×