EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Publicat: 14/03/2023, 11:39
Actualizat: 14/03/2023, 11:43

Clotilde Armand – primarul Sectorului 1 – a anunțat, la începutul lunii februarie, că s-a decis să modernizeze toate toaletele publice pe care primăria le are în administrare. Intenția, nobilă de altfel, parcurge încă drumul de la teorie la practică, iar ”funcționarea în condiții civilizate” este doar o altă promisiune neonorată a edilului.

La intersecția dintre Calea Griviței și Strada Theodor Aman se aflau două toalete publice asupra cărora s-a focusat primarul Clotilde Armand, acestea fiind ”abandonate” chiar dacă sunt poziționate chiar ”în centrul Capitalei”.

Un adevărat focar de infecție, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook, postând ”în oglindă” fotografii de la fața locului și promițând, prin fotografii sugestive, că situația va fi rezolvată. Lăudatele toalete moderne beneficiază de uși anti-vandalism și anti-foc, lumini cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule, iar edilul Sectorului 1 a transmis ferm că ”am schimbat abordarea”.

Cine nu știa locul părăsit din Calea Griviței intersecție cu Strada Theodor Aman? Aici a fost un focar de infecție unde existau două toalete publice abandonate de peste 20 ani. În centrul Capitalei.

Am schimbat abordarea. Modernizăm toate toaletele publice pe care le administrăm. Și pe aceasta am dotat-o cu uși anti-vandalism și anti-foc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule etc. Are două intrări separare, guri de ventilație și grup sanitar separat pentru persoanele cu dizabilități. Într-un cuvânt, tot ceea ce este necesar pentru o funcționare în condiții civilizate”, scria Clotilde Armand pe data de 8 februarie 2023.

Cele două toalete publice aflate la intersecția dintre Calea Călărași și Strada Theodor Aman nu au fost încă deschise.

Totuși, consilierii locali Dinu Gheorghe și Daniel Ciung atrag, încă o dată, atenția că, în ceea ce privește postările ”pompoase” ale Clotilde Armand, totul se reduce la vorba care nu sunt acoperite prin fapte.

Dinu Gheorghe: ”Un manager slab găsește scuze”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1, a precizat, în exclusivitate pentru Gândul, că edilul sectorului continuă pe aceeași ”linie”, respectiv ”promite multe și face puține”, iar promisiunile sale sună bine pe Facebook, însă nu sunt concretizate.

În ultimă instanță, se pierd bani, iar Clotilde Armand caută, de fiecare dată, scuze. Totul se rezumă la ”pălăvrăgeală”, conchide Dinu Gheorghe, acesta spunând și că edilul Sectorului 1 este un ”manager slab” care nu reușește să găsească soluții.

Acesta este încă un exemplu din care rezultă că, așa cum ne-a obișnuit, Clotilde Armand promite multe și face puține. Aceasta este concluzia atunci când vorbești despre tot ceea ce se întâmplă în administrația Armand. Întotdeauna vine cu niște promisiuni care sună bine pe Facebook sau cu niște texte pompoase și, în realitate, toate proiectele sunt blocate de dumneaei sau de oamenii din subordinea sa.

Banii, în ultimă instanță, sunt pierduți. Haos și dezastru administrativ. Formă fără fond… Fiindcă, atunci când nu faci nimic altceva, îți mai rămâne doar să pălăvrăgești.

Dai din gură, faci anunțuri pe Facebook din care pare că tu faci schimbări, apoi te victimizezi și spui că n-ai putut să faci schimbarea pentru că nu ți-a votat Consiliul Local nu-știu-care proiect. Ceea ce este nedrept și nereal. Un manager, dacă este bun, întotdeauna găsește soluții ca să creeze valoare. Un manager slab găsește scuze. Eu, la Clotilde Armand, văd doar scuze, văd doar scandal și, la finalul zilei, nu văd nici măcar un proiect pe care să și-l fi asumat, pe Facebook sau în campania electorală, care să fie dus la bun sfârșit. Nici unul, măcar”, a declarat Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1, în exclusivitate pentru Gândul.

Cetățenii nu au, încă, acces la una dintre toaletele moderne promise de Clotilde Armand | Foto – Cristian Bulfon, fost consilier local Sector 1 | (Facebook)

Daniel Ciungu: ”Bani aruncați la fel ca pe panseluțele și copacii care s-au uscat total!”

La rândul său, Daniel Ciungu – consilier local PNL Sector 1 – avertizează pe pagina sa de Facebook că ”minunatele” toalete publice de la intersecția Calea Griviței cu Strada Theodor Aman nu au fost deschise nici până azi.

Mai mult, Daniel Ciungu trage și concluzia că ”administrația Armand” nu face altceva decât să strice, aruncă bani pe panseluțe și copaci care se usucă ulterior, iar imaginea finală este una care demonstrează că ”se alege praful”.

”Off… off… pe orice pune mana aceasta administratie se alege praful.. bani aruncati la fel ca pe panselutele si copacii care s-au uscat total!  Oare care mai e motivul pentru care toate toaletele “noi” trâmbițate de Armand pe Facebook, nu au fost de fapt deschise??”, se întreabă consilierul PNL Sector 1.

Foto – Cristian Bulfon, fost consilier local Sector 1 | (Facebook)

Daniel Ciungu afirmă, tranașant, că sectorul administrat de Clotilde Armand – cel mai mare sector al Capitalei, de altfel, s-a transformat într-unul al ”realităților paralele”, iar edilul, pur și simplu, ”își bate joc de cetățeni”.


Citește și:

Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”

Vicepreședintele PSD Sector 1 critică activitatea Clotildei Armand: ”Primarul actual al Sectorului 1 ignoră prioritățile și alege SCANDALUL, o abordare toxică și contraproductivă”

EXCLUSIV | Descoperire rarisimă – ”Micul Jurnal Intim” al Reginei Maria, o ”bijuterie a sufletului ei”. Academician Georgeta Filitti: ”Pagini întregi în care femeia aceasta trăiește numai bucuria de a ști că există acest om. Și omul acesta se numește Barbu Știrbey” (GALERIE FOTO)

După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin

VIDEO | Nicușor Dan, prima reacție după ce Tribunalul București a anulat suspendarea PUZ-urilor Sectoarelor 2 și 4: ”Sunt bulversat!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...