EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”

EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”
Publicat: 15/03/2023, 14:02
Actualizat: 15/03/2023, 14:09

O nouă ședință de Consiliu Local la Primăria Sectorului 1, un nou scandal din cauză că edilul Clotilde Armand nu a participat. Consilierii locali PNL o acuză pe Armand că nu face altceva decât să blocheze votarea bugetului de sector pentru anul 2023 și evită ședințele pe care tot ea le convoacă.

Totul se transformă într-o adevărată telenovelă, acuză liberalii, transmițând și că Clotilde Armand preferă să conducă primăria pe Facebook, știută fiind ”apetența” acesteia pentru postări în care prezintă proiectele care ar urma să fie implementate. Numai că liberalii – mai multe informații AICI – sunt de părere că totul se reduce doar la ”exerciții de imagine”.

Suplimentar, Clotilde Armand este acuzată și că solicită 1,1 miliarde de lei din buget, numai că nu oferă nicio explicație în legătură cu modul în care vor fi folosiți banii.

Toată această luptă nesfârșită are ca rezultat o tergiversare a votării bugetului, cât despre implementarea unor proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor din Sectorul 1 nici nu poate fi, încă, vorba.

Daniel Ciungu: ”Și-a făcut un obicei din asta”

În exclusivitate pentru Gândul, Daniel Ciungu, consilier local PNL, avertizează că edilul de sector preferă mediul online, acolo unde ”se victimizează” și unde reclamă ”teorii ale conspirației” în urma cărora nu își poate duce la bun sfârșit proiectele.

Paradoxal, vina pentru că lucrurile nu merg cum trebuie în Sectorul 1 este plasată pe umerii ”opoziției”, cu toate că ”ea (n.red. – Clotilde Armand) este cea aflată la putere”.

Am ajuns în faza în care nu trece o zi fără să fim nevoiți să transmitem un comunicat de presă. Ziua si comunicatul. Primarul Clotilde Armand, iarăși – pentru că și-a făcut un obicei din asta – nu a venit la ședința de consiliu.

Era o ședință pe care chiar ea a convocat-o. În loc de asta, pe pagina de Facebook intră în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent, deși ea este cea aflată la putere, ea conduce Primăria Sectorului 1, ea este cea care dă, discreționar, contracte firmelor diverse de casă. Totuși, cumva, este tot vina noastră, a opoziției”, a declarat Daniel Ciungu.

”Îi aștept mâine pe consilierii PSD-PNL să vină, la ora 10.00, la ședința Consiliului Local Sector 1 (a 9-a) să muncească în folosul comunității, să dezbată și să voteze proiectul de buget pentru anul 2023”

Clotilde Armand – 14 martie 2023, pe pagina sa de Facebook

PNL Sector 1: ”Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook”

PNL Sector 1 a transmis și un comunicat de presă, așa cum a specificat consilierul local Daniel Ciungu, Clotilde Armand fiind acuzată că încalcă, pur și simplu, legea.

În opinia liberalilor, Clotilde Armand reușește doar ”să conducă primăria de pe Facebook”.

Clotilde Armand continuă să sfideze legea și locuitorii Sectorului 1 prin neaplicarea procedurilor legale privind votul pe bugetul Sectorului 1. Deși legea prevede expres că primarul trebuie să participe la dezbaterea bugetului în ședința de Consiliu Local, unde trebuie să-l prezinte și explice, Clotilde Armand convoacă ședințe peste ședințe la care, în mod ostentativ, nu participă.

În schimb, în loc să participe la ședința pe care tot dânsa a convocat-o azi, 15.03.2023 sau la cea din 10.03.2023,  Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook, crezând că totul se rezolvă de la sine. Cere 1,1 miliarde lei, însă nu se deranjează să explice transparent ce vrea să facă cu aceștia!

PNL Sector 1 cere în mod imperios primarului Sectorului 1 să nu încalce legea, să participe la ședințele Consiliului Local și să justifice bugetul Sectorului 1 așa cum îi cere legea!”, au transmis reprezentanții PNL Sector 1.


Citește și: 

EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Președintele PSD Sector 1, după ce Curtea de Apel dă câștig de cauză ANI în ”lupta” cu Clotilde Armand: ”Primarul și-a dat bani, în mod necuvenit, numindu-se manager de proiect”

După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin

VIDEO | Nicușor Dan, prima reacție după ce Tribunalul București a anulat suspendarea PUZ-urilor Sectoarelor 2 și 4: ”Sunt bulversat!”

Bucharest Real Estate Club: ”Decizia Tribunalului București de a respinge anularea PUZ-urilor din Sectoarele 2 și 4, un prim pas spre deblocarea unei situații create în mod artificial”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase