VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2022. „Capricornii” au încredere în ei înșiși

Publicat: 11/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După careul dintre Marte și Neptun și ieri, careu care se resimte puternic în continuare, iată că Neptun face un nou aspect, de această dată de susținere cu Soarele din zodia Capricorn. Acest context ne stimulează imaginația, intuiția și ne face mai înțelegători și iertători. Avem toate șansele să transformăm un vis în realitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te poți afirma într-un mod neașteptat și superiorii pot fi surprinși de talentele tale ascunse. Ai toate șansele să-ți materializezi un vis, așa că nu te da înapoi, dar acționează cu grijă și fără a te lăsa furat de visul în sine. Sentimental, poți fi mai visător și s-ar putea să idealizezi o persoană care-ți place.

Horoscop zilnic Taur

Niște planuri și proiecte la care doar visai până acum, au tate șansele să se materializeze, dar de preferat ar fi să nu te bazezi pe alții, ci doar pe tine și pe puterile tale. Poți primi sprijin de la prieteni, asociați, dar înceracă să nu depinzi de ei. Este o zi bună să studiezi ceva, să călătorești, să citești sau să te documentezi într-o anume direcție.

Horoscop zilnic Gemeni

Ți se luminează niște obiective profesionale și nu ar trebui să te temi să te îndrepți către acestea. S-ar putea să ai aspirații mari, dar conturează-le singur și nu te baza pe alții pentru reușita ta. De asemenea, nu face investiții riscante și ai grijă la cum îți gestioezi resursele, atât financiare, cât și emoționale sau resursele de energie.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic al zilei te susține în relațiile cu ceilalți, mai ales în cuplu. Ai șanse să ajungi la un numitor comun cu partenerul și chiar să planificați o vacanță împreună. Principiile voastre de viață par să meargă mână în mână. Sunt și Raci atrași de latra spirituală. Atenție la tendința de a o persoane de care ești atras, în cazul în care ești singur.

Horoscop zilnic Leu

Ai destul de multă susținere de la astre să finalizezi niște sarcini la locul de muncă și să închei și niște activități casnice pe care le-ai tot amânat. Te ajută imaginația și inspirația, însă nu te baza prea mult pe alții și pe promisiunile lor. Evită să faci investiții financiare riscante și ai grijă la negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei te ajută foarte mult să te apropii de partenerul de viață, să visați împreună la un scop comun, să faceți declarații de dragoste. Totuși, dacă ești singur nu este momentul să te îndrăgostești. Există o reală tendință de a idealiza persoana de care ești atras. Înceracă să ai răbdare deocamdată.

Horoscop zilnic Balanță

Azi vei reuși să echilibrezi destul de bine munca cu familia. Astfel, îți rezolvi în timp util sarcinie de la job, ai timp să termini și niște treburi gospodărești rămase restante și să petreci timp și cu cei dragi.

Horoscop zilnic Scorpion

Cuvintele sunt atuul tău astăzi. Te faci ușor înțeles, plăcut prin ceea ce spui și poți atrage de parte ta pe cine îți dorești. O negociere se poate încheia în favoarea ta. Sentimental, poți profita să faci declarații ed dragoste. Dacă ești singur, ai grijă să nu idealizezi pest măsură o persoană de care te simț atras.

Horoscop zilnic Săgetător

În continuare trebuie să ai grijă la acțiunile tale, iar dacă astăzi vei ieși la cumpărături, pregătește-te să scoți ceva bani din buzunar. Totuși, dacă vei investi pentru casă și familie, atunci nu vei fi dezamăgit de banii pe care-i dai.

Horoscop zilnic Capricorn

Te bucuri de o zi plăcută în care complimentele nu vor lipsi, iar cheful de plimbări și relaxare este mai mare. Poți avea putere de convingere într-o negociere, iar cuvintele tale îi oblojesc pe cei aflați în probleme. Ai încredere în tine mai multă și asta se vede în tot ceea ce faci. Te poți împăca cu o rudă, cu un prieten sau o persoană dragă.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă vei scoate bani din buzunar astăzi, cel mai probabil îi dai pentru liniștea sufletului tău, pentru a obține pace interioară. Probabil că faci un set de aanlize sau mergi la un psihoterapeut, la un duhovnic sau chiar la un masaj de relaxare. În plus, poți fi mai îngăduitor și mai iertător cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Pești

Azi te bucuri de o doză mare de inspirație, intuiție și empatie. Petreci timp alături de prieteni, poți chiar primi sprijin din partea acestora și îți conturezi niște planuri de viitor. Proiectele tale încep să se materializeze și asta nu face altceva decât să te bucure. În plus, ai un farmec aparte care va cuceri ușor pe cei cu care intri în contact.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York