Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021. „Gemenii” își pun ideile în practică

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021. „Gemenii” își pun ideile în practică
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 29/04/2021, 09:34
Actualizat: 30/04/2021, 06:21

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, și Luna Neagră (ispita, obsesia) se află astăzi într-o conjuncție în zodia Taur. Acest aspect ne poate aduce mult curaj în exprimare și negocieri, însă are capacitatea și de a ne bloca comunicarea și rațiunea și de a ne activa o serie de frici, în special financiare și sentimentale.

Pe de altă parte, tot Mercur se pregătește de un sextil cu Neptun, planeta iluziilor și visării, aflat în zodia Pești, context care ne stimulează intuiția, imaginație și inspirația.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai impresia că partenerul este dependent de tine și asta să te irite. Pot apărea tensiuni legate de bani în cuplu.

Carieră și bani

Faptul că te temi pentru stabilitatea ta financiară te poate ajuta să ai idei bune despre cum să faci bani și chiar te poate stimula să-ți valorifici talentele. Poți avea idei neobișnuite sau poți primi oferte care să ți se pară de esență divină.

Sănătate

Încearcă să devii conștient de cauzele reale ale stărilor de angoasă și de nemulțumire care te stăpânesc și să încerci să le rezolvi.

Horoscop zilnic Taur – 29 aprilie 2021

Dragoste

Ești foarte senzual, erotic în exprimare și cuvintele tale pot fi un adevărat magnet pentru cei din jur. Poți atrage mai ușor către tine pe cine îți dorești, însă fii atent să nu dezvolți obsesii sau, dacă ești parte a unui cuplu, să te lași pradă tentațiilor de moment.

Carieră și bani

Eștyi tentat să spui lucrurilor pe nume, mult prea direct, însă contextul zilei te poate ajuta să negociezi în favoarea ta.

Sănătate

Azi este de ajuns să-ți pui în cap să schimbi ceva la tine, la imaginea ta, la stilul tău de viață, și vei vedea că vei reuși să pui și în practică.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 aprilie 2021

Dragoste

Poți depăși o traumă a trecutului, o amintire care ți-a sfâșiat sufletul în ultimele luni de zile. Conștintizeaz-o, iartă și iartă-te.

Carieră și bani

Lasă deoparte fricile profesionale, teama că nu ești suficient de bun și că nu poți atinge un obiectiv și gândește doar constructiv astăzi. Ai șanse să-ți materializezi gândurile și să-ți pui ideile în practică.

Sănătate

Puterea gândurilor tale este foarte mare și astăzi le poți canaliza pentru a atrage în viața ta vindecarea.

Horoscop zilnic Rac – 29 aprilie 2021

Dragoste

Nu este exclus să te atragă într-un mod ciudat o persoană din anturaj. Totodată, discuțiile cu prietenii pot fi destul de îndrăznețe ți vei spune lucrurilor pe nume cu mult curaj.

Carieră și bani

Fă-ți planuri îndrăznețe de viitor și nu asculta prea mult ce zic alții, mai ales dacă vor să-ți taie aripile. Ideile care-ți vin în legătură cu proiectele tale trebuie scrise pe o hârtie pentru a nu le uita. Va veni ziua să le pui în practică.

Sănătate

Luna, guvernatoarea ta, traversează astăzi casa sănătății și se află în aspecte bune, deci te susține în activitățile cotidiene și te poți ocupa de nevoile tale cu energie și spor.

Horoscop zilnic Leu – 29 aprilie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul iubirii și contextul te ajută să-ți manifești sentimentele și să fii mai dornic de a petrece timpul cu persoana dragă, cu copiii.

Carieră și bani

Cariera ta depinde foarte mult de ceea ce gândești astăzi, de cum reacționezi și de ce discuți cu superiorii. Poți primi mesaje care să nască frici, însă puterea de a conduce discuția în direcția dorită este la tine. Nu te lăsa copleșit de ce spun ceilalți, ci ai încredere în tine și luptă pentru scopurile tale.

Sănătate

Te bucuri de energie, entiziasm și ai chef să te distrezi mai mult, mai ales că vrei să uiți de stresul profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să faci progrese spirituale, să comunici cu sferele înalte, să te lași ghidat de intuiție. Partenerul de viață poate fi un sprijin în acest context. Posibil să vrei să stai mai retras, însă cei dragi te vor înțelege și te vor sprijini.

Carieră și bani

Acceptă ajutorul de la ceilalți, ascultă-le sfaturile și vezi în ce măsură poți face progrese profesionale schimbând anumite tipare de gândire și lăsând deoparte prejudecăți.

Sănătate

Încearcă să te eliberezi de prejudecăți, de constrângeri și de ceea ce vor alții de la tine. Bucură-te de conștientizările puternice și intense pe care ți le oferă această zi.

Horoscop zilnic Balanță – 29 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai gelos, să dezvolți niște dependențe față de partener, să te temi de pierderea cuiva drag sau chiar să dai naștere unor conflicte pe tema banilor.

Carieră și bani

Ai ocazia să rezolvi niște situații ce țin de acte, documente, chiar dacă va trebui să ai mai multă răbdare pentru asta decât îți planificasei.

Sănătate

Ziua de astăzi te susține foarte mult să te desprinzi de fricile tale, de angoasele pe care le ai și care în ultimul timp și-au pus stăpânirea pe tine. Trebuir să conștientizezi cauza și să-ți dorești cu adevărat. Puterea este în tine, dar este ascunsă.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 aprilie 2021

Dragoste

În cuplu te lași cuprins de pasiune, erotism și porți dialoguri intense, provocatoare, îndrăznețe cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Ești foarte bine susținut îăn negocieri, în discuțiile financiare și poți rezolva chedstiuni ce țin de contracte. Ai grijă la partenerii de afaceri care încearcă să acapareze dialogul.

Sănătate

Nuse întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, îți recapeți energia puțin câte puțin.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în mod bizar să te atragă cineva de la locul de muncă sau pe care l-ai cunoscut prin intermediul activităților pe care le desfășori zilnic.

Carieră și bani

La locul de muncă poți fi foarte ager și atent la detalii, însă asta nu te scutește de unele tensiuni cu colegii. Poți avea chiar curajul de a spune lucrurilor pe nume fără remușcări.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și-ți aduce o stare interioară bună, mai multă energie și bună dispoziție. Depășești momentele anxioase de zilele trecute.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 aprilie 2021

Dragoste

Azi ai putea avea parte de dialoguri cu tentă erotică, discuții care reaprind pasiunea în cuplu și ești foarte misterios, atrăgător pentru cei din jur. Flirtezi mai mult și te bucuri de magnetism, însă ai grijă, dacă ești parte a unui cuplu, să nu cazi în capcana unei aventuri, să nu te lași ispitit.

Carieră și bani

Nu prea îți stă gândul la muncă, ci mai degrabă preferi să te ocupi de pasiunile tale sau, cel puțin, să discuți referitor la cum să le integrezi în programul zilnic.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, reușești să te mobilizezi foarte bine în cazul unor suferințe care s-au manifestat de curând și să-ți recapeți puterea interioară.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 aprilie 2021

Dragoste

Azi poți prinde mai mult curaj și poți spune lucrurilor pe nume în familie fără a te mai teme de ceea ce zic cei dragi. Sunt nativi care iau decizia de a se muta sau de a-și cumpăra o locuință.

Carieră și bani

Poți face niște planuri pentru zilele libere care urmează și ai idei destul de bune despre cum să-ți organizezi proiectele astfel încât să nu ieși în pierdere. Încearcă să te detașezi de sectorul profesional în această perioadă.

Sănătate

Stările emoționale pot fi apăsătoare și s-ar putea ca niște amintiri din copilărie să revină în mintea ta sub forma unor traume.

Horoscop zilnic Pești – 29 aprilie 2021

Dragoste

Modul în care comunici astăzi te face atractiv în fața celorlalți. Cuvintele tale atrag ca un magnet și asta te poate ajuta dacă vrei să cucerești pe cineva. În schimb, ai grijă la obsesii și la tendința de idealizare.

Carieră și bani

Este posibil ca superiorii să-ți ceară niște explicații și să fie nevoie să-ți aperi statutul, postura, funcția sau poate doar niște principii și cauze în care crezi.

Sănătate

Ai grijă la ceea ce gândești astăzi pentru că șansele de materializare a gândurilor tale sunt foarte mari.

Horoscop săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie -2 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 poate aduce o dorință mai mare de schimbare în viața noastră, dar și o conectare profundă la spiritualitate și credință.

Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină în zodia Scorpion, eveniment astrologic menit să ne susțină să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, de la lucruri și obiceiuri și până la oameni.

Săptămâna Mare este o perioadă impactantă din punct de vedere spiritual grație aspectelor pe care le face Mercur, planeta comunicării, cu Neptun, planeta viselor, și cu Pluto, planeta transformărilor. Acum mai mult ca oricând putem folosi rugăciunea pentru a ne apropia de Divinitate, putem ierta mai ușor și ne putem apropia de sufletele celor dragi.

Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur, aspect care ne insuflă dorință de schimbare și inovație în viața noastră. Pe de altă parte, chiar în ziua de Paște, Venus, planeta iubirii, va face o conjuncție cu Luna Neagră din Taur, aspect care ne aduce multă pasiune, mister și erotism, dar și un apetit culinar mai mare, de aceea este de preferat să nu facem excese.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația