Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2022. „Vărsătorii” au parte de situații neașteptate (VIDEO)

Publicat: 04/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:19

Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează mare parte din zi zodia Vărsător și se întâlnește atât cu Mercur, planeta comunicării, proaspăt intrată aici, cât și cu Saturn, planeta înțelepciunii.

Astfel, ziua de astăzi ne stimulează la nivel mental și ne poate aduce discuții importante și idei ingenioase despre cum să ne punem în practică planuri. Putem primi vești neașteptate și putem fi luați prin surprindere de anumite discuții.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Discuțiile cu prietenii pot avea un aer de imprevizibil și s-ar putea schimba niște planuri pe ultima sută de metri. Totuși, veștile care vin din zona profesională, poate legate de niște proiecte în care ești implicat se anunță bune și promițătoare. Dacă primești o invitație în oral, este recomandat să nu stai prea mult pe gânduri.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea ca profesional să te simți copleștit de sarcini și responsabilități, de cerințe care vin în mod neașteptat. Dacă îți vei menține calmul, vei reuși să treci peste orice provocare. Sunt cazuri în care poate veni o veste profesională total neașteptată. Unii nativi pot să aibă parte de discuții importante cu superiorii, posibil chiar pe teme financiare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cheful de călătorii este mare și chiar dacă se pot răsturna unele planuri, apar alte propuneri neașteptate, așa că azi nu te poți plictisi. Te poți delecta cu o carte bună sau poate alegi să studiezi ceva. Ai grijă la tendința de a deveni prea autoritar sau rigid cu persoanele care nu-ți împărtășesc pricipiile și viziunile.

Horoscop zilnic Rac

Deși treci prin frământări legate de situația financiară, mai ales dacă ai avut unele pierderi, ziua de astăzi te susține dacă vrei să faci negocieri. Sunt nativi nemulțumiți de situația unui credit, unei datorii sau de un context patrimonial. În cuplu se detensionează atmosfera în urma unui dialog sincer și deschis.

Horoscop zilnic Leu

Poți fi luat prin surprindere de o discuție avută cu partenerul de viață. Posibil ca și unele dialoguri profesionale sau negocieri să te lase cu gura căscată. Oricum, indiferent ce provocări și răsturnări de situație vin, tu le vei face față. Ai toate cuvintele necesare pentru a găsi o cale de mijloc mulțumitoare.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să te trezești cu sarcini neașteptate sau unele discuții cu colegii să te ia pe nepregătite. Oricare ar fi situația profesională, nu uita că ai de partea ta comunicarea și dacă vei folosi înțelepciunea și tactul poți întoarce orice situație în favoarea ta. Nu te suprasolicita pentru că astăzi ești mai sensibil decât de obicei pe zona de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece prin sectorul iubirii tale și s-ar putea să ai parte de trăiri afective intense, dar pe care să nu le exprimi așa cum ți-ai dori, ci mai degrabă să le inhibi. Nu ar strica un dialog sincer cu persoana iubită. Posibil ca unii nativi să-și pună sub semnul întrebării niște sentimente. Zi bună pentru cei care au hobby-uri sau care sunt părinți și se dedică activităților recreative alături de aceștia.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi vei prefera să petreci mai mult timp acasă, să stai cu cei dragi și să lași intimitatea căminului să te protejeze de exterior. Totuși, s-ar putea ca unele subiecte mai delicate să fie deschise în familie. Unii nativi pot vorbi despre ceea ce au pe suflet, ce-i apasă, în timp ce alți nativi pot fi surprinși de discuțiile avute cu cei dragi sau de o situație locativă.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi s-ar putea să fii surprins de mesaje, vești care ajung la tine. Posibil chiar un dialog cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri să te ia pe nepregătite. Oricum, ceea ce trece pe la urechile tale are o mare doză de neprevăzut. Posibil să ai unele surprize și dacă faci o deplasare. Oricum, contextul zilei te susține să studiezi, dar și să faci negocieri avantajoase.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să nu-ți fie pe plac niște vești financiare, poate chiar legate de salariu, pe care le primești astăzi. Te vei simți limitat, însă totodată și stimulat să găsești noi surse de venit. Vei avea idei foarte bune despre cum să-ți crești veniturile. Unii nativi pot primi chiar și sume de bani astăzi, poate un bonus sau un comision mult așteptat.

Horoscop zilnic Vărsător

Față de zilele trecute, astăzi se îmbunătățește starea generală și te simți mai animat și chiar mai dornic de plimbări. Astfel, poți vorbi și mai ușor despre ceea ce te apasă, despre ceea ce ai pe suflet și ții bine ascuns. Unii nativi pot avea parte de situații neprevăzute care-i pot scoate din zona de confort. Nu este neapărat vorba de ceva negativ, dar este vorba de surprize pe care nu le-ar fi anticipat.

Horoscop zilnic Pești

Ziua dea stăzi îți susține latura intuitivă și poți avea momente de revelație în care să înțelegi ceva ce te macină de mai multă vreme. Mulți nativi preferă să stea departe de agitația cotidiană și să se retragă în liniște, poate chiar să poarte un dialog interior și să-și dea niște răspunsuri. În cuplu se pot relua discuții mai vechi sau pe teme mai sensibile.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală