Horoscopul zilei de 9 iulie 2021. „Săgetătorii” consolidează relații

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021. „Săgetătorii” consolidează relații
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 08/07/2021, 21:47
Actualizat: 08/07/2021, 21:51

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Gemeni și ne induce o mare nevoie de a comunica și de a interacționa cu cei din jur. Raționamentul va fi mai ager, mintea va funcționa fără încetare și vom căuta soluții la problemele cu care ne-am confruntat în ultima perioadă.

Spre seară, Luna se mută în zodia Rac, unde mâine va forma Lună Nouă, un eveniment astrologic care va aduce multă energie benefică în acest context tensionat al ultimelor zile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 iulie 2021

Dragoste

Ești mult mai deschis să discuți un subiect din trecut care te-a deranjat și ți-a provocat nemulțumiri, iar de data asta nu vei da naștere conflictelor. Ai grijă să nu dezvălui lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine.

Carieră și bani

Comunicarea este punctul tău forte și reușești să te faci foarte bine înțeles de ceilalți. Sunt bine aspectați nativii care dau examene, susțin interviuri, ședințe, discursuri publice sau fac negocieri.

Sănătate

Niște frământări legate de starea ta de sănătate sau a unei persoane dragi au ocazia astăzi, grație minții limpezi, să se dizolve. Au fost doar frici și nimic mi mult.

Horoscop zilnic Taur – 9 iulie 2021

Dragoste

Grație unui dialog cu un prieten sau cu o persoană din mediul online, poate din zona de media, azi îți poți crește stima de sine și te vei simți mai încrezător în forțele tale.

Carieră și bani

Este o zi bună să discuți despre toate nemulțumirile tale financiare, fie că sunt legate de salariu, fie de o primă, un comision care-ți revine în urma muncii prestate.

Sănătate

Faptul că-ți recâștigi valoarea personală este cel mai bun remediu pentru starea ta de spirit mai proastă din ultimele zile.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 iulie 2021

Dragoste

Ești mult mai deschis comunicării cu ceillați și astfel poți rezolva probleme care au apărut în cuplu în ultima perioadă și cărora nu le găseai rezolvări până acum.

Carieră și bani

Te poți remarca prin discurs, prin modul în care folosești cuvintele și ai șansa să atragi de partea ta persoanele de care ai nevoie. Ești dornic de studiu și de aflarea unor răspunsuri la dilemele tale.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, azi te simți stăpân pe situație, pe tot ce ține de comunicare și deplasare, și ești deschis unor invitații și ieșiri cu prietenii.

Horoscop zilnic Rac – 9 iulie 2021

Dragoste

Chiar dacă amintiri din trecut mai revin, acestea sunt doar frânturi a ceea ce te-a durat cândva. Este momentul să te debarasezi cu adevărat de ceea ce a fost și să mergi înainte.

Carieră și bani

Sunt nativi care pot primi susținere din partea unor prieteni sau asociați în proiecte pe care le ai în desfășurare. Oricum, ai idei multe care-ți trec prin minte. Pune-le pe hârtie. Va veni și vremea lor.

Sănătate

S-ar putea ca unele griji pe care le-ai dezvoltat pentru cineva drag sau chiar vizavi de starea ta de sănătătate să se evapore acum sau să găsești remediul eficient pentru a te vindeca. Oricum, se va dovedi că nimic nu a fost grav.

Horoscop zilnic Leu – 9 iulie 2021

Dragoste

Este o zi ideală să ieși cu prietenii, să te plimbi mai mult și să cunoști oameni noi. Dialogurile abordate vor fi relaxante și pe placul tău, mai ales ca să-ar putea să le impui acestora să nu deschidă unele subiecte care te pot răni.

Carieră și bani

După ziua tensionată de ieri, cu Venus din zodia ta careu cu Uranus, azi se întrevăd discuții legate de un proiect profesional care se finalizează cu brio. Este o zi bună să-ți faci planuri de viitor, poate chiar legate de direcția profesioanlă pe care vrei să intri.

Sănătate

După o săptămână tumultoasă și agitată, ziua de astăzi vine ca o oază în mijlocul deșertului, Profită și relaxează-te. Programează-ți o vacanță.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 iulie 2021

Dragoste

Azi ești foarte sigur pe tine, dar nu transforma această formă de încredere în autoritate vizavi de partener. Este momentul să te apropii de acesta, să faceți planuri de viitor și nicidecum să strici ce ai construit până acum.

Carieră și bani

Luna trece astăzi prin sectorul carierei tale și te susține să te afirmi prin discurs, să ieși în față și să spui lucrurilor pe nume. O vei face cu diplomație și vei obține laude.

Sănătate

Stresul este singurul dușman al tău astăzi, dar ar fi bine să nu uiți că este vineri și să petreci mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – 9 iulie 2021

Dragoste

Azi ești mai curios decât de obicei și poți pune întrebări partenerului care să-l incite. Unii nativi cunosc persoane de care sunt atrași la nivel mental, grație experienței de care aceștia dau dovadă.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru studiu, pentru a explora ceva nou, poate chiar pentru a te înscrie la un seminar de dezvoltare.

Sănătate

Poți primi vești din strtăinătatea care să-ți schimbe starea de spirit sau poți planifica o călătorie peste hotare.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 iulie 2021

Dragoste

Pot apărea discuții în cuplu despre cheltuieli și despre viața intimă. În mod normal, acestea sunt destul de calme și se poate ajunge la o cale de mijloc.

Carieră și bani

Ese o zi bună să rezolvi contexte ce țin de acte, tranzacții, partaje, litigii și orice alte contexte legate de zona financiară. Poate obții niște aprobări mult așteptate.

Sănătate

Nevoia de a te elibera de ceva ce te apasă este mare și unii nativi pot reuși să elimine din viața lor un obicei toxic sau o persoană incomodă.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 iulie 2021

Dragoste

Luna traversează sectorul relațiilor tale și te susține să porți dialoguri calme cu partenerul de viață, să ajungeți la o înțelegere și chiar să vă împăcați după o perioadă mai tensionată. Este momentul să vă consolidați relația și să discutați despre viitorul în doi.

Carieră și bani

Și dialogurile profesionale se bucură de susținerea astrelor, așa că poți negocia și poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Sănătate

Este vineri, așa că o cină romantică, un pahar de vin roșu și un masaj relaxant sunt tot ce ai nevoie pentru a te odihni corespunzător.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 iulie 2021

Dragoste

Continui să fii surprins plăcut de ceea ce se petrece în viața ta sentimentală, dar nu te culca pe o ureche.

Carieră și bani

Ai noi idei despre cum să faci lucrurile să meargă la locul de muncă și dialogurile cu colegii sunt astăzi mult mai calme. Poți ajunge la înțelegeri în privința desfășurării sarcinilor.

Sănătate

În cazul nativilor care au întâmpinat probleme cu sănătatea în ultimul timp, azi poate veni soluția salvatoare. Fie primesc uns fat, fie află un remediu eficient.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale, așa că după o perioadă destul de tensionată în viața ta a avenit momentul să te reapropii de persoana iubită.

Carieră și bani

Ești creativ, ai idei ingenioase și găsești soluții rapide la toate problemele pe care le întâmpini.

Sănătate

Azi ai cgef să te distrezi, să ieși în natură și să te dedici pasiunilor tale, așa că nu ezita nicio clipă să-ți strângi gașca.

Horoscop zilnic Pești – 9 iulie 2021

Dragoste

Dialogurile cu familia se îmbunătățesc remarcabil și poți ajunge la înțelegeri pe teme care altă dată nășteau tensiuni.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă unor rezolvări ce țin de casă, de acte și bunuri patrimoniale.

Sănătate

Ai nevoie să stai cu tine și să te reculegi. Căminul este locul de unde-ți vei lua cea mai mare energie și vei observa că starea emoțională se îmbunătățește.

Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 iulie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimentale și financiar.

În săptămâna 5 – 11 iulie 2021 se reface pentru a treia oară un careu între Mercur, planeta rațiunii, din Gemeni și Neptun, planeta confuziei, din zodia Pești, aflat în retrogradare. Din nou putem avea parte de neclarități și o distorsionare a imaginii de ansamblu, însă putem reveni asupra unor decizii luate și le putem reanaliza. Nu este momentul deciziilor majore și radicale, în schimb.

În plan sentimnetal, Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Leu, va fi în aspecte tensiobate cu Saturn retrograd din Vărsător și cu Uranus din Taur, context care poate aduce limitări și blocaje sentimentale și o mai mare nevoie de schimbare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Pe data de 10 iulie avem parte de o Lună Nouă în zodia Rac, eveniment care poate aduce noi etape în viața noastră, iar pe 11 iulie Mecur va intra în Rac, însă acest tranzit va fi resimțit mai mult săptămâna viitoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum. Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic. Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Aici se află cel mai frumos sat din lume. Un paradis căutat de mulți turiști
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete