Criminalul lui Melis rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii din Craiova au prelungit ARESTUL în cazul asasinului din Grădina Botanică

Criminalul lui Melis rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii din Craiova au prelungit ARESTUL în cazul asasinului din Grădina Botanică
Publicat: 19/09/2023, 09:23
Actualizat: 19/09/2023, 09:25

Judecătorii craioveni au stabilit să mențină starea de arest preventiv în cazul adolescentului care a ucis o fată și a rănit un tânăr în Gradina Botanică din Craiova.

Magistraţii craioveni au admis luni, 18 septembrie, cererea de prelungire a arestului preventiv pentru criminalul din Botanică, Alex Fojică. Cu câteva zile în urmă, tânărul de 17 ani a fost trimis în judecată de procurorii doljeni.

Alex Fojică este acuzat de omor calificat, tentativă de omor calificat, port şi folosirea fără drept de obiecte periculoase. (Detalii suplimentare aici…)

Melis și Emi au fost înjunghiați în după-amiaza zilei de 28 iunie, în Grădina Botanică din Craiova de Mario Fojică. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să o salveze pe fată. Tânărul, care a suferit răni grave, a fost internat în stare critică la ATI, dar a supraviețuit. Polițiștii l-au prins la scurt timp pe criminal, care a fost arestat preventiv.

Atacul a fost sălbatic mai ales în cazul fetiței, susțin criminaliștii. Melissa a murit la scurt timp în urma rănilor multiple; tânărul a fost internat în stare critică în spitalul de Urgență din Craiova și a supraviețuit. După ce i-a lăsat într-o baltă de sânge, criminalul adolescent, elev la liceul Militar, a trecut calm pe lângă polițiștii locali care patrulau liniștiți.

În faţa anchetatorilor, adolescentul de 17 ani a recunoscut tot. Cu sânge rece, a susținut că a mers întâmplător în Grădina Botanică și că nu cunoștea victimele. Elevul Colegiului Militar din Craiova a dat vina pe Emi, care ar fi fost deranjat că s-a uitat insistent la prietena lui.

„Ne este imposibil sa mai visăm fără tine”

„Melu, ai fost un copil prea perfect pentru aceasta lume, si acum ești un înger devotat, strălucind printre stele.

Planurile tale, scrise de tine, sunt în noptiera ta, așa cum le-ai lăsat, și veșnic vor rămâne acolo. Paginile sunt pline de vise, de la bugetul lunar pe care doreai să-l economisim cu toții, până la costurile biletelor de avion, traseul perfect, locurile de cazare, și obiectivele turistice. Chiar și detaliile despre ce intenționai să pui în bagaj sunt acolo.

Ultimul mesaj pe care ni l-ai lăsat a fost: «Daca rămânem uniți, avem mai multe șanse. Va rog, SĂ NU MA DEZAMĂGIȚI!». Dorința ta arzătoare era sa fim cu toții alături de tine în călătoria ta, să experimentam împreună frumusețile lumii.

Poate ca, de acolo, privești acum și peste ocean, în America. Ne este imposibil sa mai visăm fără tine, să continuăm planurile fără a vedea lumina din ochii tăi strălucitori.
Te iubim, Melu și ne este tare dor de tine! Într-o zi ne vom revedea pentru totdeauna și vom crea din nou împreună alte vise!”, este mesajul postat de mama Melisei pe pagina de socializare.

Citiți și: 

UPDATE | Criminalul lui Melis a fost arestat. Avocat: ”A zis că-i pare rău de fată. S-a uitat la fată, celălalt băiat i-a dat doi pumni”

EXPLOZIV. Melis a reușit să sune la 112 în timpul atacului sângeros din Grădina Botanică din Craiova. Ce i-a spus operatorului

CUTREMURĂTOR. Ce le-a spus anchetatorilor adolescentul care a omorât o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova. „Am crezut că…”

Elena Ailuţoaei
Jurnalist de eveniment și investigatii, generatia presei anilor 2000. Licențiată în Comunicare Socială și Relații Publice la SNSPA, a devenit cunoscută mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...