Liberalul Daniel Ciungu, revoltat după ședința solemnă a Parlamentului României: ”Țipetele lui Șoșoacă mai sunt ascultate doar la Ambasada Rusiei”

Liberalul Daniel Ciungu, revoltat după ședința solemnă a Parlamentului României: ”Țipetele lui Șoșoacă mai sunt ascultate doar la Ambasada Rusiei”
Publicat: 29/11/2022, 12:56
Actualizat: 29/11/2022, 15:31

Daniel Ciungu – consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 – a participat la ședința solemnă a Parlamentului României, desfășurată pentru a marca Ziua Națională, declarându-se neplăcut surprins de prestația senatoarei Diana Șoșoacă. Totodată, liberalul a îndreptat un deget acuzator și către partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Din păcate, scrie Daniel Ciungu, această ședință a avut parte și de incidente care au stricat ”caracterul solemn”, considerând că Diana Șoșoacă și AUR nu îi respectă pe români.

Este vorba doar despre ”populism”, a conchis consilierul local PNL, precizând și că ”țipetele lui Șoșoacă mai sunt ascultate doar la Ambasada Rusiei”.

Aseară am avut oportunitatea să fiu prezent la ședința solemnă a Parlamentului României, cu ocazia zilei naționale și sărbătorirea a 104 ani de la Marea Unire. Liderii parlamentului, guvernului și partidelor politice au evocat momente de acum 100 ani precum și unele mai recente.

Caracterul solemn a fost stricat de senatorul Șoșoacă și de grupul AUR, respectul dânșilor pentru români fiind de fapt unul subzero. Tot ceea ce fac este populist, iar țipetele lui Șoșoacă mai sunt ascultate doar la Ambasada Rusiei”, scrie Daniel Ciungu în mediul online.

”Dacă ne-am plânge și văita mai puțin și am pune mâna la treabă, am realiza că putem fi din nou mari!”

Dincolo de ”momentele penibile”, mai scrie liberalul Daniel Ciungu, a fost o atmosferă de sărbătoare în Parlamentul României, mesajele transmise vorbind despre ”unitate, solidaritate, acceptarea tuturor românilor indiferent de etnia lor”.

În afara acelor momente, de-a dreptul penibile, atmosfera a fost una de sărbătoare iar mesajele transmise au vorbit despre unitate, solidaritate, acceptarea tuturor românilor indiferent de etnia lor, creștere economica și politică a României în UE și norocul de a fi azi în NATO!

Dacă ne-am plânge și văita mai puțin și am pune mâna la treabă, am realiza că putem fi din nou mari! Știu că dictatura comunistă ne-a stricat coloana vertebrală pentru decenii bune.

”Dar iată că ușor ușor realizăm că suntem bine acum și că alegerile noastre din ultimii 32 ani au fost totuși bune! Nu extraordinare, dar bune! Dacă vrem ca următoarele decenii să fie excepționale atunci trebuie să ne deșteptăm și să continuăm să fim serioși cu noi înșine și cu străinii, să gândim strategic în regiune, să întărim și mai mult parteneriatul cu SUA și să devenim un pilon demn și puternic al Uniunii Europene în această parte a continentului

Daniel Ciungu – PNL


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase