Magda Bistriceanu, despre marea ”neliniște” a lui Cîțu: ”Se teme că va fi debarcat și rămâne fără obiectul muncii”

Magda Bistriceanu, despre marea ”neliniște” a lui Cîțu: ”Se teme că va fi debarcat și rămâne fără obiectul muncii”
Magda Bistriceanu
Publicat: 18/11/2021, 15:48
Actualizat: 18/11/2021, 15:57

Cu unanimitate de voturi, liberalii au decis – în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal (PNL) – ca ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă, să fie propus pentru funcţia de premier desemnat.

Propunerea ca Nicolae Ciucă să fie suținut pentru a deveni, pentru a doua oară, premier desemnat, a aparţinut liderului PNL, Florin Cîţu.

”În unanimitate, la propunerea președintelui partidului, a lui Florin Cîțu, a fost votat Nicolae Ciucă. A fost un vot în unanimitate. A mai fost o propunere – ca șeful delegației de negociere a fost votat Nicolae Ciucă. Estimăm joia viitoare să avem vot în plenul Parlamentului”, a anunțat Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, după încheierea ședinței BEX (mai multe detalii AICI).

”Superman vrea ca toate numirile din partea PNL, în guvernul de coaliție cu PSD și UDMR, fie validate de el”

Comentând acest vot al liberalilor, analistul politic Magda Bistriceanu anticipează că Florin Cîțu (pe care îl numește, în continuare, ”Superman”) se teme că ar putea să rămână ”fără obiectul muncii”, respectiv că ar putea fi ”debarcat”.

Magda Bistriceanu pornește de la ideea că Florin Cîțu și-ar dori, în cazul în care nu va mai fi premier, să aibă ultima decizie în cazul numirilor din partea PNL – la nivel de miniștri, dar și în alte eșaloane – în guvernul de coaliție cu PSD și UDMR.

”Liberalii au votat, în ședința BEX, propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru. Negocierile vor fi conduse de Ciucă. Off, Superman vrea ca, în cazul în care nu mai este premier, toate numirile din partea PNL, în guvernul de coaliție cu PSD și UDMR, fie validate de el, atât la nivel de miniștri, cât și în celelalte eșaloaneîi e frică fi debarcat și rămâne fără obiectul muncii”, a conchis Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult