Magda Bistriceanu și amenzile care o fac ”foarte fericită” pe Diana Șoșoacă: ”Lasă că din leafa de 5000 de euro pe lună își poate permite să le plătească”

Magda Bistriceanu și amenzile care o fac ”foarte fericită” pe Diana Șoșoacă: ”Lasă că din leafa de 5000 de euro pe lună își poate permite să le plătească”
Magda Bistriceanu
Publicat: 05/01/2022, 11:00
Actualizat: 05/01/2022, 11:03

Diana Șoșoacă le-a transmis simpatizanților din mediul online că a primit peste 100 de amenzi, de-a lungul timpului, ultimele două fiind în valoare de 10.000 și 500 de lei, primite pentru organizarea protestului din data de 21 decembrie 2021 și pentru că nu a purtat masca pe protecție pe care o numește ”botniță”. Analistul politic Magda Bistriceanu consideră că Diana Șoșoacă ar trebui să privească, totuși, ”partea plină a paharului”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Diana Șoșoacă s-a declarat ”foarte fericită” pentru că a fost ”taxată” astfel de autorități și a anunțat că va anula respectivele amenzi – s-au strâns peste 100 – în instanță:

”Primite azi! (n.red. – cele două amenzi de 10.000 și 500 de lei) Am început anul în forță! O să le caut pe toate, cred că sunt aproape 100 de amenzi, dacă nu și mai multe! Și voi va plângeți, când eu am depășit miliardul? Noroc ca le anulez în instanță și că mai sunt judecători demni și corecți!”, a scris Diana Șoșoacă în mediul online.

Magda Bistriceanu: ”Îi sfătuiesc să o amaneteze pe madam Șoșoacă avocat”

Analistul politic Magda Bistriceanu își exprimă, pe pagina sa de socializare – într-o tentă ironică -, nedumerirea în legătură cu aceste amenzi primite de Diana Șoșoacă, considerând că aceasta a pornit de la ideea inițială că va avea câștig de cauză, de fiecare dată, și că va învinge în această ”luptă” cu amenzile.

Totuși, Magda Bistriceanu este de părere că salariul lunar al Dianei Șoșoacă îi permite acesteia să plătească amenzile primite, sfătuindu-i, totodată, pe susținătorii ei să o… ”amaneteze” pentru că vor avea, sigur, câștig de cauză.

”Șoșoacă se plânge ca a primit aproape 100 de amenzi pentru participarea la diverse manifestații, care ar totaliza «mai mult de un miliard de lei». Șoșoacă a fost amendată, recent, cu 10.000 de lei pentru participarea la manifestația violentă de la Palatul Parlamentului. Cum, mă, nu a spus marea avocată că va contesta toate amenzile și va câștiga? Off, cum să dai amendă unui senator al României?!? Lasă că din leafa de 5.000 de euro pe lună își poate permite sa le plătească”, concluzionează analistul politic.

 ”Mai rău e pentru cei care s-au luat după ea și au luat amenzi pe care nu-și permit să le plătească. Îi sfătuiesc să o amaneteze pe madam Șoșoacă avocat… «câștigă»”

Magda Bistriceanu

Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult