Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei: ”Clotilde Armand, chiar dacă tu insiști că ne vrei, noi nu te mai vrem!”

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei: ”Clotilde Armand, chiar dacă tu insiști că ne vrei, noi nu te mai vrem!”

Alexandru Petrescu, vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD) și fost ministru al Economiei, îi transmite lui Clotilde Armand, după ce edilul Sectorului 1 a fost pus sub urmărire penală, că va fi oprită din ”distrugerea sectorului” chiar de cetățeni, la urna de vot.

Acuzată de Agenția Națională de Integritate de incompatibilitate și conflict de interese, Clotilde Armand a fost audiată – marți, 29 august 2023 – la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și pusă sub urmărire penală de procurori. (alte informații AICI)

Acuzațiile ANI la adresa lui Clotilde Armand au fost formulate în luna noiembrie a anului 2022, după ce edilul Sectorului 1 a semnat dispozițiile prin care s-a numit manager al unui proiect finanțat din fonduri europene – și ar fi câștigat astfel, în mod necuvenit, 18.720 de lei. (detalii AICI)

”Cel mai incompetent, ridicol și inadecvat edil de sector ales vreodată”

Alexandru Petrescu transmite că nu poate ”jubila” citind despre audierea la Parchet a lui Clotilde Armand, dar consideră, totodată, că aceasta este ” cel mai incompetent, ridicol și inadecvat edil de sector ales vreodată”.

“«Dacă voi nu ma vreți, eu vă vreu!», ne transmite astăzi Clotilde… «Am deranjat niște interese, dar nu mă opresc», a declarat Clotilde Armand la ieșirea din sediul Parchetului Judecatoriei Sectorului 1, în urma audierii. Dacă Clotilde Armand nu se oprește din distrugerea Sectorului 1, am din ce mai mult convingerea ca o vor opri cetățenii Sectorului 1 la urna de vot!

Asta dacă nu, între timp, o va face Justiția, avand în vedere premisele create prin anunțarea de catre Parchet, astăzi, a faptului că primarul Sectorului 1 este urmărit penal pentru infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată.

Nu pot jubila citind știrile despre aceasta audiere, în care cel mai incompetent, ridicol și inadecvat edil de sector ales vreodată a trebuit să explice la Parchet felul în care și-ar fi dat sieși, ilegal, bani din diverse fonduri publice, strigându-și cu agresivitate «nevinovăția». Păi cum să fie vinovată de faptul că a semnat dispoziţiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului, binențeles plătită?! Că doar nu se poate lupta împotriva anticorupției pe gratis”, notează fostul ministru al Economiei.

”Nu pot să nu observ și demagogia “în formă continuată” a colegilor de partid ai doamnei Armand”

În același timp, vicepreședintele PSD Sector 1 îi acuză pe reprezentanții USR de ”demagogie”, în contextul în care aceștia au insistat, de-a lungul timpului, că trebuie respectat principiul ”Fără penali în funcții publice”, or tocmai Clotilde Armand se află, acum, în această situație.

”Totuși, după infinitul șir de rele abătute asupra locuitorilor unui sector cândva superb, după scandalul fraudării alegerilor, după zecile de plângeri penale privind nerespectarea hotărârilor de Consiliu Local, după zecile de procese pentru abuz, dupa împanzirea șobolanilor și gândacilor în tot sectorul ori a munților de gunoaie, a mizeriei omniprezente pe străzile sparte, cineva trebuie să o oprească!

Bineînțeles, în plan secund nu pot să nu observ și demagogia “în formă continuată” a colegilor de partid ai doamnei Armand care acum se încurca în propriul slogan «fără penali în funcții publice».

Clotilde, chiar dacă tu insiști ca ne vrei, noi nu te mai vrem! NU mai ai legatura cu cetățenii Sectorului 1!”, încheie Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.


Citește și:

EXCLUSIV | Șeful DNA explică de ce au fost deschise 2 dosare penale după exploziile de la Crevedia

VIDEO | Victor Ponta: ”Drulă, Vlad Voiculescu, Cioloș și toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja!”

EXCLUSIV | Documentul care detonează dosarul lui Godei! Avocatul ”azilelor groazei” se contrazice cu DIICOT și INML (DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Culisele ”revoltei” MILIONARILOR USR! Barna, Năsui și Drulă, ”deranjați” de măsurile de austeritate luate de Guvernul Ciolacu

EXCLUSIV | ANI s-a sesizat în cazul consilierului general USR Ana Ciceală. Președintele ADU: ”Nu declară veniturile reale, fals în declarații!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii