PNL Sector 1: ”Inconștiență sau incompetență? Clotilde Armand pune în pericol viețile bucureștenilor!”

PNL Sector 1: ”Inconștiență sau incompetență? Clotilde Armand pune în pericol viețile bucureștenilor!”
PNL Sector 1: ”Inconștiență sau incompetență? Clotilde Armand pune în pericol viețile bucureștenilor!”
Publicat: 30/05/2023, 14:35
Actualizat: 30/05/2023, 14:35

Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) – Sector 1 lansează noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, precizând că aceasta ”pune în pericol viețile bucureștenilor”. Liberalii fac referire la evenimentul Romanian Design Week 2023, organizat de Primăria Sectorului 1 în perioada 12-28 mai.

Evenimentul s-a desfășurat ”într-un imobil neautorizat din punct de vedere al securității la incendiu”, atrag atenția reprezentanții PNL Sector 1, aceștia punctând că respectiva concluzie îngrijorătoare aparține Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Dealul Spirii.

În goana disperată după imagine și like-uri, ca să mascheze sub diverse aparențe incompetența, Clotilde Armand continuă nu doar să încalce legile și să sfideze bunul simț, ci să pună în pericol viața bucureștenilor din Sectorul 1 și nu numai. Astfel, Evenimentul Romanian Design Week 2023, organizat de Primăria Sectorului 1 între 12 și 28 mai, s-a desfășurat într-un imobil neautorizat din punct de vedere al securității la incendiu. Este constatarea oficială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Dealul Spirii, care, în urma controlului de specialitate la adresa Piața Amzei nr. 13, Sector 1, a constatat nereguli majore.

Faptul că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, nu a reușit în cei aproape 3 ani de mandat să obțină autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru Piața Amzei, astfel încât să se desfășoare în siguranță evenimente frumoase precum Romanian Design Week 2023, este cu adevărat o rușine administrativă la nivelul întregii capitale”, transmite PNL Sector 1.

Au fost aplicate sancțiuni conform legii, dar acest lucru nu poate compensa riscul asumat. Mai mult decât atât, primarul Sectorului 1 a încălcat legislația în ceea ce privește administrarea bunurilor proprietate publică, organizând evenimentul fără acordul Consiliului Local, așa cum prevedea legea. Consilierii locali PNL nu ar fi permis niciodată punerea în pericol a cetățenilor

PNL Sector 1

”Cetățenii Sectorului 1 merită să se simtă în siguranță și să aibă încredere în autorități”

Reprezentanții PNL Sector 1 amintesc și că, la solicitarea consilierului local liberal Dan Podaru, s-a precizat încă de anul trecut că imobilul respectiv nu este autorizar din punct de vedere al securității la incendiu.

Numai că, acuză liberalii, Clotilde Armand nu a fost deranjată de un asemenea ”detaliu”, organizând evenimentul. ”Cetățenii Sectorului 1 merită să se simtă în siguranță și să aibă încredere în autorități”, mai transmite PNL Sector 1.

Mai ales că, în trecut, la solicitarea consilierului PNL Sector 1 Dan Podaru de a organiza în același imobil organizarea unei expoziții de sculptură, motivul refuzului a fost chiar faptul că imobilul nu este autorizat din punct de vedere al securității la incendiu. Astfel, Dan Podaru, consilier PNL Sector 1, a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii”, informații despre evenimentul RDW 2023 – dacă are aviz de securitate la incendiu și dacă îndeplinește toate condițiile de siguranță pentru cetățeni. Răspunsul este cât se poate de clar: NU.

Clotilde Armand nu s-a mai împiedicat de acest detaliu, ignorând cu bună știință pericolele aferente și refuzând să învețe din lecțiile dure ale trecutului. Noi nu am uitat că incendiile devastatoare din clădiri care nu aveau aviz ISU au generat adevărate drame, precum cazul Colectiv. Și nu putem accepta ca astfel de situații să se repete. Cetățenii Sectorului 1 merită să se simtă în siguranță și să aibă încredere în autorități. PNL Sector 1 va continua să lupte pentru siguranța comunității”, încheie reprezentanții PNL Sector 1.

PNL Sector 1 îi solicită public primarului Armand să informeze cetățenii Sectorului 1 care este cuantumul amenzilor primite (ce vor fi plătite tot din banii noștri), care sunt măsurile urgente pentru obținerea autorizațiilor și, mai ales, CINE RĂSPUNDE PENTRU ACEST HAOS?

PNL Sector 1


Citește și:

Alexei Navalnîi, acuzat de terorism, riscă 30 de ani de închisoare. Procesul începe pe 31 mai: ”3.828 de pagini ale crimelor pe care le-aș fi comis”

EXCLUSIV | Puiu Popoviciu, după ce CAB i-a suspendat pedeapsa din dosarul ”Băneasa”: ”Normalitate, sper să am în sfârșit o judecată dreaptă”  

EXCLUSIV | Plângere penală la DNA pe numele lui Nicușor Dan. Edilul Capitalei, acuzat de abuz în serviciu și trafic de influență

Alexandru Petrescu, mesaj pentru Clotilde Armand: ”Ai legătura, cu un festival nu se face primăvară!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
A fost descoperită o mutație genetică rară, nemaivăzută până acum la oameni