VIDEO | Marcel Ciolacu, mesaj tranșant pentru Florin Talpan: ”Nu arde niciun stadion Steaua, bazele sportive sunt ale statului român!”

Publicat: 21/07/2023, 12:39
Actualizat: 21/07/2023, 13:12

Premierul Marcel Ciolacu a trimis ”săgeți” către juristul CSA Steaua, Florin Talpan, precizând că bazele sportive sunt ale statului român și că un om fără performanțe sportive nu se poate implica doar din ”ambiții personale” în blocarea accesului unor sportivi pe o bază sportivă. 

Premierul Marcel Ciolacu a decis să trimită Corpul de control la CSA Steaua. Potrivit surselor guvernamentale, șeful Guvernului cere verificări ”la sânge” cu privire la modul în care este administrat stadionul Ghencea. (mai multe detalii AICI)

De altfel, prim-ministrul României a solicitat să fie analizate și veniturile obținute din administrarea stadionului, precum și cheltuielile asumate pentru funcționarea acestuia.

Vineri, întrebat dacă ”arde” Stadionul Steaua, premierul Marcel Ciolacu a precizat că nu poate fi vorba despre așa ceva, dar a ținut să puncteze că ”bazele sportive sunt ale statului român”.

Nu arde niciun stadion Steaua, trebuie să înțelegem foarte bine, bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze, care sunt ale statului român.

Cum și eu, vremelnic, în acest moment sunt prim-ministru, și aceste baze se dau în administrare anumitor instituții. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptării sportivilor.

Înțeleg foarte bine că se pot face și concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiții, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiții”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

”Nu voi permite așa ceva nimănui, nici lui Talpan și nici nimănui”

Premierul Marcel Ciolacu l-a ”taxat” pe Florin Talpan, spunând că nu va permite nici acestuia și nici ”nimănui” să blocheze accesul sportivilor în baza sportivă.

Noi avem niște stadioane pe care le trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanță, nu de criterii personale. Nu poți să te exprimi la TV pe o bază a statului, construită din bani publici. Trebuie să avem bun simț cu toții și să întrăm într-o logică a performanței în sport, nu a ambițiilor personale.

Nu am făcut acest lucru pentru FCSB sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: sportivii trebuie să joace pe un stadion. Nu cunosc dedesubturile, dar de aceea am trimis Corpul de control, ca să avem răspunsuri la toate întrebările.

Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici din ambiții personale să blochezi accesul unor sportivi în baza sportivă, atunci lucrurile sunt în totală neregulă și nu voi permite așa ceva nimănui, nici lui Talpan și nici nimănui. Cred că am fost suficient de clar”, a mai spus Marcel Ciolacu.


Citește și:

ULTIMA ORĂ | Premierul trimite Corpul de control la CSA Steaua! Marcel Ciolacu cere verificări cu privire la administrarea stadionului Ghencea

EXCLUSIV VIDEO | Câte gospodării din România se încălzesc cu lemn de foc? Surpriză – un număr extraordinar de mare! Ce este de făcut?

Evgheni Prigojin și noua ”agendă” a mercenarilor Wagner: ”Ce se întâmplă pe front e o rușine, nu vrem să facem parte din asta!”

60.000 $ cash, hărți militare și o beție cruntă. Omul dorit de Putin la comanda Wagner a ”cucerit” un spital: ”Nu a putut spune cum îl cheamă!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Doliu în lumea filmului: unul dintre îndrăgiții actori din ”Titanic” și ”Stăpânul inelelor” s-a stins...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Avertisment de ultimă oră de la ANM. Fenomene extreme în multe județe
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Rasputin, controverse despre moartea și viața sa. Vindecător ori șarlatan?