VIDEO | Vlad Pascu se lăuda, înainte să ucidă doi tineri, cu droguri și averi: ”Am mai mulți bani decât aveți dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

Publicat: 22/08/2023, 16:11
Actualizat: 22/08/2023, 17:22

Noi imagini șocante cu Vlad Pascu, tânărul drogat care a omorât doi studenți și a rănit grav alți trei, pe drumul dintre stațiunile Vama Veche și 2 Mai, au fost postate pe o rețea de socializare. În filmare, Vlad Pascu apare alături de o fată și se laudă cu pastilele pe care le are pentru a se droga, dar și cu banii și afacerile pe care le-ar deține.

Șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, lovindu-i în plin cu mașina, pe care o conducea în timp ce era drogat, se declară ”deranjat” de ce s-ar fi spus despre el și averea lui, așa că a vrut să le transmită video un mesaj cu ”dovezi” că este plin de bani.

”Țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spunea Vlad Pascu în filmare.

Fata care apare alături de Vlad Pascu în filmare vorbește și ea despre medicamentele pe care le folosesc pentru a se droga și chiar îi transmite unui prieten că are substanța interzisă pe care o căuta.

”Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, spune aceasta, în timp ce Vlad Pascu afișează mai multe medicamente analgezice din grupa opioizilor, care dau dependență la consum mare și care se eliberează doar cu rețetă medicală.

După accidentul din 19 august, Vlad Pascu a fost testat de polițiști cu DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu, au fost înmormântați

Filmarea a fost postată pe rețele de socializare chiar în ziua în care Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, cei doi tineri cărora le-a luat viața intrând cu mașina în ei, au fost conduși pe ultimul drum de părinți, frați, prieteni și cunoscuți.

Sebastian a fost înmormântat la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pantelimon și Roberta la Cimitirul Pace Vouă din Măgurele.

Roberta era studentă la Facultatea de Geografie, bursieră, un copil excepțional, cuminte, care venise pentru prima dată la mare cu prietenii, fără părinți. Cu puțin timp înainte de accident, Roberta luase permisul de conducere și tatăl său i-a promis că îi ia mașină. ”Fata mi-a făcut o surpriză, acum o lună şi jumătate a luat permisul de conducere. «Tati, am luat permisul! Felicitări, tata! Vine tata acasă şi mergem şi căutăm o mașină». Şi nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”, a spus tatăl Robertei.

Sebastian era pasionat de film, voia să fie regizor. „Nu a reușit la facultatea de Artă, a intrat la Geografie. Voia să plece în străinătate la cursuri, să devină regizor. Visurile lui le-a luat un drogat care acum trăiește și băiatul meu este mort”, a mărturisit tatăl lui Sebastian.

Părinții lui Vlad Pascu, afaceri în pierdere și bani dați cu camătă

Mașini de colecție, ceasuri de mii de euro și haine de firmă, așa era luxul în trăia tânărul de bani gata care s-a urcat drogat la volan și a omorât un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani, pe care i-a izbit în plin, pe drumul dintre stațiunile Vama Veche și 2 Mai. Părinții lui Vlad Pascu au firme cu afaceri în imobiliare, construcții și turism, însă cele mai multe sunt raportate pe pierderi în ultimii trei ani. Numele lor sunt legate și de bani dați cu camătă sau cu conexiuni cu lideri interlopi.

Miruna și Mihai Claudiu Pascu, părinții lui Matei-Vlad Pascu, au înregistrat și gestionat, împreună și separat, în ultimii ani, 10 societăți comerciale și un PFA. Sunt firme înregistrate la Registrul Comerțului, de care s-au ocupat în afara legăturilor pe care le-au avut cu lumea interlopă, așa cum atestă datele din dosarele penale ajunse in instanță.

Se poate însă spune că Vlad Pascu este un băiat de bani gata, pentru că mama acestuia vinde și închiriază terenuri în Pipera și alte zone scumpe din București, în timp ce tatăl său este implicat în organizarea concursurilor de off-road.

Mama lui Vlad Pascu a scos spre vânzare sau închiriere, pe site-urile de anunțuri imobiliare, terenuri în valoare de sute de mii de euro. Miruna Pascu anunțase că vinde, în calitate de proprietar, un teren în Pipera Nord, de 468 de metri pătrați, pentru care ceruse nu mai puțin de 560.000 de euro. Totodată, femeia a anunțat că vinde și închiriază proprietăți în zona Parcul Herăstrău și Șoseaua Petricani. (CITIȚI MAI MULTE AICI)

Băiatul familiei Pascu avea antecedente în deținerea de stupefiante.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Ce a făcut Vlad Pascu în noaptea dublei crime din 2 Mai. Oprit de polițiști de două ori înainte de tragedie, niciodată testat pentru droguri

EXCLUSIV | Mașina-vedetă a lui Vlad Pascu, ascunsă sub o prelată, după accidentul în care a ucis doi tineri – GALERIE FOTO

Tatăl lui SEBASTIAN, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai: „L-am ridicat de la morgă, ce am văzut nu poate fi descris”

EXCLUSIV | Cine sunt părinții băiatului de bani gata care a condus drogat și a ucis doi tineri, la 2 Mai. Afaceri în pierdere și bani dați cu camătă

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului