10 vedete cu talente mai puțin cunoscute

Publicat: 20/09/2022, 13:08

Actorul Brad Pitt este una dintre acele vedete care și-au uimit fanii cu unul dintre nebănuitele lor talente. O parte dintre sculpturile sale au fost incluse într-o expoziție a artistului britanic Thomas Houseago, alături de o serie de creații din ceramică semnată de muzicianul australian Nick Cave.

Pitt și Cage nu sunt singurele vedete care, de-a lungul anilor, au demonstrat talente sau calități nebănuite, fără nicio legătură cu domeniul de activitate principal.

Astfel, Sylvester Stallone este un pictor talentat, încă din copilărie. Starul francizelor “Rocky” și “Rambo” a și mărturisit, de altfel, că, dacă ar fi fost să aleagă o singură carieră, aceasta ar fi fost de artist vizual, nu de actor.

Iată mai jos 10 vedete cu talente mai puțin cunoscute de publicul larg. 

Angelina Jolie

Vedeta care obișnuia pe vremuri să poarte la gât o fiolă cu sângele fostului soț Billy Bob Thornton are un hobby destul de periculos, dar poate că nu foarte surprinzător. Este maestră la aruncarea cuțitelor, un hobby pe care l-a dezvoltat pe când filma pentru franciza “Lara Croft”. Ea și-a demonstrat talentul în emisiunea “The Conan O’Brien Show”. Actrița și activista pentru drepturile omului are și licență de pilot.

Geena Davis

Geena Davis este actriță, activistă, dar și o mare susținătoare a sportului. Este un arcaș foarte bun, deși nu a practicat acest sport până la 40 de ani. Starul  aproape s-a calificat pentru a merge la Jocurile Olimpice de vară din 2000 cu echipa americană de tir cu arcul.

Justin Bieber

Cântăreț și dansator, Justin Bieber a devenit un star R&B pe când era foarte tânăr. Mai puțină lume știe că printre talentele sale se numără și acela de a rezolva cuburi Rubik. El chiar a finalizat unele, în direct, în emisiuni TV, în aproximativ 2 minute. 

Anthony Hopkins


Sir Anthony Hopkins nu este doar un actor, regizor și producător de film uluitor. Pentru munca sa în cinema a primit numeroase premii, precum Oscarul care i-a fost atribuit în 1992 pentru rolul din “Silence Of The Lambs”. Hopkins este și un compozitor de muzică și un interpret foarte talentat. În 2011, violonistul olandez André Rieu a lansat un album care a inclus un vals compus de Hopkins pe când avea 19 ani. A fost pentru prima dată când actorul și-a ascultat compoziția “And the Waltz Goes On” în interpretarea orchestrei lui Rieu. 

Mike Tyson

La vârsta de 11 ani, Tyson a intrat în prima sa luptă în afara ringului, după ce un bătăuș i-a ucis unul dintre porumbeii de curse. În 2011, după o viață de crescut aceste păsări, pugilistul a realizat un documentar despre cursele de porumbei, intitulat “Taking on Tyson”.

Bob Dylan

Muzicianul Bob Dylan este cunoscut și ca artist vizual, dar mai puțin cunoscute sunt creațiile sale din fier forjat. În 2013, Galeria Halcyon din Londra a expus șapte porți din fier forjat făcute de laureatul premiului Nobel pentru literatură din 2016. 

Lucy Liu

Actrița Lucy Liu este cunoscută din franciza “Charlie’s Angels” și serialul TV de succes “Elementary”. Lucy Liu este, însă, și o pictoriță extrem de talentată, ale cărei opere sunt prezentate în galerii din întreaga lume.

Jack White

Jack White este de meserie tapițer și, înainte să-și fondeze trupa The White Stripes, așa își câștiga existența. El s-a întors acum câțiva ani la hobby-ul său, când a fost însărcinat să tapițeze o canapea în stil cool vintage pentru sediul Sam Phillips Recording din Memphis, Tennessee. 

Pierce Brosnan

Starul francizei “James Bond” are un talent care pare destul de periculos, acela de înghițitor de flăcări. A învățat să facă acest lucru, recunoaște el, ca să cunoască mai multe femei. Brosnan a și făcut câteva spectacole publice în care și-a demonstrat măiestria în acest domeniu. 

Bruce Willis 

Vedeta filmelor “Die Hard”, care a pus punct carierei anul acesta, după ce a primit diagnosticul de afazie, era un muzician de blues talentat și un bun interpret de armonică. El a colaborat cu succes inclusiv cu The Allman Brothers. 

CITEȘTE ȘI: 15 filme despre care (probabil) nu știai că au fost turnate în România | VIDEO

Vedete de la Hollywood despre care nu bănuiai că sunt rude cu regina Elisabeta a II-a

Foto: Profimedia Images

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului