Jake Gyllenhaal va juca rolul principal în serialul „Presumed Innocent”, de la Apple TV+, căruia îi va fi și producător

Jake Gyllenhaal va juca rolul principal în serialul „Presumed Innocent”, de la Apple TV+, căruia îi va fi și producător
Jake Gyllenhaal
Publicat: 08/12/2022, 12:53

În prima sa incursiune majoră în televiziune, Jake Gyllenhaal se află în negocieri pentru a juca rolul principal în „Presumed Innocent”, viitoarea serie limitată al Apple TV+, pentru care va fi și producător.

Creatorul „The Practice” David E. Kelley este scriitorul, producătorul executiv și showrunnerul serialului, care este inspirat din romanul thriller cu același nume al lui Scott Turow.

„Presumed Innocent” a fost publicat în 1987 și a fost transformat într-un lungmetraj în 1990, cu Harrison Ford în rolul principal. Acesta spune povestea unei crime îngrozitoare care dă peste cap biroul procurorilor din Chicago, atunci când unul dintre ei este suspectat de crimă.

Jake  Gyllenhaal îl va juca pe Rusty Sabich, procurorul bănuit că a ucis un coleg apropiat atunci când dovezile încep să indice spre el. Rolul a fost interpretat de Harrison Ford în film.

Așa cum a fost reimaginat de Kelley, care este avocat de profesie, serialul TV „Presumed Innocent” va explora obsesia, sexul, politica și puterea, dar și limitele iubirii, în timp ce acuzatul luptă pentru a-și ține familia împreună.

David E. Kelley este producător executiv prin David E. Kelley Productions alături de Matthew Tinker. Dustin Thomason, Sharr White și Gyllenhaal sunt, de asemenea, producători executivi. Turow și Miki Johnson sunt co-producători executivi.

Cel mai recent, Jake Gyllenhaal, nominalizat la premiile Oscar și Tony, a condus distribuția vocală a filmului de animație Disney „Strange World”. În continuare, el poate fi văzut jucând în filmul „The Covenant” al lui Guy Ritchie și în „Road House” al lui Doug Liman. Compania sa de producție Nine Stories a produs cel mai recent lungmetrajul „The Guilty” al lui Antoine Fuqua, cu Gyllenhaal în rol principal, care s-a clasat pe locul 1 în topul filmelor Netflix timp de peste trei săptămâni.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Următorul film al lui Wes Anderson, „Asteroid City”, va avea premiera pe 16 iunie 2023

„Indiana Jones 5” are primul trailer și un nou titlu | VIDEO

Regizorul Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul lui Bruce Lee într-un nou film biografic despre legenda artelor marțiale

Robert De Niro va juca în serialul politic „Zero Day” de la Netflix

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase