Lance Reddick va relua rolul din „John Wick” în spinoff-ul „Ballerina”, cu Ana de Armas în rolul principal

Lance Reddick va relua rolul din „John Wick” în spinoff-ul „Ballerina”, cu Ana de Armas în rolul principal
Publicat: 03/12/2022, 18:39

Pregătește-te să vezi o altă față familiară în „Ballerina”, spin-off-ul a cărui acțiune se petrece în universul „John Wick”, de la Lionsgate. Lance Reddick își reia rolul lui Charon, un concierge la hotelul Continental, în viitorul film.

„Ballerina” o are în rolul principal pe Ana de Armas ca o tânără asasină care caută să se răzbune pe cei care i-au ucis familia. Len Wiseman regizează filmul după un scenariu de Shay Hatten. Lungmetrajul se află în prezent în producție.

„Charon este o parte indispensabilă a lumii Wick”, a declarat producătoarea Erica Lee într-un comunicat. „Este grozav că am reușit să îl convingem pe Lance să continue să-și pună amprenta asupra acestei francize.”

Reddick, care a apărut în primele trei filme ale francizei, nu este singurul veteran „John Wick” care a fost distribuit în povestea spinoff. Keanu Reeves este de așteptat să-și reia rolul lui John Wick, în timp ce Anjelica Huston își va relua personajul din „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”. În plus, Ian McShane a semnat un contract pentru a reveni ca Winston, managerul hotelului Continental.

Alături de Lee, printre producători se mai află Basil Iwanyk și Chad Stahelski. Brady Fujikawa și Chelsea Kujawa supervizează proiectul pentru Lionsgate.

Înainte ca „Ballerina” să ajungă pe marele ecran, Reddick se va alătura lui Keanu Reeves în „John Wick: Chapter 4”, care va avea lansarea în cinematografe pe 24 martie 2023. Cele trei filme de până acum s-au bucurat de un succes comercial remarcabil, încasând un total de 587 milioane de dolari în întreaga lume.

Lance Reddick a apărut recent în serialul Netflix „Resident Evil”, precum și în cel de-al șaptelea și ultimul sezon al serialului polițist „Bosch”. Următoarele lui roluri vor fi în filmul biografic despre Shirley Chisholm al lui John Ridley, „Shirley”, alături de Regina King, precum și în remake-ul „White Men Can’t Jump”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sally Field dezvăluie care a fost pentru ea cel mai nereușit sărut pe ecran și cine i-a fost partener

Ryan Reynolds: „Rolurile din filmele cu supereroi sunt mult mai ușoare decât cele din musicaluri”

„Indiana Jones 5” are primul trailer și un nou titlu | VIDEO

Regizorul Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul lui Bruce Lee într-un nou film biografic despre legenda artelor marțiale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase