„The Woman King”, lider în box office-ul nord-american în weekendul premierei

The Woman King, lider în box office-ul nord-american în weekendul premierei
Publicat: 19/09/2022, 08:52

Filmul de acțiune cu Viola Davis în rolul principal „Femeia rege/ The Woman King” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american în primul său weekend în cinematografe. Filmul, regizat de Gina Prince-Bythewood, a generat încasări de 19 milioane de dolari. 

Lungmetrajul, despre Agojie, armata exclusiv feminină a Regatului Dahomey din Africa de Vest din anii 1800, a primit recenzii strălucitoare după premiera la Festivalul de Film de la Toronto. 

Vezi trailerul mai jos:

Liderul săptămânii trecute, filmul de groază „Barbarian”, de Zach Cregger, lansat în 20th Century Studios, a ocupat locul al doilea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

A fost o săptămână plină de noi lansări în cinematografele din America de Nord. Printre acestea s-au numărat horrorul „Pearl”, de Ti West, care a ocupat locul al treilea în box office, cu încasări de 3,1 milioane de dolari.

Filmul a fost la egalitate cu „Uite-i cum fug/ See How They Run”, un thriller care se desfășoară în anii 1950, cu Saoirse Ronan și Sam Rockwell. 

Topul filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de “Trenul asasinilor/ Bullet Train” (2,5 milioane de dolari), “Top Gun: Maverick” (2,2 milioane de dolari), “Gașca animăluțelor DC/ DC League of Super Pets” (2,2 milioane de dolari), “Invitație în iad/ The Invitation” (1,7 milioane de dolari), “Minioni 2/ Minions: The Rise of Gru” (1,3 milioane de dolari) și de “Moonage Daydream” (1,2 milioane de dolari). 

CITEȘTE ȘI: Vedete de la Hollywood despre care nu bănuiai că sunt rude cu regina Elisabeta a II-a

5 dintre cele mai bune seriale inspirate de filme | VIDEO

TOP 10 filme biografice | VIDEO

Foto: Profimedia Images