„Ticket to Paradise / Bilet pentru paradis” intră direct pe locul întâi în box office-ul românesc, în weekendul premierei

„Ticket to Paradise / Bilet pentru paradis” intră direct pe locul întâi în box office-ul românesc, în weekendul premierei
Publicat: 20/09/2022, 08:21

„Ticket to Paradise / Bilet pentru paradis”, comedia romantică în regia lui Ol Parker, cu un scenariu de Parker și Daniel Pipski, cu George Clooney și Julia Roberts în rolurile principale, intră direct pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul lansării, cu încasări de 871.925 de lei.

George Clooney și Julia Roberts scriu o poveste romantică pe marele ecran în rolul unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva.

Vezi mai jos trailerul:

„Bullet Train” coboară pe locul al doilea în box office-ul românesc în această săptămână. Thrillerul de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal, regizat de David Leitch („Atomic Blonde”, „Deadpool 2”) a avut încasări de 281.145 de lei.

Bazat pe romanul „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, „Bullet Train” îl are pe Pitt în rolul lui Ladybug, un asasin cu experiență care se urcă într-un tren și întâlnește alți ucigași profesioniști: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care caută să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama curând că diferitele lor ținte sunt toate interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc de weekend urcă animația „Elfii cofetari”, cu încasări de 195.191 de lei.

Legendarii „elfkins” din Köln, Germania, erau elfii care îi ajutau noaptea pe meșteșugari la muncile lor. Cu 200 de ani în urmă, însă, ei au fost izgoniți de soția malefică a unui croitor. Acest film spune povestea întoarcerii lor, spre bucuria spectatorilor de toate vârstele.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: „Acolo unde cântă racii”, în regia Oliviei Newman, cu încasări de 182.556 de lei; „Gașca Animăluțelor DC/ DC League of Super-Pets” (143.153 de lei), „Invitație în iad” (132.302 de lei), „După ce am găsit fericirea”, cel de-al patrulea film al francizei „After”, cu încasări de 111.748 de lei,  „Animăluțe furioase: Legenda lui Hank” (110.958 de lei), „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cuise în rolul principal, cu încasări de 95.224 de lei și „Men” (85.278 de lei)

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:Harrison Ford își confirmă ieșirea din “Indiana Jones”. 9 lucruri mai puțin știute despre franciză

15 filme despre care (probabil) nu știai că au fost turnate în România (VIDEO)

„House of the Dragon” – 9 lucruri pe care trebuie să le știi despre seria spin-off „Game of Thrones”