8 ȘTIRI DE LA 8. Raed Arafat a fost întrebat dacă și-ar trimite copilul la școală, în cazul în care ar fi părinte. Cum a răspuns șeful DSU

8 ȘTIRI DE LA 8. Raed Arafat a fost întrebat dacă și-ar trimite copilul la școală, în cazul în care ar fi părinte. Cum a răspuns șeful DSU
Raed Arafat, reacție după ce a aflat că unii pacienți asimptomatici au plecat din spital cu taxiul: „Să aștepte ambulanța!”
Publicat: 29/08/2020, 07:59
Actualizat: 06/04/2021, 16:16

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la Digi24, că, dacă ar avea un copil, l-ar trimite la școală de la 14 septembrie, cu condiția să existe măsuri clare care vor proteja elevul. 

”Cel mai probabil da, dar știind că există măsuri care sunt luate bine și clare, care vor proteja copilul cât mai mult posibil”, a declarat șeful DSU, vineri, la Digi 24.

Acesta a recomandat ca familiile să impună anumite reguli în casă pentru următoarele luni, și anume copilul să nu interacționeze direct cu bunicii, “lucru care nu este ușor”.

Cutremur în Vrancea

Cutremur cu magnitudinea de 3,8 în această noapte, în România. Seismul a fost unul de suprafață și a avut loc în zona seismică Vrancea, anunță Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Seismul a avut loc la ora 00:21:44, (ora locală a României) şi s-a produs la adâncimea de 10 km.

Concert al lui Vali Vijelie la terasa unui club din Mamaia, oprit de polițiști cu ajutorul sirenelor

Un concert susținut de Vali Vijelie, vineri seara, la terasa unui club din Mamaia a fost oprit de polițiști. Pentru a dispersa mulțimea, timp de peste 10 minute, agenții l-au „acompaniat” pe celebrul manelist cu sirenele autospecialelor, care aproape că l-au acoperit pe cântăreț.De altfel, la un moment dat, Vijelie le-a cerut oamenilor legii să oprească sirenele, pentru că „sunt copii la mese care s-au speriat”.

Traian Băsescu, despre candidatura lui Vela la Caransebeș: „E unic în Europa așa ceva! Premierul Orban cum i-o fi dat drumul să plece?”

Fostul președinte al României a comentat în cursul serii de vineri, 28 august, decizia ministrul Marcel Vela de a candida la alegerile locale pentru funcția de consilier la Consiliul General Caransebeș.

Traian Băsescu a pus accentul pe faptul că „ministrul este primul responsabil de buna desfășurare și organizare” ale alegerilor, astfel încât nu ar fi putut să plece la Caransabeș „doar în situația în care chiar premierul și-ar fi asumat îndatoririle Ministerului de Interne”.

Ce decizie a luat Marcel Vela după candidatura la alegerile locale: „E un gest de fair-play”

Marcel Vela a luat o nouă decizie după ce s-a hotărât să candideze la agerile locale pentru un post de consilier PNL în Consiliul Local Caransebeş.

Campania electorală a început deja la Caransebeș. Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, deschide lista PNL la Consiliul Local Caransebeş, potrivit afișului electoral al PNL. Andra Pleșa, candidat PNL la funcția de primar în Caransebeș, scrie pe Facebook că a găsit formulă potrivită pentru că toate proiectele să se realizeze.

Raed Arafat, anunț îngrijorător: „Ne așteptăm ca septembrie și octombrie să fie două luni dificile”

Secretarul de stat Raed Arafat a spus, vineri seară, la Digi24, că lunile septembrie și octombrie vor fi „dificile” din punctul de vedere al riscului de infectare cu coronavirus.

Ungaria închide frontierele, de la 1 septembrie, pentru cetăţenii străini. În ce condiții mai pot circula românii

Autoritățile din Ungaria au anunțat, vineri, că îşi va închide frontierele pentru cetățenii străini, de la 1 septembrie, în vederea limitării creşterii numărului infectărilor cu noul coronavirus.

Cetățenii maghiari care se întorc în ţară din străinătate vor trebui să intre în carantină și vor putea ieşi numai după două teste negative la COVID-19, a anunţat şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, Gergely Gulyas, citat de Agerpres.

 Câte voturi a strâns PSD pentru moțiunea de cenzură: Parlamentarii social-democrați, între negocierile cu Orban și amenințările lui Stănescu

Moțiunea de cenzură este la un pas să treacă iar Guvernul Orban să plece de la conducerea țării întrucât PSD și aliații aproape au strâns numărul de voturi necesar. Însă negocierile anunțate de Orban cu parlamentarii social-democrați ar putea răsturna radical situația.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului