„Ați sunat la Primăria Sectorului 1, serviciul de telefonie este suspendat” / Clotilde Armand continuă LUPTA cu Consiliul Local. „E de noaptea minții”

Locuitorii din Sectorul 1 care încearcă să contacteze, telefonic, primăria condusă de Clotilde Armand, au parte de o surpriză uriașă. O voce feminină îi anunță, tranșant, că serviciul de telefonie este suspendat, fiind îndrumați să își transmită doleanțele prin intermediul poștei electronice sau direct la ghișeele primăriei.

În cuprinsul acestui scurt anunț se transmite și că vinovat de toată această situație nedorită ar fi Consiliul Local, care „a tăiat fondurile pentru funcționarea instituției”.

Lupta pe care Clotilde Armand o duce, de multă vreme, cu consilierii locali liberali și social-democrați este de notorietate, iar lipsa unui serviciu telefonic în stare de funcționare la Primăria Sectorului 1 este încă o etapă a conflictului.

Totuși, în ultimă instanță, cei care suferă sunt chiar locuitorii celui mai mare sector al Capitalei, dar Clotilde Armand insistă în a spune că luptă cu „mafia” și aruncă vina pe umerii adversarilor politici.

„Bună ziua, ați sunat la Primăria Sectorului 1. Serviciul nostru de telefonie este, momentan, suspendat. Vă rugăm să depuneți solicitările dumneavoastră pe adresa de email registratură@primarias1.ro sau la sediul nostru din Bd. Banu Manta nr. 9. Ne cerem scuze pentru această situație. Vă mulțumim pentru înțelegere”, li se transmite celor care, dintr-un motiv sau altul, încearcă să contacteze primăria condusă de Clotilde Armand la numerele de telefon precizate pe site-ul instituției.

Surpriză pentru locuitorii Sectorului 1 care apelează, telefonic, primăria condusă de Clotilde Armand: „Serviciul nostru de telefonie este, momentan, suspendat”

Av. Radu Dinulescu: „E ca și cum doi soți se ceartă între ei și, ca să se liniștească, își bat copiii”

În exclusivitate pentru Gândul, avocatul Radu Dinulescu și-a manifestat surprinderea față de un astfel de anunț prin care locuitorii Sectorului 1 care trebuie să rezolve anumite probleme nu mai pot accesa, telefonic, instituția condusă de Clotilde Armand.

E ceva de noaptea minții, n-am văzut în viața mea! Ce spune Clotilde Armand este o explicație puerilă. Să nu plătești serviciul de telefonie și să sufere oamenii din sector care au treabă la primărie e ca și cum doi soți se ceartă între ei și, ca să se liniștească, își bat copiii.

Nu există nicio legătură între ce spune Clotilde Armand cu privire la cum anume a fost votat bugetul, pentru că suntem în situația în care Consiliul Local are această atribuție prevăzută de lege, de aprobare a bugetului și de modificare, atâta cât consideră, a bugetului propus de primar.

Orice modificare făcută nu incumbă, în sarcina primarului, desființarea unui serviciu public așa de important ca acela privind comunicarea cu cetățenii. E ca și cum ar intra în concediu toată primăria, două luni, pentru că ar considera că nu mai au bani de salarizare. Și este penibil și de neînțeles că se întâmplă la primăria care are cel mai bogat buget din țară.

Este evident că oamenii ăștia, Clotilde Armand, Nicușor Dan, nu pot invoca nici măcar lipsa de profesionalism sau lipsa de știință în administrație. Aici se dorește blocarea orașului în cele mai nebănuite moduri pe care noi ni le putem imagina.

Nicușor Dan blochează urbanismul peste tot, Clotilde Armand nu este nici ea departe de blocarea urbanismului, Armand blochează serviciul public de contact cu cetățenii, după ce a blocat, timp de un an și jumătate, serviciul de salubrizare.

Clotilde Armand și Nicușor Dan, prin acest blocaj permament, aduc un oraș dezvoltat al României la nivelul unui ținut nelocuibil, este evident. Ei lucrează împotriva socialului și a economicului românesc”, a declarat avocatul Radu Dinulescu, în exclusivitate pentru Gândul.

Cum a început o nouă luptă de uzură la PS 1:Nu are cum să rămână fără bani”

La începutul acestei luni, Gândul a tras un semnal de alarmă în urma unui anunț „apocaliptic” făcut de Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a dat de înțeles că vor fi trase „obloanele” instituției pe care o conduce, acuzându-i pe consilierii locali liberali și social-democrați că au luat bani de la „funcționarea primăriei”, atunci când s-a votat bugetul pentru acest an, și i-ar fi redirecționat către Catedrala Mântuirii Neamului.

George Cristian Tuță, liderul liberalilor din Sectorului 1 a reacționat și a transmis că primarul Armand îi minte pe locuitorii din sector.

Își minte cetățenii și creează panică deliberat din motive electorale. Din cele 4 milioane de lei bugetate pentru bunuri și servicii, a cheltuit doar 1,8 milioane până acum, deci nu are cum să rămână fără bani.O somez public pe Clotilde Armand să meargă în ședința Consiliului Local de la ora 10.00 și să prezinte documentele care arată veniturile și cheltuielile primăriei până în acest moment: cetățenii vor vedea astfel minciuna și incompetența!”, a precizat George Cristian Tuță.

Social-democrații, la rândul lor, au acuzat-o pe Clotilde Armand că se încurcă în „minciuni”.

„Dimineața zice una, la prânz alta. Ca să vă dați seama cât de mult îi respectă dumneaei pe cetățenii Sectorului 1”, a transmis PSD. (mai multe informații AICI)

Viceprimarul Sectorului 1: „Documentul care conţine dorinţele doamnei Armand cu privire la modificarea obiectivelor de investiţii

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei – a explicat motivele pentru care liberalii au susţinut mutarea cheltuielilor din capitolul „funcţionare” în capitolele care vizează „investiţii”.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 4 martie 2024 a fost introdusă propunerea doamnei primar de modificare a bugetului instituţiei aprobat în data de 12 februarie 2024.

Propunerea de Hotărâre de Consiliu Local are la bază un document care include categorii de investiţii ale Primăriei, conform documentului transmis de funcţionarii Primăriei Sectorului 1 către consilierii locali PNL, la solicitarea acestora, înainte de şedinţă, (…) şi suplimentarea unor sume pentru bunuri şi servicii necesare funcţionării primăriei.

Mai mult, din cele opt puncte din documentul care conţine dorinţele doamnei Armand cu privire la modificarea obiectivelor de investiţii, patru vizează solicitări de diminuare a bugetului aprobat deja pentru proiecte, precum achiziţia de imobile pentru spaţii verzi sau locuri de joacă şi construcţia ansamblului educaţional din cartierul Greenfield”, a trasmis Ramona Porumb. (alte informații AICI)


Citește și:

EXCLUSIV | Clotilde Armand, nou „examen” în fața ANI. Trebuie să explice dispoziția privind mărirea propriului salariu cu 50% (DOCUMENTE)

EXCLUSIV | ISU, sesizat în legătură cu o „anomalie” PERICULOASĂ la primăria lui Nicușor Dan: „Conform legii, sediul PMB ar trebui închis!”

VIDEO | Scandalul bazinelor de înot din Sectorul 1. Clotilde Armand IROSEȘTE milioane de euro din banii statului: „Nu-mi dați mie lecții!”

EXCLUSIV | Dispari în 60 de secunde, varianta Nicușor Dan: „În ședință, a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor, minim 143.000 € DEGEABA!”

Urbanist, după ce Nicușor Dan s-a LĂUDAT că a mai modernizat 600 m rețea termoficare: „Inutil, nesustenabil, sistemul trebuie regândit în întregime”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?