Horoscop săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021. Momente de răscruce pentru Tauri

Horoscop săptămâna 8 - 14 noiembrie 2021. Momente de răscruce pentru Tauri
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 08/11/2021, 08:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 noiembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021 poate aduce ocazia unor schimbări și transformări radicale în viața noastră.

În săptămâna 8 – 14 noiembrie 2021, contextul astrologic este destul de tensionat și s-ar putea ca lucrurile să explodeze în jurul nostru sau chiar noi să fim cei care le detonează. Marte din zodia Scorpion se va afla în conjuncție cu Mercur și în careu cu Saturn din zodia Vărsător, iar această configurație va aduce cuvinte dure, certuri, va scoate la suprafață frustrări interioare și manipulări pe care le vom controla cu greu. Limitările sociale, oferite de Saturn în Vărsător, vor deveni motiv de conflict, dat fiind careul cu Marte.

În plus, în weekend, ceea ce vom auzi și ceea ce vom discuta va fi cu adevărat surprinzător și multe situații, decizii și verdicte se pot schimba radical, dat fiind că Mercur din zodia Scorpion va forma o opoziție cu Uranus retrograd din zodia Taur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta ai mai multp grijă la acțiunile tale, la ceea ce faci și la ceea ce decizi, la dialogurile pe care le ai și la persoanelor cărora le dai crezare. Poți pierde foarte multă energie în această perioadă din cauza altora, de aceea ar fi de preferat să te retragi și să te odihnești mai mult. Pe de altă parte, nativii pot rezolva situații financiare mai ușor, și asta pentru că au inspirație în tot ce ține de acte, credite, procese, însă este de preferat să evite investițiile riscante, mai ales la îndemnul altora.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 noiembrie 2021

Este o săptămână foarte stresantă în zona relațională și riscul de a rupe relații, de a te despărți de partener, în cazul unei relații fără viitor, sau riscul de a încheia un contract profesional care nu te pune în valoare este foarte mare. În cazul în care îți dorești să începi o nouă relație, fii răbdător și matur pentru că lucrurile nu vor merge repede și nici de la sine. Va trebui să depui efort. Unii nativi pot avea discuții serioase legate de statutul social, în special femeile Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta este destul de tensionată, agitată și obositoare pentru tine. Sar putea ca problemele de la locul de muncă, certurile cu colegii și activitățile copleșitoare să te facă să te gândești serios la ideea de a-ți da demisia. Posibil, pe de altă parte, să te simți mai obosit și să ai nevoie de odihnă, astfel că un concediu chiar ți-ar prinde bine acum. Mai multă grijă la cum manipulezi uneltele la muncă.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 noiembrie 2021

Sectorul sentimental este activat de planete și s-ar putea să ai parte de trăiri afective intense, poate chiar duse la extrem. Ai grijă să nu devii prea gelos sau prea suspicios în relație cu partenerul de viață sau să ai senzația că nu ești iubit și apreciat așa cu îți dorești. Cei singuri care vor să cucerească pe cineva trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare. Atenție la relațiile cu copiii și la activitățile acestora. Este nevoie de mai multă supraveghere.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta sunt aspecte tensionate care se formează în raport cu familia sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Ai grijă la cuvintele pe care le folosești și fă un efort să nu intri în conflicte cu cei dragi. Totodată, ai grijă și la activitățile casnice, pentru că din neatenție te poți accidenta. Sunt posibile neplăceri legate de casă, stricăciuni și fel și fel de situații care să te agite emoțional și să te dezechilibreze.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 noiembrie 2021

Ai mare grijă la cuvintele pe care le folosești și la ceea ce spui acum, la dialogurile purtate și le negocieri. Se întrevăd certuri cu cei din jur și tu poți fi mult mai irascibil și mai acid și critic în exprimare ca de obicei. Poți avea idei ingenioase, dar atenție la deciziile pe care le iei să nu fie sub impulsul momentului. De asemenea, ai grijă și la deplasări, nu-ți pierde concentrarea și nu te grăbi să pui etichete celor din jur.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai mai multă încrdere în tine ca niciodată și să fii stimulat să-ți ceri niște drepturi, mai ales financiare. Unii nativi vor discuta cu mult curaj despre salariu, vor cere să fie remunerați conform cu munca depusă, în timp ce alții pot avea idei ingenioase despre cum să-și valorifice un talent sau cum să-și crească veniturile.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 noiembrie 2021

Ai parte de multe planete în zodia ta și în aspecte tensionate, prin urmare ai mai multă grijă la cum vorbeși și la acțiunile tale pentru a nu-ți pune singur bețe în roate. Ține cont că vei fi mai agitat și irascibil, vei intra mai ușor în conflicte cu cei din jur și deși mintea ta merge cu motoarele turate la maxim, te poți grăbi în decizii. Grijă la tensiunile în familie sau cu persoanele care reprinzintă o autoritate în viața ta. Nu manipula și nu te lăsa atras de putere, maia les de luptele pentru putere.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 noiembrie 2021

Ai mai multă grijă la sănătatea ta și odihnește-te cât poți de mult. Săptămâna aceasta este destul de neplăcută pentru tine și te poți simți limitat de fel și fel de situații. Cel mai bine ar fi să faci introspceție și meditație, să te analizezi în profunzime și să vezi ce trebuie să elimini din viața ta pentru a fi împăcat cu tine, fie că sunt persoane, fie obiceiuri. Încearcă să stai în preajma unor persoane cu energie pozitivă pentru că le poți prelua foarte ușor stările altora.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta este posibil să te confrunți cu situații mai delicate în anturaj. S-ar putea să te cerți cu prietenii și să treci prin situații neplăcute din cauza asociaților sau angajaților. Poți fi deziluzionat de atitudinea acestora, de aceea ar trebuo să nu te bazezi pe nimeni în afara ta. Mia multă grijă la deciziile pe care le iei vizavi de un proiect, maia les dacă trebuie să investești bani în acesta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 noiembrie 2021

Sectorul carierei va și și săptămâna aceasta tensionat, de aceea ar trebui să eviți certurile cu superiorii pentru că pot aduce minusuri imaginii tale. Este posibil să vrei să te afirmi mai mult, să lupți cu îndârjire pentru a-ți atinge niște obiective, dar nu exagera și dă dovadă de răbdare și înțelepciune. În plan sentimental ai grijă la relațiile ascunse sau cu persoane care nu sunt disponibile emoțional.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 noiembrie 2021

Săptămâna aceasta poți intra în conflicte cu cei din jur din cauza opiniilor diferite și ar fi de preferat ca dialogurile pe teme spirituale, politice, sociale să fie evitate. Vur fi și nativi dornici să afle răspunsuri la întrebări existențiale, să descopere adevăruri sau să studieze ceva nou, să se documenteze în privința unor situații cu care se confruntă. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății, cu atât mai mult în cazul celor care au afecțiuni cronice. Este nevoie de mai multă odihnă.