Unul dintre cei mai renumiți chirurgi din România, prins în flagrant în timp ce lua mită 1.000 de euro de la un pacient

Unul dintre cei mai renumiți chirurgi din România, prins în flagrant în timp ce lua mită 1.000 de euro de la un pacient
Publicat: 26/09/2022, 15:22
Actualizat: 26/09/2022, 15:24

Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro de la un pacient.

Procurorii au organizat un flagrant și apoi i-au percheziționat cabinetul medical.

„În dimineaţa zilei de 26 septembrie 2022 (luni – n.red.), procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor D.G.A. Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracţiuni de corupţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Medicul Marian Gaşpar va fi dus la audieri

Medicul urmează să fie audiat de anchetatori, pentru a se stabili cum a ajuns să primească această sumă de bani.

„În prezent se desfăşoară percheziţii, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, citat de News.ro.

Marian Gaşpar este unul dintre ci mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, iar din 2003 este şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vă recomandăm să citiți și:

FOTO VIDEO | Prima reacție a familiei Luizei Melencu după ce Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie: „Pe noi nu ne încălzește cu nimic”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase