Ponta, acuzații după decesul primarului liberal din Călărași: Dan Drăgulin s-a infectat cu SARS-CoV-2 în campania electorală. Merită să dai viața oamenilor pentru voturi?

Ponta, acuzații după decesul primarului liberal din Călărași: Dan Drăgulin s-a infectat cu SARS-CoV-2 în campania electorală. Merită să dai viața oamenilor pentru voturi?
Victor Ponta / Mediafax Foto, Alexandru Dobre
Publicat: 12/10/2020, 12:05
Victor Ponta, un susținător al amânării alegerilor parlamentare în contextul pandemiei de coronavirus,  susține că primarul PNL din Călărași, care a decedat astăzi, s-a îmbolnăvit de Covid-19 în campania electorală. „Când a început campania electorală în România erau 1000 de cazuri pe zi – acum sunt 3.500”, susține fostul premier. 
În contextul în care Guvernul și președintele susțin organizarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, Victor Ponta atrage atenția că după campania electorală numărul cazurilor zilnice de îmbolnăvire cu Covid-19 a crescut considerabil.
Fostul premier susține că decesul liberalului Daniel Drăgulin, a survenit în urma infecției cu noul coronavirus în timpul campaniei electorale.
„Primarul Călarașiului s-a îmbolnavit de Covid 19 in CAMPANIA ELECTORALĂ. Ca multi altii – nimeni nu stie exact numarul! Când a început campania electorală în România erau 1000 de cazuri pe zi – acum sunt 3.500! Cine este vinovat ? Cine răspunde? Merită să dai viața oamenilor pentru voturi? Dvs decideți!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Daniel Drăgulin a murit în urma infecției cu noul coronavirus

Primarul în funcție al municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a murit astăzi, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că primarul fusese internat în spital d epe data de 23 septembrie.
„Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste, că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten, a pierdut bătălia pentru viață în spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus, el n-a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. Este o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu. Transmit familiei condoleanțe și faptul că stăm alături de familie. Regret profund. Avea și alte probleme, nu atât de grave, dar ați văzut că acest virus atacă într-un mod mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era un om în putere, și-a exercitat și funcția de președinte al PNL Călărași și funcția de primar, în cele mai bune condiții””, a spus Ludovic Orban, președintele PNL, luni dimineață.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase