Eugen Tomac, despre masacrul de la Bucea: ”Putin, urmașul lui Stalin, trebuie să răspundă pentru fiecare victimă!”

Eugen Tomac, despre masacrul de la Bucea: ”Putin, urmașul lui Stalin, trebuie să răspundă pentru fiecare victimă!”
Publicat: 13/04/2022, 11:27

Masacrul din orașul ucrainean Bucea va rămâne, pentru totdeauna, încă o dovadă că sintagma ”războiul naște monștri” este, atemporal, valabilă. Referindu-se la aceste atrocități, europarlamentarul Eugen Tomac îndreaptă un deget acuzatot către liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, considerând-l responsabil pentru astfel de crime.

Primarul din Bucea a transmis că au fost găsite în oraș, după retragerea rușilor, nu mai puțin de 403 cadavre, dar numărul victimelor ar putea fi mai mare.

Eugen Tomac îl etichetează pe Vladimir Putin drept ”un om car și-a pierdut busola”, cu atât mai mult cu cât insistă în a declara că masacrul de la Bucea ar fi, de fapt, ”fake-news”.

”Primarul orașului Bucea, Anatolii Fedoruk, a declarat că până acum au fost găsite 403 cadavre, iar numărul persoanelor omorâte de brutele armatei ruse ar putea fi chiar mai mare.

Între timp, Putin susține cu seninătatea unui om care și-a pierdut complet busola că masacrul de la Bucea este un “fake”. După logica acestui dement, acei 403 oameni s-au împușcat singuri în cap”, notează Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) în mediul online.

Eugen Tomac: ”Aceste crime împotriva umanității trebuie să-l aducă pe urmașul lui Stalin în fața unui tribunal!”

Eugen Tomac crede că Putin ar trebui să răspundă pentru fiecare victimă, iar ”urmașul lui Stalin” trebuie adus în fața unui tribunal.

Putin este vinovat pentru toate aceste crime împotriva umanității, iar declarațiile prin care liderul de la Kremlin încearcă să mute vina pentru masacrul de la Bucea pe umerii altora nu este decât o sfidare a întregii lumi.

”Este limpede că acesta a ordonat să fie omorâți fără milă oameni nevinovați, iar astăzi sfidează lumea întreagă, susținând că măcelul este un fals.

Aceste crime împotriva umanității trebuie să-l aducă pe urmașul lui Stalin în fața unui tribunal! Putin trebuie să răspundă pentru fiecare victimă!”, mai scrie Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase